Здравей Гост

Аспекти за МЪЖКИЯ сексапил и еротично излъчване

• 213 Отговора
  • 25045 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Аспекти за МЪЖКИЯ сексапил и еротично излъчване
« Отговор #80 -: Декември 13, 2010, 04:03:08 am »
Недей тъй, веднъж бях много приятно изненадана от Марс в Близнаци, но неговия се оказа в квадрат със Сатурн.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #81 -: Декември 13, 2010, 04:04:59 am »
Най-доволна съм от Марс в Дева (Слънце в Дева.............) - добър и от към техника, и от към потенция. Е, и на него му липсваше въображение понякога, ама то и аз не съм извратена да искам кой знае какви шантави работи ;D ;D ;D

;D мдаа, съгласна

Марс в Козирог минава за издръжлив и методичен любовник уж, ама знае ли човек...

Знае.  ;D

и помни ;D

Марс в Телец, Близнаци (изолирано от останалото) - кошмар ;D......и квадрат Сатурн, и тригон Плутон....

Всъщност за сексапил и еротика при мъжете ли е темата или за сексуален потенциал ;D

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #82 -: Декември 13, 2010, 04:06:54 am »
Сега се сещам за един Марс в Близнаци, Слънце в телец, Венера в Овен. Много, много потентен, надарен, много горд от това, не лош любовник, ама егоист и без въображение. Сексът с него беше като спорт.

Не знам, но започнах много сериозно да си мисля, че мъжете с Марс в Близнаци не стават много за секс.Нещо в общи линии им куца. ;D

Nai dobrite Marsowe sa sextili ili trigoni s Slanze, Pluton, Venera i Saturn. Pri tesi aspekti Marsa raboti mnogo dobre! :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #83 -: Декември 13, 2010, 04:12:31 am »
Сега се сещам за един Марс в Близнаци, Слънце в телец, Венера в Овен. Много, много потентен, надарен, много горд от това, не лош любовник, ама егоист и без въображение. Сексът с него беше като спорт.

Не знам, но започнах много сериозно да си мисля, че мъжете с Марс в Близнаци не стават много за секс.Нещо в общи линии им куца. ;D

Nai dobrite Marsowe sa sextili ili trigoni s Slanze, Pluton, Venera i Saturn. Pri tesi aspekti Marsa raboti mnogo dobre! :wink2:

Най-съм доволна от Марс в Рак аз, нямат стигане. ;) ;D

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #84 -: Декември 13, 2010, 04:12:39 am »

Всъщност за сексапил и еротика при мъжете ли е темата или за сексуален потенциал ;D
Абе те са свързани, сега някой колкото и да е сексапилен, не може ли да прави секс, отпиши го ;D
А по какво си личи големината на мъжкото достойнство?

Ami to misla ze e swarsano pak s penisa mu, i tuk sa nuzni pak positiwni aspekti, osobeno s Slanzeto.
« Последна редакция: Декември 13, 2010, 04:17:13 am от doby »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #85 -: Декември 13, 2010, 04:14:59 am »

Абе те са свързани, сега някой колкото и да е сексапилен, не може ли да прави секс, отпиши го ;D
А по какво си личи големината на мъжкото достойнство?

;D Пак ли тая тема..

Тя тази тема е вечната! ;D Хони и тя доста сериозно я засегна!Директно си дойдохме на думата! ;D

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #86 -: Декември 13, 2010, 04:18:59 am »
Слънце Овен секстил Марс скорпион с орбис 7 градуса. Към Марс няма други аспекти - резултат - ми не точно голям ;D
Крис, говорим си по женски :wink2:

Golam kogato e s aspekt s Jupiter ili e w 9 dom. :wink2:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #87 -: Декември 13, 2010, 04:20:17 am »
Слънце Овен секстил Марс скорпион с орбис 7 градуса. Към Марс няма други аспекти - резултат - ми не точно голям ;D

Много е важно да бъдат уточнени аспектите около размера. В противен случай техники, мехники,положения, знаци, всичко отпада.  ;D

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #88 -: Декември 13, 2010, 04:22:25 am »

Много е важно да бъдат уточнени аспектите около размера. В противен случай техники, мехники,положения, знаци, всичко отпада.  ;D

Mnogo si prawa tuk, wsizki aspekti kam Marsa trabwa da se analisirat, sa da se snae, pri kakwi polozenia mu se wdiga temperaturata. :wink2:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #89 -: Декември 13, 2010, 04:25:22 am »
Значи един доста голям - Марс в Близнаци в секстил с Венера, в секстил и с Юпитер, но с орбис 6 градуса (нз дали се брои), опозиция със сатурн (-1градус)и уран (-5 градуса). Домовете не ги знам
А качената карта на младежа по-рано - там можете да видите пример за не особено голям, всъщност доста малък, но все пак в рамките на приемливото. Можеш ли да ми кажеш защо доби?

