Здравей Гост

Аспекти за МЪЖКИЯ сексапил и еротично излъчване

• 213 Отговора
  • 25178 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Аспекти за МЪЖКИЯ сексапил и еротично излъчване
« Отговор #120 -: Декември 13, 2010, 05:37:03 am »
значи на мен ще ми пасва мноого марс в риби, защото венерата ми е там  :mellow:

Абсолютно... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #121 -: Декември 13, 2010, 05:38:10 am »

Абсолютно... ;D
тогава - търси се мъж с марс в риби за неангажиращ секс  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #122 -: Декември 13, 2010, 05:39:47 am »

Абсолютно... ;D
тогава - търси се мъж с венера в риби за неангажиращ секс  ;D

Май има такива...,няколко...на фона на нищото... ;D ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #123 -: Декември 13, 2010, 05:43:07 am »
има един сайт, където можете да си избирате партньори по астро съвместимост. мисля че беше амур бг . регистрирах се от любопитсво. паднаха ми се такива мъже, които не бих погледнала иначе /те бяха със снимки/  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #124 -: Декември 13, 2010, 05:48:38 am »
има един сайт, където можете да си избирате партньори по астро съвместимост. мисля че беше амур бг . регистрирах се от любопитсво. паднаха ми се такива мъже, които не бих погледнала иначе /те бяха със снимки/  ;D

;D ;DНереална , ти по снимков материал ли ги избираш? :o :o :rolf:

*

nerealna

« Отговор #125 -: Декември 13, 2010, 05:53:44 am »

неее :) разказвам за сайта. въвеждаш си рождените данни и има различни оции за съвместимост- сексуална, сродна душа, приятелство ...и явно има програмка която ти търси по планетите подходящ. аз исках да пробвам и ми се паднаха мъже, които хич не ме кефят на външен вид и наживо не бих им обърнала внимание та камо ли за секс :)
аз нямах снимка там, но много хора имат :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #126 -: Декември 13, 2010, 06:05:24 am »

неее :) разказвам за сайта. въвеждаш си рождените данни и има различни оции за съвместимост- сексуална, сродна душа, приятелство ...и явно има програмка която ти търси по планетите подходящ. аз исках да пробвам и ми се паднаха мъже, които хич не ме кефят на външен вид и наживо не бих им обърнала внимание та камо ли за секс :)
аз нямах снимка там, но много хора имат :)

Сериозно ли...Тцццц, и к"фооо....намираш сродната си душа ли или нещо друго? ;D ;D

*

nerealna

« Отговор #127 -: Декември 13, 2010, 06:11:20 am »
да, ето го сайта - http://www.amur.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #128 -: Декември 13, 2010, 06:21:02 am »

Завършва ли на УР...,не ми го хвали...,даже и не го поглеждам.... ;D ;D
Остава ми само и виртуална либоФ и оЙде коня в ряката..... :P :P
Че кват съм авджийка.... ;D ;D

*

nerealna

« Отговор #129 -: Декември 13, 2010, 06:28:15 am »
:rolf:

*

Марая

• 28287
« Отговор #130 -: Декември 13, 2010, 06:29:38 am »
:rolf:

Кво се смееш , кват съм авджийка не се знае , знае ли се от торбата с УР-овете кО шЪ Фана.... :P ;D ;D ;D

« Отговор #131 -: Декември 13, 2010, 04:25:38 pm »
Хубаво е да се напомни също,че Камасутра е стара индийска книга.Ако търсите разбирачеви по повод размерите формите и дигането,търсете ги в Индия.

