Здравей Гост

Пълнолуние Близнаци/Стрелец 21.12.2010

• 75 Отговора
  • 12494 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:Пълнолуние Близнаци/Стрелец 21.12.2010
« Отговор #40 -: Декември 21, 2010, 04:49:03 pm »
А, добре. Нямам нищо аз в мутабелните, саде един Нептун, ма е в началото. Значи, нищо.

А, нищо, нищо, ама в първите градуси на Рак/Козирог са ми възлите, Сатурн и маалко след тях - АС/DC-то. Сега това, вие броите ли го за съвпад или не - говорим за третия (възлите) - петия (Сатурн) градус. Аз не го броя, очевидно, пък може и да трябва, щото всичките ми програми са го маркирали като съвпад  :-\.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Декември 21, 2010, 05:33:57 pm »
Kak сте пълнолунни...?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #42 -: Декември 21, 2010, 08:17:56 pm »
Имате ли представа как може да се прояви лунното затъмнение върху слънцето на човек?
За съжаление не се знае в кой дом се развива действието ;)
Имате ли представа? :-\
Марайче,ти как смяташ? :wub:

« Отговор #43 -: Декември 21, 2010, 08:25:35 pm »
Вижте какво прочетох за пълнолунието на 21.12.2010 г.
Днес е първото от три години лунно затъмнение, съобщиха от НАСА. Така наречената Червена Луна огрява половината свят.
В ранните часове на 21 декември (от 7,27 ч. до 13,06 ч. източноевропейско време) Луната, Слънцето и Земята ще се подредят в една права и тогава земният спътник ще бъде засенчен от планетата, около която обикаля, предаде БНР.

При затъмнението луната няма да е напълно невидима, а остатъчната слънчева светлина, която е предимно в червения спектър, ще оцвети спътника на планетата ни в розови, медни и дори оранжеви оттенъци.

Небесното явление Червена луна, което съвпада и със зимното слънцестоене, ще се наблюдава най-добре от северните американски щати, Канада, Гренландия и Исландия и част от Азия.

Съвпадение на Червена луна и зимното слънцестоене не е имало от 1554 г.
Това е второто и последно за 2010 г. лунно затъмнение. На 4 януари Луната ще скрие частично Слънцето за част от населението на Земята.Зимното слънцестоене е на 21 декември в 23 часа и 38 минути по Гринуич (за България датата е 22 декември, 1 ч. и 38 минути).

На 22 декември слънцето ще изгрее у нас в 7,54 часа и ще залезе в 16,56 часа, като продължителността на деня ще е 9 часа и 2 минути, съобщиха за БТА от Института по астрономия с национална астрономическа обсерватория при БАН.

Астрономите отбелязаха, че започва леко увеличаване на продължителността на дните. На 31 декември у нас денят ще продължи 9 часа и 5 минути. Слънцето ще изгрее тогава в 7.57 часа, а ще залезе в 17 часа и 2 минути.
От тукhttp://dnes.dir.bg/news/zatamnenie-chervena-luna-7649080?nt=4

Дано да не е пускано вече в темата,но не съм я чела цялата.

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Декември 21, 2010, 08:30:40 pm »
Имате ли представа как може да се прояви лунното затъмнение върху слънцето на човек?

По принцип ще се отрази на психиката на натива , промяна в поведението му , обръщане навътре....,възможно е и неразположение в това число и здравословно... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #45 -: Декември 21, 2010, 08:43:45 pm »
Kak сте пълнолунни...?
Имаш ли нещо впредвид? ;)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #46 -: Декември 21, 2010, 09:17:54 pm »

По принцип ще се отрази на психиката на натива , промяна в поведението му , обръщане навътре....,възможно е и неразположение в това число и здравословно... :blink:
Благодаря ти много.
А какво мислиш когато лунното затъмнение попадне в 12тия дом на човек? :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Декември 21, 2010, 09:19:30 pm »
Kak сте пълнолунни...?
Имаш ли нещо впредвид? ;)

Питам само , защото при мен си показа рогата пълнолунието... :( :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #48 -: Декември 21, 2010, 09:23:01 pm »
На едно место прочетох,че щом лунното затъмнение е в близнаци,значи годината ще е трудна за тях.
Така ли е?

