Здравей Гост

Знаците и символите - умеете ли да ги разчитате

• 107 Отговора
  • 31899 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Умеете ли да разчитате знаците и символиката им? Смятате ли , че получавате такива , как ги разпознавате?
Въобще...разказвайте :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

Re:Знаците и символите - умеете ли да ги разчитате
« Отговор #1 -: Декември 19, 2010, 02:50:20 am »
Умеете ли да разчитате знаците и символиката им? Смятате ли , че получавате такива , как ги разпознавате?
Въобще...разказвайте :blink: ;)

Умея в известна степен, но май не в голяма.

Да, получавам такива - Използвам методът в психоанализата, наричан активно въображение. Така получавам знаци и видения.

Но мисля, че е най-добре човек да отиде при подходящ специалист, за да чуе и други, допълващи анализа интерпретации. Също мисля, че трябва да се използва и психодрамата, за по-добро осъзнаване на някои проблеми.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Декември 19, 2010, 03:26:57 am »
Всеки ден получаваме знаци...,тези които са по-интуитивни и чувствителни бързо ги разпознават и разчитат....
Разбира се , че не става лесно прочита , но когато се вложи повече търпение и разбиране , процеса се превръща в игра...Не визирам суеверието.... :blink:
« Последна редакция: Декември 19, 2010, 03:42:15 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re:Знаците и символите - умеете ли да ги разчи
« Отговор #3 -: Декември 19, 2010, 03:37:02 am »
ако умееш да слушаш, да виждаш и тълкуваш ще стигнеш до истината за невидимото

но е необходимо пълно спокойствие, да трептиш на подходяща честота за даденият момент
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4 -: Декември 19, 2010, 04:26:04 am »
Аз обръщам внимание на знаците и символите,още от ранна възраст.
Преди месец ,бях ви споменала,че получих силна болка в слънчевият сплит и след няма и час ми се случи нещо неприятно.
Други неща,които видях наскоро ,според мен вещаят добро,но все още го чакам ;D
Суеверна съм.
Обръщам внимание на счупеното,на разлятото... ;Dи на куп подобни знаци.

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #5 -: Декември 19, 2010, 04:37:58 am »
Непрекъснато получвам знаци, но за съжаление съм много зле с тълкуването .. А това е защото имам съмнения, че някои от тях са подвеждащи ..  :-\  :rolleyes:  :P  Честно казано, последно време вярвам само на вътрешното си чувство ..   :mellow:
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Декември 19, 2010, 05:27:43 am »
Непрекъснато получвам знаци, но за съжаление съм много зле с тълкуването .. А това е защото имам съмнения, че някои от тях са подвеждащи ..  :-\  :rolleyes:  :P  Честно казано, последно време вярвам само на вътрешното си чувство ..   :mellow:

Знаците при мен са много показателни....,толкова , че понякога ме е страх... :blink:
Гал , знаците не са подвеждащи...могат само да бъдат неразбрани... :blink:

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #7 -: Декември 19, 2010, 05:43:23 am »

Не уважавам твоето мнение, но живота си давам да можеш свободно да го изразиш ..  :P  :wub:
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Декември 19, 2010, 07:27:47 am »

Не уважавам твоето мнение, но живота си давам да можеш свободно да го изразиш ..  :P  :wub:

:kissd: :wink2: Казaл Волтер....и Марая :wub: ;D

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #9 -: Февруари 09, 2011, 10:12:54 pm »
От пет месеца ми трепти дясното око ежедневно,упорито и доста силно,знам ,че от ЕГН-то нервите вече не са това ,кото са били ;D ;D ;D,но все пак знам,че нещо хубаво ме чака... :blink:
Снощи ми се случи нещо необяснимо,или може би обяснимо за хора,които разбират от токове и жици..
Това,че скърцат и се отварят врати,пада ми постоянно един рафт в гардероба,колкото и стабилно да е закрепен,е бял кахър..
Та снощи,по -скоро призори към 5 ,нощната ми лампа присветна 2-3 пъти за части от секундата..Направо се ошашавих,включих я,стоя така 20 мин,поуспокоих се и пак я загасих...След време пак присветвания ,но понеже се завих през глава от страх,не съм ги броила,а заспах -имах безсънна нощ..
А кажете ми как изключена лампа с обикновена крушка присвятва 7 часа след като е била угасена?
За енергоспестяващите знам,че имат едни такива характерни присветвания скоро след загасяването им,ама обикновените... :o
Ел.мрежата ни не е от най-добрите определено,и крушки са гърмели,и контакти,ама трябва да ги включиш за това..
Леле,сигурно изпушвам,довечера ще си помисля къде да лягам.. :P :P

*

Uran

• 6041
« Отговор #10 -: Февруари 09, 2011, 10:46:10 pm »
Мимс, леко е изкривена контактната ламелка. ;D

*

holanda

« Отговор #11 -: Февруари 09, 2011, 11:37:02 pm »
и аз много често получавам знаци хаха

проблема е,че не мога да ги разгранича кой за кое се отнася.Примерно сънувам нещо,после ми се случва да видя или прочета нещо съвсем различно,или да ми кажат..и въпреки,че е с друг контекст,има общ елемент и понякога успявам дори да си разтълкувам случая.

