На мен най-добре ми пасват Марс във Везни и Марс в Близнаци, поради факта, че ми аспектират чудесно Венера.
Добре, според теб защо харесвам тогава мъже с Марс в Рак? Венерата ми е в Телец. Имала съм продължителна сериозна връзка и с мъж с Марс в Риби, и с мъж с Марс в Рак. Не е било секс за една вечер, че да не могат да си изявят способностите.На всичкото отгоре постоянно ми се лепят с Марсове в Рак.
:blink:
Mia ne e dostatazna samo zodiata na Marsa, na parwo masto pri men e doma i posle zodiata, kakto i kakwi aspekti prawi kam teb. :91:
Когато се запознавам с тях и създавам някаква връзка със сигурност не им знам домовете и знаците, но фактите са си факти. Откривам ги постфактум.
To koi pak gleda Marsa na maza kato se saposnawa, ili na obratno.
Сега ще ти обясня, защо толкова му обръщам внимание на този Марс в Рак. Преди време бях чула за него от една астроложка, че хората с Марс в това положение рано или късно, колкото и сериозни взаимоотношения да имат връзка, брак и т.н стигат до разводи, раздели. Около мен има няколко такива човека, познати, роднини, които го потвърждават това правило. И след като си направих една статистика за самата мен установих, че повечето ми сериозни връзки са били именно с такива мъже и продължавам да бъда харесвана от такива. Мога да дам 4 примера до сега на мои обожатели с това положение-трима Телеца и един Рак. Не съм имала сериозни отношения с някои от тях, но са ме преследвали доста задълбочено. Как пък все така се случва?!