Здравей Гост

Снимки на аурата

• 193 Отговора
  • 77953 Прегледи
Re:Снимки на аурата
« Отговор #80 -: Декември 19, 2010, 06:00:52 am »
Във ВМА в София има много специална апаратура..., ако се намери *връзка* :blink:...
Аз виждам аурата и не ми е нужна снимка.... :blink:

А моята в какъв цвят я усещаш?  :-\

Тюркоазено зелена...към синя! :blink:

А тези цветове какво означават? :-\

« Отговор #81 -: Декември 19, 2010, 06:01:18 am »
Романтика - бяло синя.... :blink:

Марая, благодаря  :blink:
Една жена - моя позната, която също има такива видения ми беше казала за синия цвят също!  

« Отговор #82 -: Декември 19, 2010, 06:06:50 am »
http://testoteka.ukr.net/personality/test/110/

Според този тест моят е с златен цвят - "Вас окружает аура золотого цвета"

« Отговор #83 -: Декември 19, 2010, 04:31:00 pm »
http://selenabg.com/Forum/viewtopic.php?t=1085&postdays=0&postorder=asc&start=45&sid=34423fd7b116b284f8655c7fa7e409b5

В тялото вече има 12 главни чакри

7 познаваме, 5 са нови

Човешкото тяло се променя изключително бързо в момента, за да отговаря на темпото, с което се развива Майката Земя. Вибрациите и електрическите потоци, които протичат през тялото на Земята, стават все по-силни. Като резултат от това електрическата инсталация в телата ни се развива в паралел с тази на Майката. Пет чакри, които до скоро бяха над главата, са слезли във физическото тяло и са се смесили със седемте вече познати ни основни чакри. И този процес не е приключил - ще има и още такива нови чакри.

Ето диаграма на 12-те чакри:

01 Коренна или първична чакра

Основа на гръбнака

Рубинено червено

Рубин, гранат, хематит, яспис

Коренната чакра съхранява енергията на тялото. Силата и енергията, с която се лекуваме, тръгва от тук. Тази чакра е свързана с властта и правилната употреба на волята. Цветът й е този на рубина. Рубина е власт и страст също като тази чакра.

02 Чакра на радостта (Нова)

Разположена между коренната и сакралната чакра (първа и втора от старата система)

Искрящо розово

Розов турмалин, халцедон, рубелит

Предназначението на тази чакра е да донесе по-богато усещане от всичко, което правим, да помогне да запомним в тялото си радостите от живота, това е създаването на Рая на Земята.

Тази чакра ще бъде новата коренна чакра на пет-измерната Земя, и за много измерения над това. Докато човешкото тяло е в трето измерение, то ще запази Рубинената и Розовата чакра в себе си, но с преместването в пето измерение, Рубинената чакра ще слезе под тялото.

Пет-измерната Земя е място само на радост. Там няма страдание. Преди много ери тази прекрасна планета е избрала този момент от времето за своето извисяване в пето измерение. Ние еволюираме към ново тяло, което вибрира с много по-голяма скорост и честота, за да можем и ние като земята да направим този преход. Това е част от еволюцията на душата.

03 Сакрална или Кундалини чакра

Няколко сантиметра над пубисната кост

Ярко оранжево

Халдецон, Топаз, Цитрин, Корал

Сакралната чакра управлява центровете на удоволствие в тялото. Тя е свързана с нашата способност да даваме и получаваме удоволствие. Важно е да се разбере, че това удоволствие е от всички сфери на живота, не само сексуално. Удоволствието от това да имаме стабилен доход, от това да живеем живота си без да се притесняваме постоянно за ресурси, удоволствието от това да се смеем и да вижваме красотата на малките неща в живота, нашето усещане за самоценност, всички тези аспекти резонират тук в Сакралната чакра.

04 Чакра в слънчевия сплит

Намира се в областта на слънчевия сплит

Ярко жълто

Цитрин, жълт топаз, жълт сапфир

Тази чакра е по-голяма, почти с размера на баскетболна топка

Тук се намира нашето самочувствие, както и контрола над живота ни. Нашата воля. От тук идват нашият устрем и решителност. От тук се разпалва изкрицата, с чиято помощ създаваме.

05 Чакра на духа (нова)

Между слънчевия сплит и сърцето

Цвят: Аквамарин със сребърни нишки, блестящ

Камък: Аквамарин, Амазонит, Светъл Тюркоаз, Сребро

Тази чакра също е нова, и до скоро е била над главата, но сега вече е слязла в тялото. От този енергиен център контактуваме с личните си водачи и ангели-пазители. Преди този център беше много по-труднодостъпен за обикновения човек, но сега е точно в центъра на тялото, под сърцето и пред слънчевия сплит, волята. Сега сърцето, волята и напътствията от ангелите и водачите ни са перфектно подравнени.