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Декември 21, 2010, 09:31:37 pm »
На едно место прочетох,че щом лунното затъмнение е в близнаци,значи годината ще е трудна за тях.
Така ли е?

Къде го прочете това? :-\

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #50 -: Декември 21, 2010, 09:47:12 pm »
Така ли е?

Става въпрос,че в който знак попада затъмнението,на този знак(в случая-близнаци),годината ще е тежка за тях.
Затова попитах ако знаете подобно нещо,да кажете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Декември 21, 2010, 11:20:51 pm »
Така ли е?

Става въпрос,че в който знак попада затъмнението,на този знак(в случая-близнаци),годината ще е тежка за тях.

Mislq ,че това касае целия мутабелен кръст...
 :blink: :(

« Отговор #52 -: Декември 22, 2010, 01:59:44 am »

Не знам за вас, но аз съм спала тази нощ 3 часа. Заспах в 12,30. Събудих се в 4,45 ч. Имах чувството, че чувам всичкли климатици на квартала. С обострен слух - досущ като върколак! Отидох на работа в 7 ч сутринта!!!!! Е, не бях сама. Имаше още колеги, които нощес не са спали  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #53 -: Декември 22, 2010, 02:10:52 am »
Така ли е?

Марая, моля те, мисли други неща  :P
При мен не се проявява.

Mislq ,че това касае целия мутабелен кръст...
 :blink: :(
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #54 -: Декември 22, 2010, 02:12:45 am »
По принцип късно си лягам, към 2-3, и още по-късно заспивам. Но тая нощ дъртия котарак грачеше като побъркан. Тъкмо лягам и той почва да мяучи, докато останалите 4 спокойно спят, лежа и чакам да млъкне, унасям се... Започвам да заспивам и той отново наддава бесен вой. Накрая не издържах и го затворих в хола, в другия край на апартамента. Чак оттам се чуваше сърцераздирателния му вой.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Декември 22, 2010, 02:17:10 am »
ЯЯ, при теб ако не се проявява то не значи , че при останалите риби няма събития , при Девите и при стрелците....
Познавам много народ от тези знаци и ти казвам , че има реални събития и никак не са добри! :(
Радвай се , че си изключение....

*

Yaya

• 2265
« Отговор #56 -: Декември 22, 2010, 03:19:56 am »
е, тежка година не ми е сред приоритетите, говорех за инфото на Милкиуей. Все пак, имам и други тежки аспекти, та не ми харесват и твоите пророчества  ;D
Колкото до това затъмнение, при мен е на К9, не е приятно, но... имаме ли избор  :blink: как беше правилната приказка: нищо не се случва на земята, без да е написано на звездите  :rolleyes:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Декември 22, 2010, 03:23:52 am »
е, тежка година не ми е сред приоритетите, говорех за инфото на Милкиуей. Все пак, имам и други тежки аспекти, та не ми харесват и твоите пророчества  ;D
Колкото до това затъмнение, при мен е на К9, не е приятно, но... имаме ли избор  :blink: как беше правилната приказка: нищо не се случва на земята, без да е написано на звездите  :rolleyes:

Ta , za celta da se stqgame w krysta , щото иначе ще ни стегнат,, ;D ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #58 -: Декември 22, 2010, 03:34:10 am »
Аз да чукна на дърво,за мен не мога да кажа ,че сега нещо лошо се е случило.
Риба съм и затъмнението ми се случва в 11 дом.
Мъжът ми е стрелец обаче,а детето близнаци :mellow: :lol:

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Декември 22, 2010, 03:38:39 am »
Момичета на мен ми се иска нищо лошо да не ви се случва...,но не е зле да бъдем внимателни....до следващото...