Хони, ти ще ме погубиш тази вечер! ;D :wub:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #90 -: Декември 13, 2010, 04:27:04 am »
sa kakwa karta se gowori tuk, nisto ne sam widal?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #91 -: Декември 13, 2010, 04:27:43 am »
там можете да видите пример за не особено голям, всъщност доста малък, но все пак в рамките на приемливото.

А бихте ли конкретизирали какво да разбираме под приемливо?  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #92 -: Декември 13, 2010, 04:29:26 am »

Бившия ми е с такъв Марс.  ;D
Тук съм съгласна.

*

Divna

• 2478
« Отговор #93 -: Декември 13, 2010, 04:32:19 am »
Ето я картата за който е пропуснал (боже, с кви работи се занимавам, като имам работа)
Под приемливо разбирам да може да ме задоволи. Сега това е индивидуално разбира се за всяка жена.

Хони, веднага ти казвам, че твоя приятел няма да ме задоволи от техническа гледна точка /марсовете ни са в опозиция/. Иначе добре ще ми изпълни Венерката.  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #94 -: Декември 13, 2010, 04:46:07 am »
Чакайте , чакайте ...нещо изпуснах... :(, я ме светнете големината от какъв аспект с Юпитер се влияе? :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #95 -: Декември 13, 2010, 04:47:22 am »
Ти па от къде си сигурна, че не съм жена?  ;D
Шесто чувство ;) ;)
Хаха, при мен беше по-скоро обратното, Дивна

Е, на мойта Венерка не и трябва много, за да се чувства изпълнена.  :wink2:

*

Divna

• 2478
« Отговор #96 -: Декември 13, 2010, 04:48:20 am »
Чакайте , чакайте ...нещо изпуснах... :(, я ме светнете големината от какъв аспект с Юпитер се влияе? :unsure:

Марс в положителен аспект с Юпитер или Марс в 9ти дом.  ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #97 -: Декември 13, 2010, 04:49:47 am »

Между другото Марс в Рак по сидерал е много вероятно да отива в Близнаци, а това според индийците е един от най-сексуалните знаци, може би най-сексуалния.

Не говоря голи приказки аз. Отдавна съм го изследвала това положение.Дори прословутият Марс в Риби му диша във врата. Абсолютно смятам, че са най-сексуалните. Не че имам опит с всички, но от тези които ги хвалят много, той е по-добър.Благодаря ти, Крис, че го осмисли и успя да го подкрепиш с реални факти.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #98 -: Декември 13, 2010, 04:53:31 am »

Между другото Марс в Рак по сидерал е много вероятно да отива в Близнаци, а това според индийците е един от най-сексуалните знаци, може би най-сексуалния.

Не говоря голи приказки аз. Отдавна съм го изследвала това положение.Дори прословутият Марс в Риби му диша във врата. Абсолютно смятам, че са най-сексуалните. Не че имам опит с всички, но от тези които ги хвалят много, той е по-добър.Благодаря ти, Крис, че го осмисли и успя да го подкрепиш с реални факти.

Сещаш ли се , че ми изпаЙ косата....Направо ме издуха... ;D ;D ША го пробвам аз тоя марс в рак...,имай късмет да не става за нищо... ;D ;D ;)Разбирам от Дивна , че опозетата не стават...моя е в козирог..., вероятно някоя Венера в рак по-би възбудила апетита... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #99 -: Декември 13, 2010, 04:58:13 am »

Сещаш ли се , че ми изпаЙ косата....Направо ме издуха... ;D ;D ША го пробвам аз тоя марс в рак...,имай късмет да не става за нищо... ;D ;D ;)Разбирам от Дивна , че опозетата не стават...моя е в козирог..., вероятно някоя Венера в рак по-би възбудила апетита... ;D ;D

Пробвай и ще видиш. Сигурна съм, че ще останеш доволна. В кръвта им е... ;) ;D