Здравей Гост

Снимки на аурата

• 193 Отговора
  • 77923 Прегледи
*

tadj-all

Re:Снимки на аурата
« Отговор #120 -: Декември 21, 2010, 06:32:48 pm »
Цитат на: Марая

Какъв е , като е нъц ;D ;D

Мъж да питаш за цветовете е просто супер неудачно :P ;D

* Показаха ми го веднъж(жена, която разбира) бих го определил, като зеленикаво-кафяв... ;)

*

holanda

« Отговор #121 -: Декември 21, 2010, 06:33:24 pm »
разконспириранаaaa...  :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #122 -: Декември 21, 2010, 06:40:54 pm »

* Показаха ми го веднъж(жена, която разбира) бих го определил, като зеленикаво-кафяв... ;)

Мъжете не ги разпознават ,така ли Тадж....? ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #123 -: Декември 21, 2010, 06:41:10 pm »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tadj-all

« Отговор #124 -: Декември 21, 2010, 06:44:13 pm »

Е, има изключения, но не познавам. Разни по-чувствителни и меки китки - може би ;)

* някаква статистика четох преди време, че мъжете работят с 7-те цвята, а жените....с всички други, само не и с тях ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #125 -: Декември 21, 2010, 07:01:31 pm »

Е, има изключения, но не познавам. Разни по-чувствителни и меки китки - може би ;)

* някаква статистика четох преди време, че мъжете работят с 7-те цвята, а жените....с всички други, само не и с тях ;D

Кои са далтонистите? ;D

*

nerealna

« Отговор #126 -: Декември 21, 2010, 07:17:30 pm »
аурата ни не се ли променя в зависимост от състоянието ни??

*

Марая

• 28287
« Отговор #127 -: Декември 21, 2010, 07:20:37 pm »
аурата ни не се ли променя в зависимост от състоянието ни??

Да...., променлива е....Основния цвят зависи от енергетиката на индивида....

*

nerealna

« Отговор #128 -: Декември 21, 2010, 07:23:31 pm »
тогава на tadj-all му се е променила от тогава, когато му е я виждала другата жена

*

tadj-all

« Отговор #129 -: Декември 21, 2010, 07:29:42 pm »
тогава на tadj-all му се е променила от тогава, когато му е я виждала другата жена

Ха!
Интересно!
И защо така смяташ? :-\

*

tadj-all

« Отговор #130 -: Декември 21, 2010, 07:34:55 pm »

Кои са далтонистите? ;D

Жените! ;)
Защото, като не могат да усвояват и да работят с основите цветове си доизмислят още куп други, абсолютно неизползваемо и несъществуващи, водени от "комплекса" да не се види, че не кьорат, както си трябва и накрая подкупват, най-често със секс, някое видно светило в офтамологията, да издаде доклад и да обвини мъжете, че са по-зле от жените. Или това бива направено от някое феминистка :P ;D :P ;D

(малко на принципа на...козметиката - създава се, за да може да лъже :P. Те и тука така ;) )

Капиш? ;)

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #131 -: Декември 21, 2010, 08:57:22 pm »

А след като си зеленикаво-кафяв би ли се определил като сраснат с корени и традиции?! И нарушен ли ти е понякога баланса между материалното и духовното?!  :rolleyes: 

Марая, надявам се знаеш какво говориш и то не е субективно усещане , твое лично за човека,защото кафявото в аурата може да е:

http://www.magicaura.com/V-kakvo-si-ocveten-art1319.html

"Тъмночервеното, почти кафявото, потрепващо над даден орган, говори за рак, възможно е дори да се "предвиди" неговото появяване

Да ти кажа под секрет, вчера ходих да се изследвам на тоя уред: http://biorezonans.vdp-energy.com/, че и на мен ми вкарая голяма параноя с тея раковите .. , то нали и аз излязах с кафява аура   :'(  :P .. Междувпрочем се изненадах много от точната диагностика .. твърдя, че е точна понеже си следя непрекъснато здравословното състояние и на 100% резултатите се припокриват с това, което знам за себе си. Въпреки, че имам да ходя за още един тест, да ти кажа че на първо четене нямам рак, опазил ме Бог! И се надявам това и теб да те успокоява донякъде ..  :rolleyes:

Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

nerealna

« Отговор #132 -: Декември 21, 2010, 09:03:16 pm »
прекалено много се вживявате във всичко, което прочетете в интернет :) това че е писано в нета, не значи че е вярно :)

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #133 -: Декември 21, 2010, 10:50:05 pm »
..  това че е писано в нета, не значи че е вярно :)

.. но не значи и че не е вярно ..  :]
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

nerealna

« Отговор #134 -: Декември 21, 2010, 10:53:09 pm »
в твоя случай не е било вярно  ;)  :blink:

« Отговор #135 -: Декември 21, 2010, 11:44:11 pm »

« Отговор #136 -: Декември 22, 2010, 03:51:37 am »
Тук е много интересно и забавно.
Благодаря ви! Бъдете здрави!  :blink:

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #137 -: Декември 22, 2010, 03:58:44 am »
http://www.newscientist.com/blogs/shortsharpscience/2010/11/auras.html

http://ouim.org/forum/viewtopic.php?f=11&t=633

Тука една девойка, която е синестет обяснява, че всъщност синестезията е нещо различно:

.. какво ли не съм чела по нета за синестезията, включително, че това били халюцинации, виждане на аури или възприемане на цветовете като топли и студени, което всеки има. Изглежда за хора, които не са синестети е трудно да си предствят синстетичното възприятие и затова има толкова много заблуждения по въпроса. 

« Отговор #138 -: Декември 23, 2010, 02:23:46 am »
Да ти кажа под секрет, вчера ходих да се изследвам на тоя уред: http://biorezonans.vdp-energy.com/, че и на мен ми вкарая голяма параноя с тея раковите .. , то нали и аз излязах с кафява аура   :'(  :P .. Междувпрочем се изненадах много от точната диагностика .. твърдя, че е точна понеже си следя непрекъснато здравословното състояние и на 100% резултатите се припокриват с това, което знам за себе си. Въпреки, че имам да ходя за още един тест, да ти кажа че на първо четене нямам рак, опазил ме Бог! И се надявам това и теб да те успокоява донякъде ..  :rolleyes:

благодаря ти ,че сподели
аз не го вземам на сериозно,знам какво излъчвам,най-точният тест са децата и животните ,
ако бягат и не се гушкат в теб, тогава ще светне червената лампичка :'( ,че някъде има дисбаланс

извинявай,не съм искала да те плаша,четох го в нета и затова попитах :o

радвам се ,че си се успокоила и си здрава :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #139 -: Декември 24, 2010, 06:38:03 pm »
    ;D Според този тест /до колко верен немам поема/ - Вас окружает аура сапфирового цвета

Люди с синим оттенком ауры обладает очень сильными чувствами и переживаниями, реагируя на любую мелочь. Также Вы обладаете глубокой духовностью и погружены в себя. Вы безбрежны и бездонны, как океан, и очень внимательно относитесь ко всему, что связано с сердцем, душой и духом...
   Марая, душко, ква беше моята аура - жълта - май  ;D ;D - освен да ги слея и да стане цвят лилав. Аз съм само цвят лилав, лилав съм....жълт, зелен, син -абе цяла дъга съм си... ;D