Здравей Гост

Как срещаме любовта, къде и кога?

• 120 Отговора
  • 16429 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:Как срещаме любовта, къде и кога?
« Отговор #60 -: Декември 19, 2010, 09:59:09 pm »
Elfi, за съжаление няма как да ти разясня повече, защото и аз съм начинаеща и съм уверена, че ти знаеш много повече дори от мен. С астрология си бия главата само от преди година все пак.  :-[
Изкарах ти графиките, защото имам програмата и за да те улесня. От тук нататък аз чета от книгата на Ebertin. Зъболекар беше така любезен да публикува в сайта две книги за мидпойнтите. Те ще ти помогнат изключително на въпросите, които си задаваш.  :blink:

Мерси много. Ще ги видя тези книги, непременно щото така ми е много на сляпо..... :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Декември 19, 2010, 10:07:17 pm »
Вярвам само в любовта ,която нося в себе си.... ;D В нищо друго.... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #62 -: Декември 19, 2010, 10:12:58 pm »

Марайски, това си е точно така !!!
Нали знаеш, когато молим за любов, Бог ни дава любов в сърцата ни, и ние трябва де се научим, освен да я изпитваме в сърцата си, да я проявяваме навън.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

tadj-all

« Отговор #63 -: Декември 19, 2010, 10:27:06 pm »
Ако една планета и дирекцията й към Слънце, или то към нея, отговаряше за "голямата" любов - астрологията щеше да се изучава за 1 година.
Не, че Венера не отговаря за това нещо - има пръст и то не малък, но не е само тя. Ми управителят й? Ми управителят на 7-мия знак от нея? Ами на 5-тия и 11-тия от нея?
Всички тези фактори играят роля и то не малка.

*За "голямата" любов (макар това да е много труден термин и всеки си го спряга, както може и си знае...Познайте защо!?) винаги съм гледал - Слънце, Луна и Възли...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #64 -: Декември 19, 2010, 10:46:39 pm »
Аз съм срещнала бившия при съвпад на дир. с пр. Венера с орбиса 1гр.
Сега нямам предпоставки за нищо такова  :41: :73: тоест, аспектът е точен, он не се открива нищо... Дир. Луна ги е подминала...
Иначе, според Аройо, при дирекции най-голямо значение имат светилата  :-\
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Stella

• 7765
« Отговор #65 -: Декември 19, 2010, 11:36:30 pm »

И аз така...това е най-точният барометър за щастие.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #66 -: Декември 19, 2010, 11:52:42 pm »
Ако една планета и дирекцията й към Слънце, или то към нея, отговаряше за "голямата" любов - астрологията щеше да се изучава за 1 година.
Не, че Венера не отговаря за това нещо - има пръст и то не малък, но не е само тя. Ми управителят й? Ми управителят на 7-мия знак от нея? Ами на 5-тия и 11-тия от нея?
Всички тези фактори играят роля и то не малка.

*За "голямата" любов (макар това да е много труден термин и всеки си го спряга, както може и си знае...Познайте защо!?) винаги съм гледал - Слънце, Луна и Възли...

Браво!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Декември 20, 2010, 12:30:20 am »
Без намеса на нодална ос голяма любов няма....Възлите и при двамата партньори са детронирани по някакъв начин... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Декември 20, 2010, 12:40:55 am »
Мислите ли , че има карти в които няма любов или натива е устроен към самодостатъчност в смисъл , че не му е нужна любов , не търси любов ,бяга от любов...? :rolleyes:
Има ли такива , които не им е дадено от звездите да срещнат любов в живота си? :-\
Просто поглед от другата страна... :-\
Хората сме различни все пак.... :blink: Любопитно ми е какво ще споделите....

В тоя ред на мисли , искам да ви кажа , че съвпада на слънце/луна и съвпада на слънце/сатурн , ососбенно , ако сатурн управлява любовната ос си е сериозно предизвикателство на тема любов....

И да , за любовта следва да гледаме Слънце , Луна , Нептун и Венера....Последната е прекалено материална , за да бъде основен сигнификатор на любовта....Не задължавам никой от Вас с мнението ми , просто споделям един по-различен поглед... :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #69 -: Декември 20, 2010, 12:56:33 am »
Марая, аз съм на принципа, че няма невъзможни неща. Така че има си хора, които нямат в натала например показатели да срещнат накога дълбока любов. Така им е писано. Има си други, които могат да срещнат тая любов, но като млади, други като възрастни. Всичко е в натала, така че както вече писах и 1 000 пъти дирекц. Венера да направи положителен аспект с планета от радикса, пак може да си останем сами и без дълбока любов. Тъжно, но факт!