*

nerealna

« Отговор #132 -: Декември 13, 2010, 04:34:51 pm »
и специално за nerealna, ако се обади тук пак ще и кажа предварително: при мен винаги е дигнат, но в такива случаи символично ще му заповядам да спадне, така.. демонстративно), докато някоя, на която не са и толкова големи, но пък са пропорционални и с хармонични форми винаги ще ми го дига. Bсъщност накъде с размера без форма преди това??!
ами крис .. теб никъде не съм те споменавала в темата, но благодаря че сподели тази информация  ;D беше интересно за мен да прочета че винаги ти е вдигнат ...то и това сгурно не е лесно...ама щом се контролираш - похвално !  ;D
евала че ти  става винаги...  ;D

това което бях написала беше по повод сексапилността и ревността. има мъже, които изглеждат много добре и жените ги харесват, но в леглото са трагедия и те го знаят и затова ревнуват жените си /мисълта ми беше че външният вид не винаги има връзка с изпълнението  ;)

а иначе това което си написал ти, е много вярно. само по един марс не може да се кажи добър ли е мъжа или не  :blink:

*

nerealna

« Отговор #133 -: Декември 13, 2010, 04:59:08 pm »
знам, че не си ме споменавала, назовах те понеже в една друга тема взе шегобийството ми малко по-малко от колкото е ;D
в смисъл, че нямаше нищо общо с изказването ти тук

ааа...ясно..разбрах сега :) даже бях забравила за онези шеги, но ти май не си :)
извинявай, ако съм те засегнала. мислех че държиш много на майтап. всичко беше на шега   :P  :blink:  :wub:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #134 -: Декември 13, 2010, 05:03:27 pm »
Крис, ти много насериозно си взел тая тема, тя просто е поредната към чешем си "ги", не езиците, и се споделя личен опит, много ясно. ;D

Общо взето като попрехвърлих двете, неказани до тук неща нямаше. Да разбирам, че съфорумците имат някаква необходимост от припомняне на някои съществени елементи от съвсем пресни теми, за затвърждаване на знанията вероятно. А и сега е момента - Меркурий е ретро, тамън за прилежни като нас ученици. :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #135 -: Декември 13, 2010, 05:20:15 pm »
Към "вярвате" да разбирам, че влиза моят един единствен пост с една дума. ;D Пък аз мислех, че Ти си вярвате.

А и какво лошо има във вярата, всеки има право да си вярва, в каквото реши, особено в личния опит, не смяташ ли. Провокиран от чуждата вяра виж каква дисертация си написал само, навярно и тя е плод на убеждения, обикновено си така категоричен. :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #136 -: Декември 13, 2010, 07:10:48 pm »
Въобще цялата тая тема ми прилича на това как "мъжете се кефят на големи цици" и как "само това ги вълнувало", абе ей леонсовци и делонсовци, ако тая грешната мадона с големите бомби формата им е никаква не може да ми го дигне посмъртно(и специално за nerealna, ако се обади тук пак ще и кажа предварително: при мен винаги е дигнат, но в такива случаи символично ще му заповядам да спадне, така.. демонстративно), докато някоя, на която не са и толкова големи, но пък са пропорционални и с хармонични форми винаги ще ми го дига.

Добре дошъл в отбора. :) И на мене ми е винаги вдигнат, виж как целия съм се надигнал, снажен и красив. :)
"Защо ме съдиш, макар аз да не съм съдил?
Аз бях затворен, при все че нямам предел.
Аз не бях разпознат.
Но аз разпознах, че Цялото е разтворено
в двете си същности - земна и небесна.”

« Отговор #137 -: Декември 13, 2010, 07:19:02 pm »
Да бъде Моята воля, мога и вас да ви възнеса. Служа на Този, който ви е създал, дясната Му ръка съм аз. :)
Аз не бях разпознат.

*

nerealna

« Отговор #138 -: Декември 13, 2010, 07:33:49 pm »
Да бъде Моята воля, мога и вас да ви възнеса. Служа на Този, който ви е създал, дясната Му ръка съм аз. :)
чудя се тогава за какво ти служи лявата ръка ;)  ;D

« Отговор #139 -: Декември 13, 2010, 07:35:33 pm »
С лявата ви благославям, чеда Мои. :)
Аз не бях разпознат.