Здравей Гост

Аспекти за женска сексапилност и еротично излъчване

• 275 Отговора
  • 46008 Прегледи
*

abroad

Re:Аспекти за женска сексапилност и еротично излъчване
« Отговор #200 -: Декември 13, 2010, 02:05:39 am »
Но защо жени да не могат да оценят женския сексапил? По реакцията на околните може да се прецени доста добре. Ако на улицата ти свирят с клаксони, или докато говориш с някого, той започва да се поти или му потичат лигите. Или лошият вариант - мъжът ти се заплесва по минаваща девойка?

Ако съдиш по реакциите на околните мъже - ОК, но инак - не става  ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #201 -: Декември 13, 2010, 02:20:20 am »
Доста години с това се занимавах - да рисувам красиви жени, понякога се хващам как гледам някоя хубавица с мъжко око, с поглед на ловец, ценител.  ;D Затова не пиша в темата за мъжкия сексапил - не са ми интересни, тях не съм рисувала.

Не е трудно да се рисува вечерен акт на красиви женски или мъжки фигури. По-трудно е да ти се изправи един модел насреща, който не е облагодетелстван с присъщата за човешкото разбиране красота. Изкуството тук е да откриеш нещо, което не се вижда на пръв поглед, като по този начин го акцентираш и му придадеш истинска стойност. Така моделът се превръща в истинско произведение на изкуството.
Прост пример ще дам с Мона Лиза. Тя е далеч от идеята за съвършенна жена, но става едно от най-известните произведения на световното изобразително изкуство благодарение на усмивката и погледа си, които Леонардо е усетил и се е борил в продължение на 7 години да ги изрази почти съвършенно.
От който й ъгъл да я погледнеш тя продължава да те гледа и да ти се усмихва по един неповторим, идентичен и загадъчен начин.

ПП: Сори, професионално изкривяване.  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #202 -: Декември 13, 2010, 02:20:53 am »
Комплиментите отправени към жена от жена са винаги много ценни. Рядко някоя жена ще си признае, че друга е по-красива, умна и сексапилна от нея.

И обикновено комплиментите, отправени от жена към жена, съдържат голяма доза фалш, с тях се цели нещо.
Наистина рядко се случва една жена да може да оцени искрено и непредубедено качествата на друга жена и това не важи само за красотата, за външни данни. За съжаление така са устроени повечето жени - винаги да критикуват и да търсят някой скрит дефект, който да развали красивата гледка, т.е. един вид да докаже на самата себе си, че еди коя си не я превъзхожда. Винаги се търси някакъв недостатък, за вътрешно успокоение, егото не може лесно да се примири, дори ако трябва да се признае превъзходството на достоен и заслужаващ уважение човек.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #203 -: Декември 13, 2010, 02:30:27 am »
Ами аз винаги съм казвала това, което мисля. Харесва ли ми една жена ще и го кажа и ще й кажа какво ми харесва. Явно нямам силно его. Красотата /интелектуална и физическа/ в хората ме радва, тя не ме мъчи. Не се измъчвам също от идеята дали съм харесвана от някого, защото аз си се харесвам такава каквато съм. Човешко право е да не бъда харесвана от всички, както и аз да не харесвам всички.

*

holanda

« Отговор #204 -: Декември 13, 2010, 02:31:48 am »
И обикновено комплиментите, отправени от жена към жена, съдържат голяма доза фалш, с тях се цели нещо.

''харесвам ти обувките...'щото са като моите ''  ;D

*

abroad

« Отговор #205 -: Декември 13, 2010, 02:33:53 am »
Ами аз винаги съм казвала това, което мисля. Харесва ли ми една жена ще и го кажа и ще й кажа какво ми харесва. Явно нямам силно его.

Имам изключително силно его, при това ранено ;D, но пак ще ти го кажа, но моето мнение в тази връзка си остава не меродавно :P

*

Asol

• 4140
« Отговор #206 -: Декември 13, 2010, 02:35:49 am »
Те неискрените си личат по прекаленото прехласване ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #207 -: Декември 13, 2010, 02:44:58 am »

''харесвам ти обувките...'щото са като моите ''  ;D

Изказани оценки за дрехи и обувки въобще не ги броя за коплимент.  ;D
За комплимент бих приела нещо, което е свързано с оценяване на някои личностни качества - вътрешни и външи.
Мъжете също не ги разбирам понякога... Като ти каже, че си хубава или колко си хубава, сякаш си мисли, че вече трябва да си на седмото небе.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #208 -: Декември 13, 2010, 02:50:33 am »
За комплимент бих приела нещо, което е свързано с оценяване на някои личностни качества - вътрешни и външи.

''възхищавам се на добротата ти,колко си отзивчива и помагаш на всеки..трябва да си взема децата от училище,но не мога да изляза с колегата..а ти си толкова добра..''  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #209 -: Декември 13, 2010, 02:57:09 am »
Смей се ти.  ;D А като се замислиш колко жени кълват на стандартното "Колко си красива, не мога да откъсна поглед от теб". Особено след като надхвърлят определена възраст.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #210 -: Декември 13, 2010, 02:59:26 am »
Taka e, zenite sa zertwa na towa koeto zuwat, a mazete na towa koeto wizdat! :91:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #211 -: Декември 13, 2010, 03:01:58 am »
Taka e, zenite sa zertwa na towa koeto zuwat, a mazete na towa koeto wizdat! :91:

Мъжът обича с очи , жената с ушите....Общото е , че и двата атрибута са в главата и ги командва мозъка.... ;D ;D
А той под чие диспозиторство е? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #212 -: Декември 13, 2010, 03:03:58 am »
Смей се ти.  ;D А като се замислиш колко жени кълват на стандартното "Колко си красива, не мога да откъсна поглед от теб". Особено след като надхвърлят определена възраст.

Тия, които не вярват в себе си и имат ниско самочувствие може и да "кълват".  ;D

« Отговор #213 -: Декември 13, 2010, 03:04:17 am »
Вие правите ли разлика между красота и сексапил? Двете са коренно различни...
Аз съм виждала изключително красиви и в същото време постни жени .. в които няма грам живец и излъчване за сексапил пък да не говорим.. и жени които не са супер красавици с идеалните форми.. но с невероятна харизма и излъчване:)
Красотата е симетрия.. а сексапила.. той е състояние на духа.. той е поглед, движение, аромат...  
Мисля че АСЦ-то е изключително важно, защото асцендента е първото впечатление което оставяме у другите...  физическо излъчване, маниери, поведенческия модел… Въобще асцендета е външната обвивка.. едва тогава гледаме венерата по дом и аспекти.. асц/мц.. също и управител на асцендента:)
Представете си изключително красива жена.. с идеалните мерки.. сексапилно излъчване да ви се провикне "Шшшшт ей бармане шо не сипеш по една бира да изцокаме" Да й имам красотата и сексапила... сигурна съм че ще убие фантазиите и на най - загорелия мъж и на този за който е жена - мечта:)
Мое мнение с което не желая да ангажирам никой.. все пак съм боса що се отнася до тема астрология..  ;)
Няма пряк път до мястото, до което си струва да стигнеш!

*

Марая

• 28287
« Отговор #214 -: Декември 13, 2010, 03:05:01 am »

Зависи...ИМА МОМИЧЕТА НА 60 И БАБИЧКИ НА 20.... ;D ;DВъпрос на сексапил , магнетизъм , харизма....
Който си го може , го мооже! :wub: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #215 -: Декември 13, 2010, 03:07:46 am »

Мъжът обича с очи , жената с ушите....Общото е , че и двата атрибута са в главата и ги командва мозъка.... ;D ;D

Na mazete mosaka e swarsan direktno s penisa, a pri zenite e mnogo slozna prozedurata, poneze powezeto ostawat w mosaka si, i trudno otiwa nadolu! :85: :49:

*

Марая

• 28287
« Отговор #216 -: Декември 13, 2010, 03:12:27 am »

Na mazete mosaka e swarsan direktno s penisa, a pri zenite e mnogo slozna prozedurata, poneze powezeto ostawat w mosaka si, i trudno otiwa nadolu! :85: :49:

Мислиш ли? :rolleyes: :unsure: :-\...

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #217 -: Декември 13, 2010, 03:17:37 am »

Мислиш ли? :rolleyes: :unsure: :-\...

Докато те правят секс, жената може добре да се позанимава с това да планира списъка с покупки. :49:

*

Марая

• 28287
« Отговор #218 -: Декември 13, 2010, 03:21:11 am »
Вие правите ли разлика между красота и сексапил? Двете са коренно различни...
Аз съм виждала изключително красиви и в същото време постни жени .. в които няма грам живец и излъчване за сексапил пък да не говорим.. и жени които не са супер красавици с идеалните форми.. но с невероятна харизма и излъчване:)
Красотата е симетрия.. а сексапила.. той е състояние на духа.. той е поглед, движение, аромат...  
Мисля че АСЦ-то е изключително важно, защото асцендента е първото впечатление което оставяме у другите...  физическо излъчване, маниери, поведенческия модел… Въобще асцендета е външната обвивка.. едва тогава гледаме венерата по дом и аспекти.. асц/мц.. също и управител на асцендента:)
Представете си изключително красива жена.. с идеалните мерки.. сексапилно излъчване да ви се провикне "Шшшшт ей бармане шо не сипеш по една бира да изцокаме" Да й имам красотата и сексапила... сигурна съм че ще убие фантазиите и на най - загорелия мъж и на този за който е жена - мечта:)
Мое мнение с което не желая да ангажирам никой.. все пак съм боса що се отнася до тема астрология..  ;)

:clap: Браво! От АСЦ започва всичко....., както външния вид , така и вътрешното обзавеждане...АСЦ е интериора вътрешен и външен....

*

Divna

• 2478
« Отговор #219 -: Декември 13, 2010, 03:22:50 am »

Е тук зависи какви мидпойнти има жената над Венерата си и как е аспектирана тя, както и за Марса при мъжа. Ако смъртната ос му е там ще стане доста интересно.  :-[