Здравей Гост

Интернет връзките и любовта

• 190 Отговора
  • 34555 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Интернет връзките и любовта
« -: Декември 14, 2010, 07:19:10 pm »
Инспирира ме ,Скорпионка , както и посоката на разговор в темата за Сатурн...
Мисля , че такава тема във форума няма , а и е доста актуална напоследък...четейки из други теми...
Та в тоя ред на мисли....
Връзките създадени чрез интернет- възможности , развитие , насока....Как се проявяват във времето , имат ли бъдеще....Споделете... ;D Аспекти , знаци и домове в натала ,които коренспондират с тях.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:Интернет връзките и любовта
« Отговор #1 -: Декември 14, 2010, 07:21:49 pm »
нали чрез луната се изразяват чувствата  :-\ и с луната чувстваме

За да чувстваш нещо , нали трябва да има обмен...Той не винаги е мисловен...,но когато става дума за връзка е задължителен... :blink:

еми да, при мене обмена става основно през Интернет, ако ми резнат кабела /или неговия/ край с обмена...хаха  това не знам по коя планета е  ;D

Нета не го свързвам само с меркурий....,той далеч не е само писане...Той е по Уран...Няма ограничение в пространството и времето...

Търсим Уран , меркурий , венера , луна, упр. на 3-ти /9-ти -аспекти , упр. на 5-ти/11-ти...и АСЦ/ДСЦ....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2 -: Декември 14, 2010, 07:24:06 pm »
Оххх, изчервих се  :-[ Не очаквах моите сапунени сериали да ви инспирират толкова...чакай да си събера акъла и да видим кой дявло ме докара до тази интернет  -трагедия  :-[

*

nerealna

« Отговор #3 -: Декември 14, 2010, 07:24:39 pm »
много интересна тема  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Декември 14, 2010, 07:27:14 pm »
много интересна тема  :blink:

В смисъл? :rolleyes:
Намирам я за актуална и в крак със съвремието...Наред с това , мисля , че е доста вълнуваща...в настоящия момент.... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Декември 14, 2010, 07:34:19 pm »
Да покажа как.... ;D

Управителя на моя 3-ти дом е Уран...ситуиран на МЦ в знак Дева...Упр. на 9-ти е слънце , което се намира в 1-ви...
Упр. на 5-ти дом е марс - в козирог във втория ми дом...в точен тригон с Уран и полусекстил със слънце....

Имам няколко силни връзки чрез пространството , но нито една от тях не е свързана с темите по 5-ти дом....в частта любов....
А ,ако си гледам хороскопа , направо любовта е само чрез  нета....

;D
« Последна редакция: Декември 14, 2010, 07:40:39 pm от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Декември 14, 2010, 07:42:54 pm »
нали чрез луната се изразяват чувствата  :-\ и с луната чувстваме

За да чувстваш нещо , нали трябва да има обмен...Той не винаги е мисловен...,но когато става дума за връзка е задължителен... :blink:

еми да, при мене обмена става основно през Интернет, ако ми резнат кабела /или неговия/ край с обмена...хаха  това не знам по коя планета е ;D

Качвай картата на испанеца...,да погледнем с едно оЧо... ;D :P

*

nerealna

« Отговор #7 -: Декември 14, 2010, 07:46:14 pm »
природата е нагласила така нещата, че първо виждаш човек и после го харесваш, в нета- първо харесваш човека, после го виждаш. май ще трябва да се приспособяваме към новостите. мисля че е много вълнуващо да опознаеш първо човека /дори без снимка/ и после да го видиш . :blink:

« Отговор #8 -: Декември 14, 2010, 07:52:52 pm »
По нета никога не съм търсила връзки. Въпреки че имам Меркурий като У5 и У8 в секстил с Уран, Слънцето ми е У7 в квадрат с Уран. Нетът не може да замени личния контакт. Не мога да харесам мъж, ако не го видя лично. Първото впечатление е най-важно и ако не е очи в очи, работата не става при мен.

*

nerealna

« Отговор #9 -: Декември 14, 2010, 07:57:12 pm »
ами ти по нета само се запознаваш. не е казано че трябва да се получи връзка. то и наживо не започваш връзка с всички, с които се запознаваш. имам предвид че по нета можеш да се запознаеш с хора, с които иначе нямам как да осъществиш контакт. 

