opisanieto na midpointa Venera Neptun.
Венера / Нептун
Любовен копнеж, еротична фантазия, финансови страхове,
пристрастяване за наслада, тайни в партньорството
Принцип: Тайни запознанства, копнеж за любов и хармония, слабо разграничаване, спасява другите и парите си, афродизиаци.
Символ: Магьосника в любовта.
Психологични съответствия:
+ Обича с всеотдайност и съчувствие, лесно се поддава на влияние, възприемчив към красотата, изкуството и музиката, мечтателен.
- фалшиво любовно усещане, нетактичен, нерешителен, изкусител, еротична заблуда.
Социологични съответствия: Хора на изкуството, омагьосания партньор, мечтател, хора с еротично излъчване, партньор на мечтите.
Биологични съответствия: Слаба жлезна функция, разширяване на жлезите, слабост на органите за създаване на потомство, склонност за камък в пикочния мехур.
на мен Лилит ми е на този мп, във втори дом, везни..няма що, красота..и то в съвпад с уран..и много прогресивна навалица във везни..
не ми стига луната на мп венера/марс, а сега и това..
голяма краста са тези междинни точки.. :rolleyes:
но още нещо ''не ми го говорят''..
сега се загледах и видях, че прогресивното слънце ми е в съвпад с натален плутон, на един градус преди него е, другата година, като ударя четиредестака, мамата ше си трака..

скорпионка ли ще ставам, не знам..като огрее слънцето мрачните подземия на плутон и ослепи всичките ми демони..