Здравей Гост

Рейнгольд Эбертин. Комбинация влияния небесных тел.

• 63 Отговора
  • 10557 Прегледи
*

missKapriz

Според моя прочит на хорара книгата даже не беше тръгнала към момента на задаване на въпроса.Но имах колебания за радикалността на картата заради Сатурн в 7-за поредн път обаче се убеждавам,че Сатурн в 7 не пречи да се тълкува

*

Divna

• 2478
Според моя прочит на хорара книгата даже не беше тръгнала към момента на задаване на въпроса.Но имах колебания за радикалността на картата заради Сатурн в 7-за поредн път обаче се убеждавам,че Сатурн в 7 не пречи да се тълкува

Ако си забелязала, в моите хорари, Сатурн е винаги там.  :blink:
Преди Коледа исках да анулирам поръчката. Да ми върнат парите и да търся друг начин да се снабдя с книгата. Така им се бях ядосала.  :-[ Реших обаче да съм търпелива и ще чакам сега.  :blink:

*

Lillie

• 30532
за поредн път обаче се убеждавам,че Сатурн в 7 не пречи да се тълкува

Да си дойдем на думата.  :blink:
Някои като видят Сатурн в 7 дом, мигновено отсичат, че картата е нерадикална. Картата ще е нерадикална, ако и други фактори го потвърждават, освен позицията на Сатурн в 7 дом.
И на мен много често ми се случва да задам хорарен въпрос и Сатурн все да е в 7 дом, затова се отказвам да публикувам моите хорари във форума.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Никакво внимание не съм им обръщала досега на тия мидпойнти, виждаха ми се измишльотини ( моите познания по астрология не са особено големи), но взех , че проверих в картата си. Оказа се, че имам такъв и, най-интересното - вярно си казва .