Здравей Гост

ДНК

• 7 Отговора
  • 1260 Прегледи
ДНК
« -: Декември 15, 2010, 04:35:43 am »
Здравейте, колеги :)
търсих методи за активиране на днк, но не намерих...
Има ли някой който може да ми помогне ?
Също така ме интересува след, като се активира днк-то какво следва-каква е самата промяна като цяло ?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ДНК
« Отговор #1 -: Декември 15, 2010, 04:47:47 am »
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3541.0.html

Добре дошъл/а/...тук пише... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #2 -: Декември 15, 2010, 04:49:17 am »
От какво се състои ДНК - основно от белтък. Какво активира ДНК? мисля, че ще е обратното на това, което го деактивира - антиоксидантите, чувството на щастие и липсата на стрес. Успех!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #3 -: Декември 15, 2010, 04:53:11 am »
Благодаря за бързите отговори :)
Преди няколко дни прочетох точно тази тема, но мен ме интересува метода,какво да правя,кога и как.. :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #4 -: Декември 15, 2010, 04:56:28 am »
Благодаря за бързите отговори :)
Преди няколко дни прочетох точно тази тема, но мен ме интересува метода,какво да правя,кога и как.. :)

И аз реших, че си я прочел, но там не пише за методи.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #5 -: Декември 15, 2010, 04:57:51 am »
стелла точно за това питам тук за методи :)
нещо не се разбрахме май..  :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6 -: Декември 15, 2010, 05:03:07 am »
От астрологична гледна точка ДНК-а е в приоритетите на Плутон....Да изследваш него предлагам преди всичко...
Генетичния код няма рецепти! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Декември 15, 2010, 05:15:44 am »
Като сте тръгнали да я активирате, най-много някой крив ген на латентно наследствено заболяване да активирате :mellow:

Що бе, Вещичка нали си моделираше нишките ДНК със силата на мисълта. Доколкото чувам, още е жива и здрава.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.