А асцендентът няма ли значение в случая?
А какво ще кажеш за Венера в опозиция на Марс и Сатурн? Но на трон по знак и по дом и в съвпад със Слънцето. Обаче и Марс е на трон по знак и по дом. А Сатурн е в първи.
Венера съвпад Марс къде без него .
Цитат на: Feia в Декември 12, 2010, 06:49:42 amА какво ще кажеш за Венера в опозиция на Марс и Сатурн? Но на трон по знак и по дом и в съвпад със Слънцето. Обаче и Марс е на трон по знак и по дом. А Сатурн е в първи.Sa men oposiziata e DUEL mesdu dwete planeti i ne rabotat saedno, winagi po otdelno. :wink2:
Цитат на: Santi в Декември 12, 2010, 06:52:36 amВенера съвпад Марс къде без него .Нема.. тоя ерудентите не го броят, щото дава бисексуална красота
А ако мъж има тези аспекти, интересно какво излъчване придобива Иначе аз очевидно нямам такова излъчване, сега разбрах и защо. Ама те са ми казвали, че приличам на ангелче, супер невинна и чиста изглеждам, никакъв сексапил явно
Не мисля , че АСЦ-то няма значение за излъчването..., еротиката и сексапила...Дори мисля , че това е в пъти по-важно от венера... :rolleyes: Никой не вижда венерата , вижда преди всичко АСЦ-то , венерата е в по-следващите стъпки....
А Венера в 4ти дом? Няма аспекти с Марс,но има с Юпитер,и Сатурн и асцендента.
Цитат на: doby в Декември 12, 2010, 06:57:58 amЦитат на: honi в Декември 12, 2010, 06:55:52 amА ако мъж има тези аспекти, интересно какво излъчване придобива Иначе аз очевидно нямам такова излъчване, сега разбрах и защо. Ама те са ми казвали, че приличам на ангелче, супер невинна и чиста изглеждам, никакъв сексапил явно Nali snaes zenite sa pristrasteni kam towa koeto zuwat, a mazete towa koeto wisdat! :wink2:И все пак не разбрах мъж с аспекти за женствено излъчване на гей ли прилича?
Цитат на: honi в Декември 12, 2010, 06:55:52 amА ако мъж има тези аспекти, интересно какво излъчване придобива Иначе аз очевидно нямам такова излъчване, сега разбрах и защо. Ама те са ми казвали, че приличам на ангелче, супер невинна и чиста изглеждам, никакъв сексапил явно Nali snaes zenite sa pristrasteni kam towa koeto zuwat, a mazete towa koeto wisdat! :wink2:
Цитат на: Last_Kiss в Декември 12, 2010, 06:57:10 amА Венера в 4ти дом? Няма аспекти с Марс,но има с Юпитер,и Сатурн и асцендента.Venera 4 dom e mnogo hubawa posizia, no ako ima i polozitelen aspekt kam Luna, Mars, Pluton e strahotno! :wink2:
Цитат на: Марая в Декември 12, 2010, 06:56:34 amНе мисля , че АСЦ-то няма значение за излъчването..., еротиката и сексапила...Дори мисля , че това е в пъти по-важно от венера... :rolleyes: Никой не вижда венерата , вижда преди всичко АСЦ-то , венерата е в по-следващите стъпки....Maraj Aszendenta sa men sa manierite na horata, ako namas nisto naprotiv. :88:
Цитат на: doby в Декември 12, 2010, 07:00:04 amЦитат на: Марая в Декември 12, 2010, 06:56:34 amНе мисля , че АСЦ-то няма значение за излъчването..., еротиката и сексапила...Дори мисля , че това е в пъти по-важно от венера... :rolleyes: Никой не вижда венерата , вижда преди всичко АСЦ-то , венерата е в по-следващите стъпки....Maraj Aszendenta sa men sa manierite na horata, ako namas nisto naprotiv. :88:Не съм съгласна с това....Сексапила е маниер и излъчване...Той не е венера или марс....Аз притежавам много сексапил и го казвам защото много пъти съм го чувала...имам венера в козирог и марс в козирог...,но не те ми дават сексапила...Просто съм сигурна. Марс е активността , венера е красотата , а излъчването се съдържа в онзи елемент наречен от теб маниер или АСЦ.....