06 Сърдечна чакра

Намира се около сърцето

Цвят: смарадгово зелен или розов

Камък: смарагд, нефрит, малахит

Тази чакра е центърът на чувствата и емоциите в тялото. Тя се грижи и за физическите, и за духовните нужди в човешкия живот.Тя е центърът на лечителските способности, и за това винаги сме приемали зеленото за основен лековит цвят. Смесването на зеленото със златно и бяло за баланс е много полезно за текущата ни система от чакри.

07 Божествена чакра (предишка теменна чакра)

Намира се точно над зелената чакра на сърцето

Цвят: Бял

Камък: диамант, прозрачен кристал, опал, перла, лунен камък

Тази красива чакра е предишната теменна чакра, която сега е слязла от над главата почти до центъра на нашето тяло. Тя е в една линия със сърдечната и гърлената чакра, като по този начин позволява духовни енергии от висок ранг да работят чрез гласа и тялото ни по-лесно. Тази нова подредба на чакрите позволява на енергиите с по-високи вибрации да протичат свободно през тялото. Мислете за този процес като за подмяната на медните жици с оптически кабели. Необходима е инсталацията на комуникационни линии с по-висока скорост.

В тази чакра е вграден златен символ. Това е символът за безкрайност (прилича на полегнала осмица). Този символ обаче не е статичен. Движи се като течно злато през чакрата. Визуализирайте тръба с формата на знака за безкрайност, с движеща се в нея златна течност. С едно кръгово движение течността обгръща физическото сърце в лявата част на тялото, а с другото минава около етерното сърце, в дясната част на тялото. Пресечната точка на двата кръга е много близо до тимуса. Потупването в тази част е отлична и много стимулираща практика. Почувствайте тялото, докато правите потупването. Развийте усещане за това кога енергията се движи оптимално, и кога има пречки по пътя й. Почувствайте как радостта се движи през цялото ви тяло.

08 Гърлена чакра

Намира се в областта на гърлото

Цвят: Син

Цвете: Лотус

Камък: Син топаз, сапфир, лапис

Осмата чакра е свързана с комуникативните ни умения и изразът на нашата креативност. Способността ни да изричаме думите, които искаме, и да създаваме нещата, които желаем да създадем, произтича от този енергиен център. В сърцето на този център има прекрасен лотус. Когато сме в пика на своята креативност, това цвете е в красиво синьо, отворено и искрящо. Когато енергията ни е заседнала в този център, или потокът е блокиран, цветето се затваря и повяхва.

09 Трето око

Намира се малко над очите, по средата на челото

Цвят: Лилав, като черна светлина

Камък: Аметист, рубелит

Третото око е директно свързано с медулата, която се намира в задната част на главата, зад епифизата, в центъра на черепа. Медулата е една от второстепенните чакри. През нея психхичната ни енергия навлиза в тялото. След това тази енергия преминава към третото око и поражда видения. Третото око е свързано с вътрешния глас, нашият психичен център, и нашата способност да се допитваме до това вътрешно място и да виждаме каквото ни е време да видим.

10 Висша ментална чакра

Намира се отгоре на челото

Цвят: индигов, дълкоко син, нощно синьо

Камък: танзанит, снежен обсидиан, огнен опал, молдавит, тъмносин сапфир

Тази чакра е свързана с висшите ментални области и управлява специалните мисли. Спомага за възприемането на всякаква прекрасна информация. Универсалното знание се съхранява тук. Всички наши високи технологии активизират този център, особено компютрите. Четенето на философия, медитацията, и всяка друга ситуация, която насочва съзнанието ни навън към космоса, помага за укрепването на енергийният мост, водещ до този център.

11 Лицева чакра

Овална чакра, покриваща цялото лице

Цвят: кобалтово синьо със златни точици

Камък: лапис, содалит, танзанит

Това е много специална чакра, източник на нашата способност да станем това, което желаем да станем. Ние имаме способността да преоформяме телата си, енергиите, които поемаме, и енергиите, които излъчваме.

Този енергиен център е свързан с искреността и истината. Като се научим да ползваме тази чакра, ще сме способни да прозрем веднага през илюзиите на това измерение. Никой повече няма да може да скрие истината от нас. Но тогава и ние самите няма да можем да се преструваме, да приемем определена роля - ще трябва да станем едно с ролята. Ще трябва така да се слеем с тази енергия, че тя да стане едно с нас самите.