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Декември 20, 2010, 01:02:00 am »
Марая, аз съм на принципа, че няма невъзможни неща. Така че има си хора, които нямат в натала например показатели да срещнат накога дълбока любов. Така им е писано. Има си други, които могат да срещнат тая любов, но като млади, други като възрастни. Всичко е в натала, така че както вече писах и 1 000 пъти дирекц. Венера да направи положителен аспект с планета от радикса, пак може да си останем сами и без дълбока любов. Тъжно, но факт!

Абсолютно съм съгласна с теб , въпроса е кои са тези аспекти в натала , които обуславят липсата на дълбоката любов...Аспекти на самодостатъчност...Познавам няколко човека , които изпитват неистов страх от любов! :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #71 -: Декември 20, 2010, 01:20:50 am »
Дълбок егоизъм. ;D
Май пак ще качвам една карта.
Това е карта на стар ерген, абс. егоист, скръндза, има пари от наследства, печели лесно и от лотарии. ;D ;D Доста самоограничаващ се интелектуално, за да няма смут в душицата му. Имаше залитания по секти.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #72 -: Декември 20, 2010, 01:29:30 am »
Дълбок егоизъм. ;D
Май пак ще качвам една карта.
Това е карта на стар ерген, абс. егоист, скръндза, има пари от наследства, печели лесно и от лотарии. ;D ;D Доста самоограничаващ се интелектуално, за да няма смут в душицата му. Имаше залитания по секти.

tosi zowek e stastliw w negowia swat. i obiza da ne deli hubawite nesta w ziwota s drugite. Sa kakwo mu e partnorka, kogato toi obisa sebe si poweze, ot kolkoto drugite. :85:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #73 -: Декември 20, 2010, 01:34:07 am »
Мислите ли , че има карти в които няма любов или натива е устроен към самодостатъчност в смисъл , че не му е нужна любов , не търси любов ,бяга от любов...? :rolleyes:
Има ли такива , които не им е дадено от звездите да срещнат любов в живота си? :-\

Мисля, че моята е такава. Нат Венера в 4ти, У10ти и У3ти. В Стрелец, съвпад на Нептун, секстил на Плутон. Някак си нищо не я мотивира да се бори за любовта или да я преследва. Виж, ако имаше някой и друг квадрат предполагам, че щеше да бъде друго. Въобще в любовта съм - ако стане - стане, ако не стане - здраве да има!  :lol: Това не е правилно....   :-X
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #74 -: Декември 20, 2010, 01:41:15 am »
Аурора, не е до квадратурите. Горната карта е пълна с такива и любовта е последното нещо, което интересува въпросната персона.
Аз самата също не съм се борила, а и какво значи да се бориш. То насила хубост не става. Ако не те харесват за каква борба изобщо можем да говорим. Няма да тръгна да си скубя косите с някоя щето видите ли навлязла в препиканата от мен територия. Печеля битките като се оттеглям от изпълнения в стил- кеч на жени по бански в кал. ;D ;D Това е от лъвският акцент и при теб, и при мен.

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Декември 20, 2010, 01:41:17 am »

Мисля, че моята е такава. Нат Венера в 4ти, У10ти и У3ти. В Стрелец, съвпад на Нептун, секстил на Плутон. Някак си нищо не я мотивира да се бори за любовта или да я преследва. Виж, ако имаше някой и друг квадрат предполагам, че щеше да бъде друго. Въобще в любовта съм - ако стане - стане, ако не стане - здраве да има!  :lol: Това не е правилно....   :-X

Особено когато луната е на трон.... :unsure:, според мен и знака в който попада ДСЦ има огромно значение...
Не си представям един ДСЦ във въздушен знак , да търси любов на всяка цена и с всички средства....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #76 -: Декември 20, 2010, 01:44:22 am »
Везни на ДС ще търсят, при другите два знака не е толкова силно изразено, но всичко зависи от картата...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #77 -: Декември 20, 2010, 01:44:38 am »
и аз съм като Аурора-никаква инициативност за любов ;D ;Dако ме тресне любовта по главата-ок,ако ли пък не-еми не

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Декември 20, 2010, 01:51:26 am »
Везни на ДС ще търсят, при другите два знака не е толкова силно изразено, но всичко зависи от картата...

А дали при везни на ДСЦ , няма колебание ? :rolleyes:Дали Венера не е прекалено критична и взискателна , като управител на ДСЦ? :-\

За водолея съм повече от сигурна..., за него свободата е над всичко..., та той в повечето случай е неспособен да познае любовта , защото приятелството е над всичко....

За близнаци на ДСЦ ;D.., нали си отглеждам интерсептирани ;D..., ще продължавам да се женя...,моя милост...
Аз съм просто безнадежден случай...
Веднъж грешка , втори път грешка ....е при мен е рецидив.... ;D ;D

*

missKapriz

« Отговор #79 -: Декември 20, 2010, 01:53:46 am »
А какво ли има на ДСЦ Миглена Ангелова-Чакръкчиева ли беше последно