Здравей Гост

Знаците и символите - умеете ли да ги разчитате

• 107 Отговора
  • 31864 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Знаците и символите - умеете ли да ги разчитате
« Отговор #20 -: Февруари 17, 2011, 12:41:18 am »
От няколко дена,кога погледна часовника и вингаги е с двойни числа-а вече в рамките на един ден това става по 5-6 пъти,примерно 13:13,11:11 или 11:22 и т.н.

Помня,че имаше едни знаци от ангелите,които се гледаха чрез числата които ти се набиват,но май не е същото  :unsure:

и аз не мисля,че е същото . А това с двойните числа вече няколко седмици ме тормози.

Аз го свързвам с вътрешна синхронизация на някакво ниво.Като ти се случи 2-3 пъти,не му обръщаш чак такова внимание,но защото си отворен и впечатлителен,започваш да си се нагаждаш някак съм *времето*.

Същото нещо и при мен, но от около 2 месеца, все съвпадения на часа по няколко пъти на ден...днес се прибрах в къщи, погледнах часа- 14.14, тази сутрин на гарата 08.08 и т.н. Какво ли може да означава това? Наистина е странно.

оооо дааааааа и на мен напоследък постоянно ми се случват такива двойни числа, а от три четири дни само числото 4 се върти около мен - напоследък и постоянно мисля за 4тото измерение, а и само такива статии и книги ми попадат да чета  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #21 -: Февруари 17, 2011, 04:23:01 am »
Вещи4ка, страхотен аватар имаш, не знам за числото 4 и измерението свързано с него....., но мисля, че твоето число би трябвало да е 6, празника на бабичката яхнала метлата е 6 януари ...
 :wink2:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #22 -: Февруари 17, 2011, 04:27:52 am »
Вещи4ка, страхотен аватар имаш, не знам за числото 4 и измерението свързано с него....., но мисля, че твоето число би трябвало да е 6, празника на бабичката яхнала метлата е 6 януари ...
 :wink2:

оо мерси и на мен си ми харесва моного  ;D ;D ;D  като си го избирах се колебаех между него и този

а моето число е 3-ката - по рождение си ми е - три тройки за късмет  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #23 -: Февруари 17, 2011, 05:32:24 am »
 :rolf:  :rolf: :rolf:

*

tanina80

« Отговор #24 -: Февруари 17, 2011, 03:09:46 pm »
....., но мисля, че твоето число би трябвало да е 6, празника на бабичката яхнала метлата е 6 януари ... :wink2:
Аз си го заплювам - 6, щом вещичка иска да е 3.

« Отговор #25 -: Февруари 18, 2011, 05:12:10 am »
Oт началото на януари ми се случва.Дори помня датата-4.01.2011. Когато и да погледна часовника все попадам на огледални комбинации.  :blink:
Май всички сме така!?
Няма пряк път до мястото, до което си струва да стигнеш!

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #26 -: Февруари 18, 2011, 04:14:48 pm »
От няколко дена,кога погледна часовника и вингаги е с двойни числа-а вече в рамките на един ден това става по 5-6 пъти,примерно 13:13,11:11 или 11:22 и т.н.

Помня,че имаше едни знаци от ангелите,които се гледаха чрез числата които ти се набиват,но май не е същото  :unsure:

И аз съм така от 5-6 месеца. Най-често 11:11 ми се появява. Доколкото съм запозната става въпрос за космически портал: http://vbox7.com/play:ada616ea

Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #27 -: Февруари 18, 2011, 04:30:48 pm »
При мен се случва от много години.... ;D , не го намирам за мистично....
Биология...,като биологичния часовник... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tanina80

« Отговор #28 -: Февруари 18, 2011, 04:45:47 pm »
При мен се случва от много години.... ;D , не го намирам за мистично....
Биология...,като биологичния часовник... :blink:
И как по точно числата са биология, числата не са ли физика? Или викаш то всичко е толкова навързано, че биология-физика-астрология-живот ... все същата работа. 1+1=3  ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #29 -: Февруари 18, 2011, 06:25:11 pm »
.

« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:24:55 am от Синухе »

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Февруари 18, 2011, 06:53:59 pm »
Биология като аналог ,образно казано..., и като биология....
Или човешката биология реагира на определени вибрации и по този начин това се случва...
При мен има поредица от числа....абсолютно огледални например 12:21 , 13:31 ....или 21:12 , а най-често точно в 00:00 МИ СЕ СЛУЧВА ДА ПОГЛЕДНА....
Ясно е , че определените часове са свързани и с биологичните функции на тялото...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #31 -: Февруари 18, 2011, 07:03:22 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:25:04 am от Синухе »

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Февруари 18, 2011, 07:11:40 pm »
Всичко се съдържа във всичкото....
Минутата в часа ,часа в минутата...,съзнанието в паметта , паметта в тялото....Нищо няма по-добра памет от тялото!!! :blink:

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #33 -: Февруари 18, 2011, 07:36:45 pm »
Имам приятел,който точно няколко дена преди 10.2. е сънувал как вижда 2 часовника,които избързвали с 5 мин и той отишъл и ги настроил,става въпрос за часовници на улица -значи масовото време,а не личното.

Преди време имах сън, който изтълкувах по аналогичен начин - сънувах пълнолуние, а Луната обикаляше около Земята много бързо ..   

Странното е, че житни кръгове се появяват със същото послание: http://www.greatdreams.com/numbers/1111/1111mcc.htm  :-\
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Инти

• 2068
« Отговор #34 -: Февруари 18, 2011, 07:43:34 pm »
Гал, мисля, че конкретно тези два кръга от снимката са фалшиви:

Извънземните би трябвало да са наясно, че равнораменния кръст е символа на 4те елемента, и че другия вид кръст е изкривен от човечеството и няма нищо общо със истинската символика на кръста на материята.

Дори линиите не са перфектни.

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #35 -: Февруари 18, 2011, 08:27:28 pm »
Нямам представа, изобщо не съм специалист по кръговете.  

А този много прилича на махало на часовник / aма също доста фалшивее   :P :

*

tanina80

« Отговор #36 -: Февруари 18, 2011, 10:00:18 pm »
Минутата в часа ,часа в минутата...,съзнанието в паметта , паметта в тялото....Нищо няма по-добра памет от тялото!!! :blink:
Е това да, приемам го, въпреки, че не мога да си го обясня. Свързвам го с нещо, което прочетох наскоро в темата за "Зачатието" - че момента на зачеване, не е еднакъв, с момента в който душата влиза в тялото. А тя кога влиза знаете ли? Не е ли когато се роди човек и поеме първия си дъх все пак  :-\, или тези дето говорят, че детето усещало още в утробата ... и някви такива ...

Искам почивкаааааа  :angry:. Не мога да спра да ви чета форума да му се невиди, само глупости в главата ми.

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Февруари 19, 2011, 05:17:47 am »
Е това да, приемам го, въпреки, че не мога да си го обясня. Свързвам го с нещо, което прочетох наскоро в темата за "Зачатието" - че момента на зачеване, не е еднакъв, с момента в който душата влиза в тялото. А тя кога влиза знаете ли? Не е ли когато се роди човек и поеме първия си дъх все пак  :-\, или тези дето говорят, че детето усещало още в утробата ... и някви такива ...

Искам почивкаааааа  :angry:. Не мога да спра да ви чета форума да му се невиди, само глупости в главата ми.

Зарибихме те! ;D

« Отговор #38 -: Февруари 21, 2011, 07:08:15 pm »
Нямам представа, изобщо не съм специалист по кръговете.  

А този много прилича на махало на часовник / aма също доста фалшивее   :P :

..ама какви са красиви тези кръгове,малеее,перфектна симетрия и точност в оформянето на фигурите-снощи имаше филм за тях по Hystori-то...
а иначе по темата- напоследък ми гърмят крушките у дома...сложена преди 2-3 дни нова крушка си изгърмява  и вече си знам,че ме чака нещо лошо...
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

tanina80

« Отговор #39 -: Февруари 21, 2011, 07:17:02 pm »
..ама какви са красиви тези кръгове,малеее,перфектна симетрия и точност в оформянето на фигурите-снощи имаше филм за тях по Hystori-то...
а иначе по темата- напоследък ми гърмят крушките у дома...сложена преди 2-3 дни нова крушка си изгърмява  и вече си знам,че ме чака нещо лошо...
Ами симетрията е малко далеч от "перфектна", а това, че гърмят крушките, не е ли на хубаво - счупеното носи щастие  ;). Между другото и вкъщи на едната лампа редовно й гърмят крушките, остана само една ... и тя едвам едвам крета, че чакам мъж ми да оправи първо ключа, и после да ги сменям, защото явно има някакъв проблем с тоците там.