12 Нова теменна чакра

Намира се отгоре, по средата на главата

Цвят: Златен

Камък: злато, тигрово око, пирит, мед

Като част от промените, протичащи на Земята, огромни количества електричество идват към Земята и телата ни. Енергията на златото е тази, която позволява на нашите тела да се движат и да бъдат максимално балансирани спрямо способностите на всеки един от нас в определен момент от времето. Без златото и асоциираните с него ефекти, телата ни просто ще изгорят. Толкова високи са честотите. Често в миналото сме използвали бяла светлина за лекуването на телата си. Важно е да направим златното част от тези визуализации, за да поддържаме тялото балансирано и на трансцендентално ниво. Нашата електрическа инсталация и ДНК се променят с максимална възможна скорост, за да не изостават от глобалните промени. Използвайте тази чакра и красивия й златен цвят, за да настроите енергиите си към все по-високите нива и промените, през които преминава тялото ви, ще са по-лесни за вас. Бъдете радост.

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Uran

• 6041
« Отговор #84 -: Декември 19, 2010, 07:20:32 pm »
Марая, а моята? :blink:

Грее в оранжево ,и е много красива има в основата индиго , ти можеш и сама да я видиш, имаш моменти в които имаш паранормални способности...Аурата ти  има две петънца...,някой се е опитал да направи пробив...Балансирай 2-ра чакра.... :blink:
Meрси!
За способностите си права, но са инцидентни, изключително редки (поради, което и ги помня), свързани са обикновенос близки, и тези проблясъци идват от нищото.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #85 -: Декември 19, 2010, 08:58:00 pm »
За Фея

Нищо не бива опознато , ако не бъде прието и разбрано.... Grin
Нито едно учение , нито една философия не може да даде отговор на въпросите по начин необходим за душата...Всяка душа е уникална Фея и се съдържа във всичко навсякъде ....Опита , дори и споделен не е и не може да бъде основа на която да стъпиш...Нещо ,което е полезно за теб , може да бъде вредно за мен и обратното...Чрез обмена на енергии ,ние осъществяваме онзи процес наречен израстване....
В твоя случай като конкретика , блокираната енергия има начин да бъде трансформирана , защото е концентрирана във водния елемент....а той е свързан с емоцията...Чрез практичната страна на нещата следва да се върнеш назад , да потърсиш основното което създава дискомфорт за психическите модели на поведение , да го разбереш и обикнеш....
Няма по-велико нещо от това да превърнеш слабостите си в сили , защото те са именно сили с нарушен енергиен баланс ИН-ЯН....Когато единия елемент е взел превес , тогава настъпват съответните аномалии в психиката и от там поемат своя път към физическото тяло...А то както знаеш страда когато е нарушена връзката му с енергийното...
Така , че при теб процеса следва да започне от физическото тяло , енергията следва да намери изход....
Като начало силови физически упражнения , дълбоко дишане са задължителни....
Ежедневна медитация в рамките на 20 мин. не повече.....
Много разходки сред природата....и силно викане...Можеш да си позволиш да крещиш....
Ароматерапия.....,всеки ден можеш да палиш аромалампа с определени етерични масла....
Това е началото , след 10 дни , ако има някаква промяна вече можем да говорим за останалото....,което не е малко ...но си струва! smiley

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #86 -: Декември 19, 2010, 09:06:53 pm »
 ;D

Това с викането няма да стане! Пък и трябва да си пазя гърлото.

*

Марая

• 28287
« Отговор #87 -: Декември 19, 2010, 09:10:37 pm »
;D

Това с викането няма да стане! Пък и трябва да си пазя гърлото.

А трябва.... ;D От там се почва....Викай на ум тогава - би трябвало да можеш.... :blink:
Нямам данните ти , ако искаш ми ги прати на лични...Искам да погледна картата ти! ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #88 -: Декември 19, 2010, 11:50:13 pm »
ти си срасната с корени и традиции...Бих казала , че трудно споделяш духовния си фин и ефирен свят...Тук има липса , затова лилавото е в пашкул...Практична и прагматична , трудно някой може да стигне до душата ти...Има доза егоизъм в теб , но той ти е необходим за оцеляването...Баланса м/у материалното и духовното бива нарушен понякога....

Марая, извинявай, че пак те занимавам .. бях склонна да приема някои от нещата, ама сега мъжа ми казва, че абсолютно нищо от това, което си написала за мен не било вярно  :-\    и  се чудя и се мая що се е получило такова объркване .. :rolleyes:

Ти да не би първо да правиш психопортет на човека и после да напасваш цветовете някак си ?!  :rolleyes:  Примерно: знаем, че Хело се интересува от божества и религии, значи има синичко .. нападателна и агресивна - червеничко .. Мм ?! Така ли ги виждаш цветовете ?!   

