Здравей Гост

Да помогнем на едно сплотено семейство!

• 6 Отговора
  • 3202 Прегледи
Да помогнем на едно сплотено семейство!
« -: Декември 11, 2010, 07:31:51 am »
Здравейте на всички.. знам че това е форум предимно за астрология, но днес гледах репортаж по Нова Тв който ме трогна изключително много!  :(
Знам, че това не е нито първото нито последното семейство живеещо на прага на мизерията!  :(  Знам, че не можем да бъдем слънца и да огреем всички.. знам, че много хора когато им споделим за семейства в неравностойно положение са настроени песимистично и казват "Хаааа... защо да помагам? На мен кой ми помогна?" Поставете се на тяхно място.. как ли се чувстват? Няма да ни струва кой знае колко много пари, енергия и усилия да помогнем... капка по капка вир става!
Наближават празници.. най-светлите, красиви и истински семейни празници! Мисля, че заслужават да бъдат щастливи.. всеки има право на по-добър живот.. нека им вдъхнем надежда, нека ги накараме да се усмихнат.. нека знаят, че не са сами и могат да разчитат на нашата материална и морална подкрепа!
http://vbox7.com/play:941dca45
http://www.vbox7.com/play:95e988ec

Живота е кръговрат утре ние и нашето семейство можем да бъдем на тяхно място!
Да бъдем човечни.. ПОМАГАЙТЕ.. без да очаквате нищо в замяна.. безусловно. Нека подаваме ръка на всеки, който се нуждае и да не обръщаме гръб на никого, за да не ни обърнат и на нас, когато имаме нужда! Проявете съчувствие към чуждата болка и нещастие! Сигурна съм и вярвам, че въпреки сивия, мрачен и труден забързан живот и във Вас е останала капчица съчувствие, състрадание, човечност...
Дори и най-малката помощ е от огромно значение за това семейство:)

Много Ви моля ако има някой от Силистра и областа нека се свърже с мен на лични! :blink:

P.S Марая, ако обичаш скрий малко Плутона квадрат Луна - ПРЕЧИШ МИ! И тази тема ако обичаш не я превръщай в бойно поле! Ти си ме създала такава  - НЕ МИ СЕ СЪРДИ.. Щастлива и горда съм, че си ме възпитала така и си ме научила да помагам на всеки с каквото мога!

http://www.vbox7.com/play:d0f1c2d9
« Последна редакция: Декември 11, 2010, 08:32:03 am от Shtastlivka »
Няма пряк път до мястото, до което си струва да стигнеш!

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Да помогнем на хората нуждаещи се от помощ!
« Отговор #1 -: Декември 11, 2010, 07:35:34 am »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 06:55:34 am от Синухе »

Re:Да помогнем на хората нуждаещи се от помощ!
« Отговор #2 -: Декември 11, 2010, 08:19:10 am »
И какво имаше в репортажа?

Да беше дошъл докато цивря!  :'( Ще видиш като отидем до Силистра!  :blink:
Марая в такива ситуации няма думата!
http://vbox7.com/play:941dca45

Re:Да помогнем на едно сплотено семейство!
« Отговор #3 -: Декември 11, 2010, 08:49:41 am »
Минаха малко повече от 24 часа от репортажа и вече има развитие и добри новини :blink:
Добре, че транзитната луна е във Водолей :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
http://vbox7.com/play:bb152010

И все пак това не пречи да продължаваме да помагаме.. трябва им много подкрепа докато си стъпят на краката и се почувстват сигурни :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4 -: Декември 11, 2010, 06:25:25 pm »
Всичкото това е чудесно ,Малката с големите разноски :blink:....имам обаче един , два въпроса...
Мислиш ли , че еднократно е помощ ? Мислиш ли , че една Коледа е един живот ? Ами дали това не е изпитание за вяра , това не е урок? :rolleyes:
О.к...,няма да ти преча....,вероятно това е и твой урок... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #5 -: Декември 13, 2010, 01:26:26 am »
Всичкото това е чудесно ,Малката с големите разноски :blink:....имам обаче един , два въпроса...
Мислиш ли , че еднократно е помощ ? Мислиш ли , че една Коледа е един живот ? Ами дали това не е изпитание за вяра , това не е урок? :rolleyes:
О.к...,няма да ти преча....,вероятно това е и твой урок... :blink:

Не мисля, че еднократната помощ е за подценяване.. знам, че цял живот на високо си се целила...но за това семейство и най-малката помощ и жест ще означава много!
Една Коледа не е цял живот, но може да бъде най-щастливата и богата Коледа за тях!
Те изпитанията са навсякъде във всичко и по всяко време.. живота ако беше лесен нямаше да започва с плач.. Изпитанията са за преодоляване..зашото именно те ни правят силни.. а живота обича смелите и силните :)
Сигурно ще е изпитание това.. вярвам, че ще го преодолеят и ще бъдат истински щастливи :)
Като се замисля да е едно дете да се е "излъгала" да го роди.. ама за 6 деца обяснение си нямам как се раждат когато знаеш какво ти е положението.. Нищо де държа да отида до там и да видя за какво става дума :)
Знаеш ли по едно нещо ми прилича това семейство на нашето... по това че сме много и колкото различни и трудни характери да сме наистина сплотени :blink:

« Отговор #6 -: Януари 09, 2011, 02:46:19 am »
Щастливка, какво стана? Ходихте ли до Силистра, ако е удобно да попитам, разбира се.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."