Случвало ми се е след по-особена среща с човек,да чувам и виждам името му навсякъде.С един приятел се случи така,след запознанството ни...в синастрия Слънцето му е в съвпад с мой Вертекс.Познаваме си вътрешния свят,светкавично бързо станахме много добри приятели. А от деня,в който се запознахме,страничните събития постоянно ми напомняха за него-гледам филм,героя е с неговото име,превключвам друг канал-обсъждат човек пак със същото име.Разкарвам се-малки деца се гонят и крещят на друго детенце съименник (Дамиел се казва)
така бях няколко дни и като му разказвах,много се смееше,но ето,вече няколко години сме си мн *гъсти* :)

напоследък числата ми говорят  ;D

постоянно улавям 4ас с повтарящи се цифри,или някакви по-специфи4ни 4исла,които имат отношение към мен..примерно 27 или 69.Първото ми е рожденото 4исло,но от половин месец насам не е спряло да се появява-отварям учебника-27 стр.,поглеждам 4асовника-някакъв час и 27 мин. много 4есто..

и на мен напоследък на няколко пъти ми потрепва окото..

имам и други,пак като тенденция за момента,но са малко по-лични.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #12 -: Февруари 10, 2011, 12:39:23 am »
Мимс, леко е изкривена контактната ламелка. ;D
Благодаря,Уран,камък ми падна от сърцето.. ;D
Признавам си обаче,че от 3 часа я дебна,но не ще да светне..
Като се има предвид,че са я подарили на нашите за сватбата и се ползва 36 години нон стоп,разбираемо е  да има повреда..
Това е една от любимите ми вещи в любимия синьолилав цвят.. :blink:

Жълтолилава,и аз съм като теб,навързвам веднага нещата...
Преди броени дни пътувах с автобус и не знам по какъв повод се сетих за шефа си...На един по-остър завой се обърнах назад,а нямам навика да зяпам натам изобщо..Познай чия беше колата зад автобуса... ;D
След минути си помислих,че нямаше да е зле вместо да се друсам в рейсове да си бях завършила курса...
След час-среща с моя инструктор на улица,по която ми е казвал,че никога не кара и в час,необичаен
за него..
Вечерта-Овенчо ми съобщава,че са му намерили работа към фирма,която напролет ще санира училището,в което работя. ;D ;D
Много" съвпадъци" за един ден...
Едва ли се случват само на мен и на теб,но ние много се впрягаме в подробностите..

*

holanda

« Отговор #13 -: Февруари 10, 2011, 12:47:56 am »
Едва ли се случват само на мен и на теб,но ние много се впрягаме в подробностите..

тъй то  :blink:

не че и толкова се впрягаме,просто се ослушваме в повече  ;D

*

tanina80

« Отговор #14 -: Февруари 10, 2011, 01:03:32 pm »

И аз на това го карам. Предполагам, няма да ме излъже, освен ако сама себе си не излъжа, което май не е много трудно ...  :-\

*

tanina80

« Отговор #15 -: Февруари 10, 2011, 01:08:26 pm »
и аз много често получавам знаци хаха

проблема е,че не мога да ги разгранича кой за кое се отнася.Примерно сънувам нещо,после ми се случва да видя или прочета нещо съвсем различно,или да ми кажат..и въпреки,че е с друг контекст,има общ елемент и понякога успявам дори да си разтълкувам случая.

И аз съм горе долу така ... чувам нещо, после някой ме води някъде, сещам се за нещо друго и тръгвам натам, само ходя гледам, проучвам, харесвам-нехаресвам и заминавам към следващото. Много навързвам някакви ситуации и прочетени, усетени, видяни неща ... майка я дразни това ми качество ... даже иска да ми дава хапчета да пия  :-[, ама аз нали съм корава кратуна с роги КЗР и не слушам. Сега вече уж се опитвам да слушам - за всичко и за  всеки.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #16 -: Февруари 16, 2011, 11:21:02 pm »
  :unsure:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:25:28 am от Синухе »

*

holanda

« Отговор #17 -: Февруари 16, 2011, 11:33:03 pm »
От няколко дена,кога погледна часовника и вингаги е с двойни числа-а вече в рамките на един ден това става по 5-6 пъти,примерно 13:13,11:11 или 11:22 и т.н.

Помня,че имаше едни знаци от ангелите,които се гледаха чрез числата които ти се набиват,но май не е същото  :unsure:

и аз не мисля,че е същото . А това с двойните числа вече няколко седмици ме тормози.

Аз го свързвам с вътрешна синхронизация на някакво ниво.Като ти се случи 2-3 пъти,не му обръщаш чак такова внимание,но защото си отворен и впечатлителен,започваш да си се нагаждаш някак съм *времето*.

« Отговор #18 -: Февруари 16, 2011, 11:48:20 pm »
От няколко дена,кога погледна часовника и вингаги е с двойни числа-а вече в рамките на един ден това става по 5-6 пъти,примерно 13:13,11:11 или 11:22 и т.н.

Помня,че имаше едни знаци от ангелите,които се гледаха чрез числата които ти се набиват,но май не е същото  :unsure:

и аз не мисля,че е същото . А това с двойните числа вече няколко седмици ме тормози.

Аз го свързвам с вътрешна синхронизация на някакво ниво.Като ти се случи 2-3 пъти,не му обръщаш чак такова внимание,но защото си отворен и впечатлителен,започваш да си се нагаждаш някак съм *времето*.

Същото нещо и при мен, но от около 2 месеца, все съвпадения на часа по няколко пъти на ден...днес се прибрах в къщи, погледнах часа- 14.14, тази сутрин на гарата 08.08 и т.н. Какво ли може да означава това? Наистина е странно.

*

tanina80

« Отговор #19 -: Февруари 16, 2011, 11:56:00 pm »
При мен пък няма двойни числа - но има точен час. Примерно събуждам се посред нощите и гледам - 4:00, после на другата вечер 3:00, после 12:00... и някакви такива.