За съжаление, тоя метод при мен не сработва, заради прикриваческия ми нептун в първи дом - дет се вика даже и родната ми майка не ме знае що за човек съм ..  :P  Както и да е, благодаря още веднъж .. ама явно за да се разбере каква е истината, ше се ходи на аура камера ..  имало 20 % отстъпка за дами ..  :P
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Feia

« Отговор #89 -: Декември 20, 2010, 12:13:17 am »
ти си срасната с корени и традиции...Бих казала , че трудно споделяш духовния си фин и ефирен свят...Тук има липса , затова лилавото е в пашкул...Практична и прагматична , трудно някой може да стигне до душата ти...Има доза егоизъм в теб , но той ти е необходим за оцеляването...Баланса м/у материалното и духовното бива нарушен понякога....

Марая, извинявай, че пак те занимавам .. бях склонна да приема някои от нещата, ама сега мъжа ми казва, че абсолютно нищо от това, което си написала за мен не било вярно  :-\    и  се чудя и се мая що се е получило такова объркване .. :rolleyes:

Ти да не би първо да правиш психопортет на човека и после да напасваш цветовете някак си ?!  :rolleyes:  Примерно: знаем, че Хело се интересува от божества и религии, значи има синичко .. нападателна и агресивна - червеничко .. Мм ?! Така ли ги виждаш цветовете ?!  

За съжаление, тоя метод при мен не сработва, заради прикриваческия ми нептун в първи дом - дет се вика даже и родната ми майка не ме знае що за човек съм ..  :P  Както и да е, благодаря още веднъж .. ама явно за да се разбере каква е истината, ше се ходи на аура камера ..  имало 20 % отстъпка за дами ..  :P

Ако ходиш на аруа камера, след това пиши какво си научила. Любопитно ми е да разбера.

Те май след това давали разпечатка и няколко листа с информация за теб.

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #90 -: Декември 20, 2010, 12:49:04 am »

ок, ше пиша ..  ми дават информация за активността на чакрите, форма на аурата .. евентуално пробиви някакви ако има, се виждат .. понеже цветовете много се менят, засичали цвета на сърдечната чакра ..  тук има доста снимки: http://www.facebook.com/pages/Aura-Camera/238015776940#!/photos.php?id=238015776940
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Марая

• 28287
« Отговор #91 -: Декември 20, 2010, 01:07:16 am »

Марая, извинявай, че пак те занимавам .. бях склонна да приема някои от нещата, ама сега мъжа ми казва, че абсолютно нищо от това, което си написала за мен не било вярно  :-\    и  се чудя и се мая що се е получило такова объркване .. :rolleyes:

Ти да не би първо да правиш психопортет на човека и после да напасваш цветовете някак си ?!  :rolleyes:  Примерно: знаем, че Хело се интересува от божества и религии, значи има синичко .. нападателна и агресивна - червеничко .. Мм ?! Така ли ги виждаш цветовете ?!  

За съжаление, тоя метод при мен не сработва, заради прикриваческия ми нептун в първи дом - дет се вика даже и родната ми майка не ме знае що за човек съм ..  :P  Както и да е, благодаря още веднъж .. ама явно за да се разбере каква е истината, ше се ходи на аура камера ..  имало 20 % отстъпка за дами ..  :P

Отиди и след това ще говорим...Не не правя психопортрет и не бих могла , защото времето не би ми стигнало да се занимавам с всичко... ;D Начина по които това се случва е различен от психо характеристиката....
Мъжа ти в какъв цвят я вижда? :rolleyes:

П.П. Аурата е енергийно тяло все пак , това не бива да забравяме... ;) ;D

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #92 -: Декември 20, 2010, 01:52:43 am »

Отиди и след това ще говорим...

Абе както и да се снимам, един цвят не може да промени моята същност като човек и съзнание.  ;)  Toва, което се опитвам да ти кажа е че или не 'виждаш' правилно цветовете, или интерпретацията ти не е добре ..

Цитат
Не не правя психопортрет и не бих могла , защото времето не би ми стигнало да се занимавам с всичко... ;D Начина по които това се случва е различен от психо характеристиката....

Е сега, не може да се занимаваш с психология и да не правиш портрети на хората от форума .. даже и аз дето не се занимавам, го правя ..  :P просто няма как да ме убедиш в обратното ..

