Здравей Гост

Как срещаме любовта, къде и кога?

• 120 Отговора
  • 16513 Прегледи
*

Santi

Re:Как срещаме любовта, къде и кога?
« Отговор #80 -: Декември 20, 2010, 02:00:11 am »
А за ДЦ Лъв какво ще кажете  ;D ?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #81 -: Декември 20, 2010, 02:03:14 am »

Важно е партньорката да е лачена :P..да блести да е красива...Наред с това показността е много важна...Мисля , че това са връзки ,видими за света , тук е много важно къде е слънцето и естествено как е аспектирано.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #82 -: Декември 20, 2010, 02:06:23 am »
Какво значи дълбока любов? А може двама души да не са устроени да изпитват дълбока любов да не обичат силните скорпионски драми, но да си пасват перфектно. Ако аз имам Венера във Водолей в аспект с Уран и приятелят ми има Венера в аспект с Уран, може да не обичаме обвързването, да държим на свободата си, но точно това да ни прави подходящи един за друг. И връзката ни да продължи дълго време, защото ще сме толерантни към нуждата си от свобода.

Друг може да има Венера в аспект със Сатурн и да се събере с Козирог или с човек със силен Сатурн в картата и тогава двамата ще си подхождат.

Важното е всеки от нас да срещне походящия чонек, който има сходна предства за връзките.

Например, аз съм родена по новолуние, а бившият ми приятел при квадратура на светилата - пълна катастрофа, макар че и двамата бяхме зодия водолей и моята луна беше в съвпад със слънцето му. Сегашният ми приятел е като мен, роден по новолуние в секстил с моето новолуние - перфектната комбинация за съвместимост на темпераментите. И двамата имаме Венера в Риби.

И още нещо - това, че в картата липсват показатели за обвързване, съвсем не означава, че човекът ще си остане сам. Виждала съм карти с неаспектирана заточена Венера или ретроградна и заточена на хора, които са женени - щастливо или не, не зная, но във всеки случай не са сами. Един такъв пример за заточена и ретроградна Венера е Диана Любенова.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #83 -: Декември 20, 2010, 02:10:39 am »

Санти , би ли ми пуснал визитката си? :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #84 -: Декември 20, 2010, 02:12:50 am »
А ДЦ в Овен? :rolleyes:

*

Santi

« Отговор #85 -: Декември 20, 2010, 02:14:04 am »
А за ДЦ Лъв какво ще кажете  ;D ?

Важно е партньорката да е лачена :P..да блести да е красива...Наред с това показността е много важна...Мисля , че това са връзки ,видими за света , тук е много важно къде е слънцето и естествено как е аспектирано.... ;D

Да много е важна визията  :blink: - поведение, маниери, начин на изразяване, обличане . Слънцето е 4-ти, секстил с Юпитер, опозиция с Уран .

Иначе като говорите за Венера - при мен е в 3 дом в Близнаци . Момичетата с които съм бил в повечето случаи сме били от обща компания, запознавали са ни - аналогии по 3-ти дом все, понеже е важно за мен и да знам с какъв човек си имам работа и по този начин е много по-лесно  :blink: - опозицията със Сатурн май ме прави малко по-предпазлив първоначално, но няма проблем за мен да поведа инициативата, някакси не го възприемам другият вариант да си седя и да чакам да бъда забелязан и нещата да станат от самосебе си .

*

Stella

• 7765
« Отговор #86 -: Декември 20, 2010, 02:14:23 am »

За водолея съм повече от сигурна..., та той в повечето случай е неспособен да познае любовта , защото приятелството е над всичко....

Това изобщо не е вярно. Аз съм двоен Водолей с Близнаци на Десц. Приятелството и любовта са две различни неща- правим разлика. Имам мъже приятели, с които никога не съм стигала до любовна връзка, но приятелството ни продължава с години и послед нощ да им се обадя - ще тръгнат, ако имам нужда от помощ. Приема ли един мъж като приятел, не мога да го възприема като любовник. Обичам приятелите си по един начин, любовниците си по друг и не мога да кажа кое е по-висше, защото ценя и двете.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Santi

« Отговор #87 -: Декември 20, 2010, 02:19:34 am »

*

Stella

• 7765
« Отговор #88 -: Декември 20, 2010, 02:22:25 am »
А за ДЦ Лъв какво ще кажете  ;D ?

