Здравей Гост

Знаците и символите - умеете ли да ги разчитате

• 107 Отговора
  • 31894 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Знаците и символите - умеете ли да ги разчитате
« Отговор #100 -: Юни 09, 2011, 12:47:06 am »
а какво мислите за класическия признак, че си късметлия - четири листните детелинки (изключвам люцерната). най-редовно си намирам при все възможни начини - никога не съм ги търсила, ако под търсене разбирате с часове да ровиш из тревата (имайки предвид, че живея в столицата, по-вероятно е да попадна на друго "съкровище" изпаднало то лаещ любимец)?
Аз лично като си намеря - това обикновено става от високо и от далеч - явно още кьоравя добре  ;D, си я наричам на човек, които първи ми хрумне :), лично мое хрумване си е, че така пак ще си намеря, също често ги и подарявам - обикновено ги хербаризирам с найлонче и картон - така лесно се пазят и могат да се носят в портфейла без да се чупят. От скоро пиша и дата и ~ час.

Виждаш ли колко хора се нуждаят от щастие.... :blink: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #101 -: Юни 10, 2011, 03:07:15 pm »
а какво мислите за класическия признак, че си късметлия - четири листните детелинки (изключвам люцерната). най-редовно си намирам при все възможни начини - никога не съм ги търсила, ако под търсене разбирате с часове да ровиш из тревата (имайки предвид, че живея в столицата, по-вероятно е да попадна на друго "съкровище" изпаднало то лаещ любимец)?
Аз лично като си намеря - това обикновено става от високо и от далеч - явно още кьоравя добре  ;D, си я наричам на човек, които първи ми хрумне :), лично мое хрумване си е, че така пак ще си намеря, също често ги и подарявам - обикновено ги хербаризирам с найлонче и картон - така лесно се пазят и могат да се носят в портфейла без да се чупят. От скоро пиша и дата и ~ час.

Виждаш ли колко хора се нуждаят от щастие.... :blink: :wub:

ами хубаво си е да виждаш усмихнати хора :)

« Отговор #102 -: Юни 17, 2011, 03:35:35 am »
Po povod  parite, interesno e, che v posledniq mesec pochti vseki den namiram stotinki ili pari - ili na zemqta, ili nqkude na peika, ili na masata na bezninostanciqta, ili na poda na foaeto v teatura . Mai shte trqbva da pusna toto :))))

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #103 -: Ноември 10, 2011, 11:16:52 am »
Oт началото на януари ми се случва.Дори помня датата-4.01.2011. Когато и да погледна часовника все попадам на огледални комбинации.  :blink: Май всички сме така!?

и май се оказва, че сме програмирани неспецифично ..  :P  :unsure:

---

Всички хора, които виждат двойни числа като 11:11 (най-вече), 15:15, 13:13 на часовници, по табели, в телевизионни предавания и т.н. са програмирани неспецифично..
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

Re: Знаците и символите - умеете ли да ги разчитате
« Отговор #104 -: Февруари 06, 2012, 12:28:35 pm »
Не знам в коя тема да пиша, но нека да е в тази. Снощи по едно време в хола започна ужасно да мирише гадно, всякаш на риба, а нито някой беше ял риба, нито сме готвили. Беше много странно, защото  дефакто няма от къде да почне да мирише така, нямаше някаква причина, а беше много силна и неприятна миризмата. На някой да му се е случвало нещо подобно?

*

Uran

• 6041
« Отговор #105 -: Февруари 06, 2012, 07:41:10 pm »
1.Koмин имате ли в хола?
2.Панелно ли е жилището?

по т.1- възможно е някой от съседите ви да си е преустроил апартамента и да си в ключил ширма в комина.
по т.2- през контактите, което се случва и в тухлени жилища (строени с тухли 4-ки) :blink:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #106 -: Февруари 06, 2012, 10:03:32 pm »
Ако си в панелка, не бой се, пълно е с фуги по панелите, комшиите отдолу като пушат и пушека се усеща тук.

« Отговор #107 -: Февруари 07, 2012, 10:35:20 am »
Ами нито едно от двете, няма комин и не е панелка. А и за първи път се случва такава неприятна миризма да се появи изведнъж без причина.  :-\ Може и да не е нищо страшно, но е странно определено.