А интересно ми е, без да знаеш нищо за мъжа ми, може ли дакажеш каква му е аурата?!

И твоята аура какъв цвят си я виждаш?!  :rolleyes:

Цитат

Мъжа ти в какъв цвят я вижда?

Нищо не вижда, но ме познава достатъчно добре, и каза че ако се беше опитала да налучкаш нещо за мен, щеше да имаш по-голям шанс за успех ..  :P 

Цитат

П.П. Аурата е енергийно тяло все пак , това не бива да забравяме...

Нашата човешка същност е съзнание – звезден лъч, който „пречупвайки се в тялото” свети като аура в цветовете на дъгата.  ;) 

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Декември 20, 2010, 02:44:21 am »
Гал , нали се сещаш , че за някои хора инфото може да идва по различни начини...Много от хората в този форум общуват предпазливо и плахо...,трудно бих могла да се впусна в интерпретации за хора с които не съм общувала тет-а тет....Възможно е да съм сбъркала, но аз мисля , че никой не може да ни познава по-добре от нас самите...Т.е ,ние се познаваме най-добре...

Моята в момента е тюркоаз и злато....Така я виждам аз , така я вижда и Синухе...Но ние с него все пак сме заедно нон стоп...

При мъжа ти....мисля , че е в резидавата гама , към тюркоаз.... ;D :wub:, при него също има кафяви нюанси
Я вЕрно кажи нещо.....за него....
Бих казала , че е практичен , точен , магнетичен...умее да съчетава полезното с приятното.... ;D

« Отговор #94 -: Декември 20, 2010, 02:58:55 am »
Марая, а моята аура какъв цвят е?  :unsure: :unsure: :unsure:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #95 -: Декември 20, 2010, 03:02:42 am »
Марая, надявам се знаеш какво говориш и то не е субективно усещане , твое лично за човека,защото кафявото в аурата може да е:

http://www.magicaura.com/V-kakvo-si-ocveten-art1319.html

"Тъмночервеното, почти кафявото, потрепващо над даден орган, говори за рак, възможно е дори да се "предвиди" неговото появяване
Кафеникаво-жълтото показва нечисти мисли и слабост на духа.Когато жълтият цвят е набразден с кафяво и кафявият цвят преобладава, това е знак за душевно заболяване. Човекът с двойна личност (като понятие от психиатрията) често има в аура­та си синкаво-жълто, а другата половина - кафяво или зеленикаво-жълто - една ужасна неприятна смесица на цветовете"
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #96 -: Декември 20, 2010, 03:40:38 am »
Марая, надявам се знаеш какво говориш и то не е субективно усещане , твое лично за човека,защото кафявото в аурата може да е:

http://www.magicaura.com/V-kakvo-si-ocveten-art1319.html

"Тъмночервеното, почти кафявото, потрепващо над даден орган, говори за рак, възможно е дори да се "предвиди" неговото появяване
Кафеникаво-жълтото показва нечисти мисли и слабост на духа.Когато жълтият цвят е набразден с кафяво и кафявият цвят преобладава, това е знак за душевно заболяване. Човекът с двойна личност (като понятие от психиатрията) често има в аура­та си синкаво-жълто, а другата половина - кафяво или зеленикаво-жълто - една ужасна неприятна смесица на цветовете"

Стреличка , до там не съм стигнала....и не визирам никакви заболявания! ПОВТАРЯМ НЕ ВИЗИРАМ НИКАКВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ.....КАФЯВОТО НЕ Е СВЪРЗАНО САМО С БОЛЕСТТА...ВЪВ ВСЕКИ ЦВЯТ ИМА БОЛЕСТ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!
А НАЙ-МАЛКОТО КОЕТО Е , НЕ ВИ ПРАВИ ЧЕСТ! :-X

*

Diyana

• 2705
« Отговор #97 -: Декември 20, 2010, 03:41:08 am »
Според тестчето, което Асол публикува, излезе аметист. Това на виолетово ли съответства, на лилаво, или на синьо? :-\.

Марая, виждаш ли ми аурата?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #98 -: Декември 20, 2010, 03:43:07 am »
Според тестчето, което Асол публикува, излезе аметист. Това на виолетово ли съответства, на лилаво, или на синьо? :-\.

Марая, виждаш ли ми аурата?

Много бледо лилава е , много е красива....светъл аметист ....Твоята и на Уран , както и на Романтика са най-сияни...Много светещи са... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Декември 20, 2010, 03:43:59 am »
Марая, а моята аура какъв цвят е?  :unsure: :unsure: :unsure:

Бразилски топаз....Красива е... :wub: :blink: