Здравей Гост

Знаците и символите - умеете ли да ги разчитате

• 107 Отговора
  • 31882 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Знаците и символите - умеете ли да ги разчитате
« Отговор #40 -: Февруари 21, 2011, 07:45:12 pm »
Работа на Уран е това с крушките.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tanina80

« Отговор #41 -: Февруари 21, 2011, 08:00:12 pm »

НИдей така говори да ма плашиш само  :blink:. И кво? Ако реши, че неможе да ме трае повече и ... ще ме удари тока под душа, дето така и не я оправи тая връзка там и по стената още тече ток в коридора ... Аз вече почвам да се чудя да се прибирам ли въобще вкъщи  :unsure: Аааа и наскоро изпаднах в приключение така да се каже ... случайно отивам да видя бойлера ... и какво да гледам - стрелката му до последно, направо още малко и ще гърми  :-\,  а пък иначе всичко изглежда наред ... и че го виках да го оправя ..., пък той ме гледа някакъв ... все едно съм някакъв олигофрен дето не може да си оправи един смотан бойлер  ;D
Между другото на него му е гърмял вече веднъж бойлер до главата  :( :-\ докато се е къпел, и ток го е удрял като малък ... и пак ходи да пипа където трябва и нетрябва  :-\. Ама нали все той е най-умен, а другите съответно са "пълни пищови"(цитирам), че ...как да му налееш акъл в главата, като не поема.
Той казва същото за мен  :-[ Само си прехвърляме едни камъни, от едната глава бой, че по другата  :geminis: :rakeattack: :yahoo:
« Последна редакция: Февруари 21, 2011, 08:05:56 pm от tanina80 »

*

Марая

• 28287
« Отговор #42 -: Февруари 21, 2011, 08:15:40 pm »

НИдей така говори да ма плашиш само  :blink:. И кво? Ако реши, че неможе да ме трае повече и ... ще ме удари тока под душа, дето така и не я оправи тая връзка там и по стената още тече ток в коридора ... Аз вече почвам да се чудя да се прибирам ли въобще вкъщи  :unsure: Аааа и наскоро изпаднах в приключение така да се каже ... случайно отивам да видя бойлера ... и какво да гледам - стрелката му до последно, направо още малко и ще гърми  :-\,  а пък иначе всичко изглежда наред ... и че го виках да го оправя ..., пък той ме гледа някакъв ... все едно съм някакъв олигофрен дето не може да си оправи един смотан бойлер  ;D
Между другото на него му е гърмял вече веднъж бойлер до главата  :( :-\ докато се е къпел, и ток го е удрял като малък ... и пак ходи да пипа където трябва и нетрябва  :-\. Ама нали все той е най-умен, а другите съответно са "пълни пищови"(цитирам), че ...как да му налееш акъл в главата, като не поема.
Той казва същото за мен  :-[ Само си прехвърляме едни камъни, от едната глава бой, че по другата  :geminis: :rakeattack: :yahoo:

Не говоря за да те плаша.... ;D , не ми е в стила.... :P
А от това което чета до момента от теб ми се струва , че си доста изплашена....и неориентирана....Сега ,когато разбрах , че имаш меркурий в последния градус на Близнаци и като знам ,как те пере Уран картинката ми е пълна... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tanina80

« Отговор #43 -: Февруари 21, 2011, 08:20:57 pm »
А от това което чета до момента от теб ми се струва , че си доста изплашена....и неориентирана....Сега ,когато разбрах , че имаш меркурий в последния градус на Близнаци и като знам ,как те пере Уран картинката ми е пълна... ;D
Ми може би не ти е съвсем пълна  :-[, понеже и в композита с моичкия ми ме пере един Уран в 12-ти дом, към Сатурн в 8-ми ... един съвсемммм лекичък квадрат  :-X. Както и Уран в съвпад с Венера в Скорпион в неговия натал :-X , направо ми чете мислите, или аз неговите ...  :unsure: Абе общо взето в голям филм ме вкарва и аз не смея да мръдна  ;D.

Спирам да досаждам, че трябва да се бачка. Лек ден от мен засега  :mellow:.

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Февруари 21, 2011, 08:32:30 pm »
Ми може би не ти е съвсем пълна  :-[, понеже и в композита с моичкия ми ме пере един Уран в 12-ти дом, към Сатурн в 8-ми ... един съвсемммм лекичък квадрат  :-X. Както и Уран в съвпад с Венера в Скорпион в неговия натал :-X , направо ми чете мислите, или аз неговите ...  :unsure: Абе общо взето в голям филм ме вкарва и аз не смея да мръдна  ;D.

Спирам да досаждам, че трябва да се бачка. Лек ден от мен засега  :mellow:.

Тук никой не досажда на никого.... ;D
А Уран е един неповторим палавник и ако се сприятелиш с него няма да съжаляваш.... ;D
Приятна работа...

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Март 16, 2011, 01:55:22 am »
Дйте идея  за намерени ръкавици на обществено място! :rolleyes: :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Март 16, 2011, 06:55:54 pm »
дайте идея де.... ;D

« Отговор #47 -: Март 16, 2011, 07:01:35 pm »

На прима виста  ;)
Топлина, защита, партньорство, някакъв вид взаимоотношения, които са били охладнели, но сега е необходима среща  и възобновяване ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Март 16, 2011, 07:03:33 pm »

На прима виста  ;)
Топлина, защита, партньорство, някакъв вид взаимоотношения, които са били охладнели, но сега е необходима среща  и възобновяване ;D ;D

Красота! :88:

« Отговор #49 -: Март 18, 2011, 03:05:48 am »
Днес, разхождайки се намерих голямо черно копче с 4 дупки  :unsure: Някаква предположения?

« Отговор #50 -: Март 18, 2011, 03:52:23 am »
Днес, разхождайки се намерих голямо черно копче с 4 дупки  :unsure: Някаква предположения?

Намерено копче - ново гадже  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #51 -: Март 18, 2011, 04:14:34 am »
Намерено копче - ново гадже  ;)

Благодаря ти  :blink: Някой черен лебед може би ;D

« Отговор #52 -: Май 23, 2011, 05:17:22 am »
Преди два дни вкъщи през 10 мин. намерих - 2 перца от птичка, сиви.
А днес още едно, малко и бяло, вероятно от гълъбче (за тях знам, че когато са на близо около нас са душите на наши починали близки)...

Как да разчета тези знаци, от ангелчетата ли са :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Май 23, 2011, 07:07:12 am »
Преди два дни вкъщи през 10 мин. намерих - 2 перца от птичка, сиви.
А днес още едно, малко и бяло, вероятно от гълъбче (за тях знам, че когато са на близо около нас са душите на наши починали близки)...

Как да разчета тези знаци, от ангелчетата ли са :-\

Да , това са ангелски знаци....
Дъщерите ми , често намират перца , аз също...
Сивите са ти знаци от архангел Гаврайл... :wub:

« Отговор #54 -: Май 23, 2011, 07:19:23 am »
Марая, благодаря ти много за отговора,
http://www.youtube.com/watch?v=zfyrhQSwK24  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Май 23, 2011, 07:51:41 am »
Марая, благодаря ти много за отговора,
http://www.youtube.com/watch?v=zfyrhQSwK24  :wub:

За нищо  :blink: :wub: , за съжаление не мога да отворя линка.... :(

« Отговор #56 -: Май 23, 2011, 08:02:38 am »

Жалко, дано така да се отвори http://www.youtube.com/watch?v=uLOP4vS3o88&feature=related

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Май 23, 2011, 08:17:00 am »

Жалко, дано така да се отвори http://www.youtube.com/watch?v=uLOP4vS3o88&feature=related

Ми не... вибокса- може би... :( :wub:

« Отговор #58 -: Май 23, 2011, 08:22:54 am »
Колко красиво звучи за перцата...До сега не се бях замисляла по този въпрос. А преди месец-два намерих перо от паун, почти 1 метър дълго. Бях спряла на една отбивка от пътя в планината, че напоследък колата ми загрява, чаках да се поохлади за да и долея вода и в тревата видях перото....дори го ползвах да премеря нивото на водата и така остана в колата ми и си го разхождам с мен  :confuse3: :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #59 -: Май 24, 2011, 12:11:23 am »
Миналото лято на Созопол синът ми си намери телефон и детски очила в рамките на 2 дни... сега тел. го ползва дядо му, а очилата подарихме на едно момиченце :blink:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер