Здравей Гост

Пълнолуние Близнаци/Стрелец 21.12.2010

• 75 Отговора
  • 12538 Прегледи
Re:Пълнолуние Близнаци/Стрелец 21.12.2010
« Отговор #60 -: Декември 22, 2010, 03:43:56 am »
Това затъмнение беше в съвпад с Бетелгейзето и онова другото...не му помня името, нали?  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Декември 22, 2010, 03:45:17 am »
Това затъмнение беше в съвпад с Бетелгейзето и онова другото...не му помня името, нали?  :rolleyes:

2* Е ОРБИСАТА С БЕТЕЛГЕЙЗЕ....Но си е разлика....За мен приключи един триъгълник.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #62 -: Декември 22, 2010, 04:17:58 am »
Момичета на мен ми се иска нищо лошо да не ви се случва...,но не е зле да бъдем внимателни....до следващото...
И на мен не ми се иска на никой нищо лошо да се случи.
Но какво лошо може да се случи например?

Изобщо каква е разликата между лунните и слънчевите затъмнения като събитийност?

« Отговор #63 -: Декември 22, 2010, 04:20:07 am »

2* Е ОРБИСАТА С БЕТЕЛГЕЙЗЕ....Но си е разлика....За мен приключи един триъгълник.... ;D

Но това едва ли е краят на геометричните фигури около теб.  :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Декември 22, 2010, 04:25:26 am »

Но това едва ли е краят на геометричните фигури около теб.  :P

:rolf: , поне на единия сложихме край и сега е паралелопипет.... :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #65 -: Декември 22, 2010, 05:10:26 am »
Момичета на мен ми се иска нищо лошо да не ви се случва...,но не е зле да бъдем внимателни....до следващото...

Изобщо каква е разликата между лунните и слънчевите затъмнения като събитийност?

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Декември 22, 2010, 05:24:40 am »

Имаш Ръшман - прочети!
Принципно аз не приемам твърдението , че лунните са на жената...слънчевите на Мъжа....Това въобще не е така... ;D

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #67 -: Декември 22, 2010, 05:34:03 am »
 :o При баща ми. Пълнолунието е в съвпад с Хирон,28,51 в Близнаци прави квадратура на Сатурн в 28гр.27сек- в Риби, квадратура  :sun:и Лилит ,квадратура Нептун.Нептун,Съвпад с Фортуна. :unsure: Пълнолунието  е в опозиця на Слънцето и Черната Луна. Не ми харесва никак. :unsure: Ще кажа как е бил здравословно. :unsure:
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

« Отговор #68 -: Декември 22, 2010, 06:02:58 pm »
  Този път не съм гледала въобще картата, кво има кво няма - но го отчетох като събитие - имаше Коледно парти, купон до зори, сабахлен съм си посяла телефона в таксито, ама е имало и добри деца, гимназисти, които го намерили и бяха така добри да ми го върнат. :wub:

*

Vision

• 3523
« Отговор #69 -: Декември 23, 2010, 04:44:05 am »
  Този път не съм гледала въобще картата, кво има кво няма - но го отчетох като събитие - имаше Коледно парти, купон до зори, сабахлен съм си посяла телефона в таксито, ама е имало и добри деца, гимназисти, които го намерили и бяха така добри да ми го върнат. :wub:

охх..и аз така- вчера цяла нощ купон, направо съм разбита, че и днес на работа, последен ден, прибрах се и направо заспах, сега ставам..но вчера си беше един прекрасен ден и нощ, при мен се активизира оста- рак/козирог, 11-ти и 5-ти дом, защото двама колеги със слънца в тези знаци се опитаха активно да ми привлекат вниманието..и успяха де, в смисъл- много се забавлявах.. :-[..всеки ден ще е така, до победата!!  ;D ;D

сега се чудя дали аспирин с вит. С ще ми оправи мускулната треска.. :-\

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #70 -: Декември 24, 2010, 05:09:40 am »
Дали от пълнолунието, че все пак беше близо до Юпитер - класически У4, родата, но най-буквално е от съвпада на Сатурн върху Плутон, който упр. 12 дом /3 от 10/-леля; и точно леля ми засяга гадината.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #71 -: Декември 26, 2010, 03:33:45 pm »
Дали от пълнолунието, че все пак беше близо до Юпитер - класически У4, родата, но най-буквално е от съвпада на Сатурн върху Плутон, който упр. 12 дом /3 от 10/-леля; и точно леля ми засяга гадината.

първата ми братовчедка роди син- Георги, а сестрата на снахата ще роди близнаците на 6-ти януари, планирано, с цезарово сечение /ако не тръгнат да излизат сами и преди това, че вече е в последните дни на деветия месец/..на мен юпитер ми е в края на скорпион, в трети дом, но е у4..затова толкова много бебета накуп, и все козирози.. ;D ;D

и на брат ми и на снахата от баницата се паднаха късмети за бебета, и няма да е лошо да си имаме още едно бебе в къщи и ние.. ;D ;D ;D

« Отговор #72 -: Декември 26, 2010, 03:57:26 pm »
Лунното затъмнение  ми активира 10 дом и е в точен тригон към Сатурн в 6 и опозе на У10 Меркурий в 4 :'(
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #73 -: Декември 26, 2010, 04:16:57 pm »
.затова толкова много бебета накуп, и все козирози.. ;D ;D
и на брат ми и на снахата от баницата се паднаха късмети за бебета, и няма да е лошо да си имаме още едно бебе в къщи и ние.. ;D ;D ;D

Да са живи и здрави бебетата и още да имате да ви радват. ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #74 -: Декември 26, 2010, 05:37:47 pm »

Да са живи и здрави бебетата и още да имате да ви радват. ;)

благодаря  :kissd: настроена съм за бебета, само че да не са мои..но брат ми се измъкна с обяснението, че тези късмети са показателни за бебетата на балдъзата му, понеже са два късмета, а тя ще има близнаци.. :blink:

аз се радвам, че толкова козирогчета се пръкват при нас, че иначе сме само огнено- въздушни по слънце всичките /почти, има и две деви/, но сега ще има повече баланс..само водата не знам откъде ще се появи.. :blink:

а и януарските козички ще са ми в пети дом..кой знае какви ще са сладури и има да ги мачкааам.. ;D ;D ;D

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #75 -: Януари 31, 2011, 07:30:33 pm »
Това затъмнение ми се пада върху прогресивния Марс в 12-ти..
По това време съм на зимен лагер в планината,най-много да си потроша някой крак или ръчица... ;D
Него ден си измих косицата с ледена вода(комшиите по стая изключили общия бойлер,а нямах избор).
Де що можеше да ми се възпали-синузити,отити,бронхити,ми се възпали ;D и до днес още гълтам хапчета в чест на героичната ми постъпка..
Да споделя нещо интересно.Приятелката ми е заченала по време на  това пълнолуние,Луната е била точно върху нат.Марс(упр на 9-ти,става въпрос за 3-та бременност)  в 11 дом,а отсреща в 5-ти покрай Слънцето-истински парад от тр.Плутон,Сев. възел,Меркурий и Марс.