Здравей Гост

Визуализирайте и опишете планетите в мъжки образ- допускаме и снимков материал

• 64 Отговора
  • 7315 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Много съм любопитна как ще визуализираме планетите в мъжки образ.... ;D ;D
Да започваме предлагам....
Може и аспекти да включим... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

да не ти казвам как си представям Плутон и Уран  ;D  :-[

Марс е космат дебил !!!

*

Марая

• 28287
да не ти казвам как си представям Плутон и Уран  ;D  :-[

Марс е космат дебил !!!

Покажи ми го де.... ;D ;D , Плутон и Уран те са ми любимите....
Аз Юпи си го представям много космат и много широк....с дебели пръсти....
Нухето го е сънувал..., ама като млад мъж... :-\ ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kali

• **
  • 1411

Да започнем с мъжката Венера, представям си го женствен и суетен
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Марая

• 28287

Кали , тоя с цайсите на любопитен меркурий ми прилича....

Този , който поставям по-ми е сладникав , по-венерино бонбонче.... :P ;D

*

Kali

• **
  • 1411

Юпитер - току що е станал от масата, хващаме го във философски напън

Марая, цайсите са последен писък на модата и дълго подбирани, за да са в тон с раето в ластика на чорапите. Не се ползват за четене.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Марая

• 28287

Юпитер - току що е станал от масата, хващаме го във философски напън

Марая, цайсите са последен писък на модата и дълго подбирани, за да са в тон с раето в ластика на чорапите. Не се ползват за четене.

;D ;D ,да му имам копринения чорап и лачените обувки.... ;D

*

Марая

• 28287

Dами и Господа на вашето внимание един напомпан марс.... ;D ;D

*

Марая

• 28287

I toq ми е венерин....
Дайте бре един Плутон..., нещо не го скивам из нета... ;D

*

Марая

• 28287
Мъжете се хващат за главата не от ужас, а за да проверят дали не са им покарали рога. Ужасът идва след като ги напипат...  Силен марс

Всички мъже лъжат, но някои си и вярват.
- Меркурий ;D

Ако един мъж не изневери на жена си, ще изневери на мъжката си природа.- Плутон

В страна, в която жените са грозни, мъжете стават философи.- Австралия

Мъж успял да разсмее една жена, после може да й каже всичко и да й поиска всичко.
-силен Юпитер

Колко е умен един мъж можеш да разбереш по това, кой свой орган той използва най-често. :rolf:

Мъж успял да вкара в леглото си една жена много бързо, няма никаква заслуга за това – тя е на мъжете, с които е била жената преди него.  :rolf: Това е с любезното участие на планетите от слънчевата система....

Тук Антонио Бандерас го асоциирам с Плутон ;)

*

Марая

• 28287
Пърхота по главите на мъжете се дължи на разпадането на рогата им с течение на времето.

Ако ти кажат с какво се е хранила свинята, пържолата от нея ще ти горчи. Затова не питай жена си, спала ли е с други мъже.  това е най-вече за любопитните по Меркурий...

Големите мазници излизат винаги сухи от водата. Съзирам Рак и луна...

Мъжът може да купи къща, но само жената може да направи от нея дом. Силен Рак

В пълна стая с мъже, с гол задник не се влиза.   :rolleyes: :rolleyes:

Жените и много пари да имат – никога не им стигат, а мъжете и малко пари да имат – винаги са готови да ги дадат за жени.
  :rolleyes:

Мъж който се съобразява, така си и остарява.
 Деда Ви Сатурн ;D ;D

Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”.   :rolf:
« Последна редакция: Декември 12, 2010, 06:05:11 am от Марая »

Левент от Листопад- ето това е моят тип мъж, но не мога да определя към той тип може да бъде отнесен-моля за помощ.Може би нещо от Сатурн....? :blink:

*

Марая

• 28287
Левент от Листопад- ето това е моят тип мъж, но не мога да определя към той тип може да бъде отнесен-моля за помощ.Може би нещо от Сатурн....? :blink:

Определено и аз не бих го подминала...Има много сексапил и излъчване въпросния Левент....Струва ми се , че има щипка Плутон при него.... :blink:

*

Feia

Леонардо Ди Каприо ми прилича на зодия Везни и Марс най-много в земен знак, заради упоритостта, която проявява за да успее в професията.

Но в действителност има Слънце и Марс в Скорпион. Плутон му е в 1-ви дом в съвпад с Луната и асцендента и в квадратура с МС.

Но поне асценента, Луната и още три планети са му във Везни в 1-ви дом и оттам идва Везнишкото му излъчване.

Чудя се как така е успял да се роди и да си остане с малко чипо носле с толкова силно влияние на Скорпион!!! Явно Везните му са доста силни.

« Последна редакция: Декември 12, 2010, 05:24:21 am от Feia »

*

Feia

Дейвид Бекъм е зодия и асцендент Телец и има Меркурий в Телец в съвпад с асцендента. Изглежда ми като да има някой агресивен Марс, заради това, че е спортист, обаче има Марс в Риби. Може би пък това, че е футболист и е добър с краката идва от Марс в Риби.

*

Divna

• 2478
Toзи мъж го приемам за Марс.  :blink:

Кали , тоя с цайсите на любопитен меркурий ми прилича....

Този , който поставям по-ми е сладникав , по-венерино бонбонче.... :P ;D

ОооОооо,метни ми го на мене тоя,нищо че е венеринен  ;D :97: :25:

*

Divna

• 2478
Абе, момичета много страшен го виждате тоя Марс.  :o ;D