« Отговор #10 -: Декември 14, 2010, 07:57:27 pm »
Ето го кибер-човека  :P

« Отговор #11 -: Декември 14, 2010, 07:59:19 pm »
И само да уточня, че ние не сме запознали по нета, а на живо, по време на едно пътуване до Родопите 2009та година лятото...аз с хора в нета не се запознавам, не контактувам с непознати там, страх ме е да го правя и да си губя времето с хора, които не знам какви са..  :-[

*

nerealna

« Отговор #12 -: Декември 14, 2010, 08:02:23 pm »
тези които са навън са и в нета и обратно  ;D никога нямаш гаранция за нищо.
каКто трябва да си внимателен и предпазлив в реалния живот, така трябва да си и в нета.

*

Stella

• 7765
« Отговор #13 -: Декември 14, 2010, 08:03:39 pm »
Мисля , че такава тема във форума няма , а и е доста актуална напоследък...четейки из други теми...
Връзките създадени чрез интернет- възможности , развитие , насока....Как се проявяват във времето , имат ли бъдеще....Споделете... ;D Аспекти , знаци и домове в натала ,които коренспондират с тях.....

С едно единствено изречение - господарят на 7-ми дом в 3-ти дом или връзка между 3-ти и 7-ми дом; транзитен Уран в 7-ми дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elfidka

• 3129
« Отговор #14 -: Декември 14, 2010, 08:53:41 pm »
Марая това е нещо което ме засяга лично. С мъжа ми се познаваме от интернет.
Ще пусна после карта на запознанстото с дата и час - имам ги точни, тъй кати си разменихме снимки по е-маил и хисторито се пази там.

Имам много да кажа по въпроса, но след малко, като се освободя.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #15 -: Декември 14, 2010, 09:13:42 pm »
природата е нагласила така нещата, че първо виждаш човек и после го харесваш, в нета- първо харесваш човека, после го виждаш. май ще трябва да се приспособяваме към новостите. мисля че е много вълнуващо да опознаеш първо човека /дори без снимка/ и после да го видиш . :blink:

Ми така си е, ето например погледни нас тук. Седим си, бъбрим си, споделяме, опознаваме се, без да сме си виждали физиономиите. Радваме се заедно на солуките си и се утешаваме в несполуките си. И няма да е никак странно ако закачките между Крис и Лилавка прерастнат в реално събитие.
Ето така се получава, защото нета е нашата кафетерия.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #16 -: Декември 14, 2010, 09:15:21 pm »

С едно единствено изречение - господарят на 7-ми дом в 3-ти дом или връзка между 3-ти и 7-ми дом; транзитен Уран в 7-ми дом.
    И трите фактора ,които е написала Стела важат за мене в случая ,но никога не съм се запознавала с някой в интернет а и нямам желание.Имам чувствота ,че не мога да изразявам себе си като хората в нета и че оставям погрешно впечатление.Чувствам се като спъната някак.Господаря на 7-ми  ми е ретро а на 3-ти е Плутон и е с напрегнати аспекти.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

elfidka

• 3129
« Отговор #17 -: Декември 14, 2010, 09:17:46 pm »
   И трите фактора ,които е написала Стела важат за мене в случая ,но никога не съм се запознавала с някой в интернет а и нямам желание.

Ама ти вече си се запознала с толкова много хора в този форум.
Тези фактори вече действат  ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Stella

• 7765
« Отговор #18 -: Декември 14, 2010, 09:18:19 pm »
Малко ми е странно това заглавие. Интернет и любов трудно се съчетават. Хората може да се запознаят в интернет, но най-честите причини за завързване на интернет познанствата са секса и брака, ако ти е презряла черешката....Любовта има толкова минимален шанс да се случи, при ширещото се фалшифициране на имена, килограми, години и т.н. Любовта е несвместима с лъжата, в това е проблема. А хората в нета лъжат на поразия.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #19 -: Декември 14, 2010, 09:21:55 pm »

И трите фактора ,които е написала Стела важат за мене в случая ,но никога не съм се запознавала с някой в интернет а и нямам желание.Имам чувствота ,че не мога да изразявам себе си като хората в нета и че оставям погрешно впечатление.Чувствам се като спъната някак.Господаря на 7-ми  ми е ретро а на 3-ти е Плутон и е с напрегнати аспекти.

Не е задължително да се прояви по този начин. Това е само едно от проявленията. Аз също имам У7 в 3-ти дом, но най-често с половинките ми са ме запознавали съученици или съм ги срещала на семинари, обучения или в командиродки/на пътувания. А ти къде ги срещаш?