Важно е партньорката да е лачена :P..да блести да е красива...Наред с това показността е много важна...Мисля , че това са връзки, видими за света , тук е много важно къде е слънцето и естествено как е аспектирано.... ;D

Да много е важна визията  :blink: - поведение, маниери, начин на изразяване, обличане . Слънцето е 4-ти, секстил с Юпитер, опозиция с Уран .

Санти, ти имаш същата домификация като моя бивш съпруг. Уран У1 в опозиция със Слънце У7 - това е трудно положение за семейно съжителство. Урановата опозиция (при него) много яко ни разтресе брака.

*

Марая

• 28287
« Отговор #89 -: Декември 20, 2010, 02:27:24 am »

Санти , би ли ми пуснал визитката си? :blink: ;)

Това ли  :blink: ? http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8/87e09a005583cc70aff5086a8d24f04b/astro_2gw_01_p4116424/

Мерси много... :blink: :wub:
Един въпрос , как успя да си забодеш МЦ в/у слънцето ми , и слънцето в/у Юпитера ми.... ;D ;D
Ще я погледна с голям кеф.... ;D ;)

*

Santi

« Отговор #90 -: Декември 20, 2010, 02:28:50 am »
Stella В какво се е изразявала в негативен план, ако можеш да споделиш ? Интересно е да знам, понеже за нея съм чел и чувал много .

*

Stella

• 7765
« Отговор #91 -: Декември 20, 2010, 02:30:56 am »
Stella В какво се е изразявала в негативен план, ако можеш да споделиш ? Интересно е да знам, понеже за нея съм чел и чувал много .

Стана избухлив, не го изтърпях и се разведох.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #92 -: Декември 20, 2010, 02:42:39 am »

И е искал много секс  :P, забрави да добавиш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Декември 20, 2010, 02:46:06 am »

Това първото , не е ли подробност... :rolf:
Няма тема без думичката СЕКС ;D ;D ;D ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #94 -: Декември 20, 2010, 02:59:54 am »

Това откъде ти е известно...ми той си е ретро Марс в Лъв ....това не е от урановата опозиция. Боже, колко ме е срам. Аз ли съм казала това? не ми е трябвал секс с някой който ми е тровил ежедневието като ми е свито сърцето...мерси! мога и без секс...сублимирам енергиите.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #95 -: Декември 20, 2010, 03:04:43 am »
От споделеното във форума го знам, нали имам фотографска памет.  :blink: Някой хиперсексуален тип ще да е бил твоят.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #96 -: Декември 20, 2010, 03:06:35 am »
Хора с Дсц Овен привличат ярки партньори, спортен тип, активни,инициативни в  ухажването,смели и силни и винаги линия,ако имате нужда от помощ.
В дадения случай Везни  земат пасивна позиция Разбира се, Везните на АСЦ са активни,като кардинален,мъжки знак, но активни в  поддържане на отношенията. Везните може да не започнат сами една връзка, но те подготвят всичко, така,че партньора за започне пръв. Ако той не прояви активност, не се впусне с рогите напред  във взаимоотношения с вас, то това е голям  минус за партньора и той не е особено подходящ за вас.

Много ви е важно да ви ухажват красиво и ярко. Ако ви харесва човек с Везни на  ASC, то се постарайте все пак да проявите някаква инициатива. Даже, на мъжете с  Везни на ASC има харесва жените да проявяват активност. Харесва ви партньор,който може да подчини обкръжаващите го със своята сила и воля.За вас е важна както физическата,така и духовната сила на партньора.

Партньора трябва да има силен  Марс. Т.е  автомобилист, спортист, ловец, да работи в системата на МВР, военен.
Отношенията е важно да са приятелски, но партньора трябва да е готов да ви защити в трудни ситуации, някого ,на когото можете да се опрете.
Възможно е запознанство по време на критическа ситуация, когато в момент на нужда се появява някой, който ви защитава  физически или емоционално.така може да се запознаете с вашия годеник.
В брака са  възможни проблеми от рода на: рязък или груб партньор, използване на физическа сила от страна на партньора или активни емоционални колебания.
Най-добре,когато партньора е с Марсова професия,за да изразходва там своята енергия,а у дома да се държи нормално. Иначе  е напълно вероятно да има конфликти у  дома.
Възможни са понякога разриви в отношенията и по принцип това става по инициатива на  партньора,но не е задължително.Възможни разриви в семейството-не казвам два брака,а  вероятна дълбока криза в брака.

« Отговор #97 -: Декември 20, 2010, 03:14:50 am »
Хора с Дсц Овен привличат ярки партньори, спортен тип, активни,инициативни в  ухажването,смели и силни и винаги линия,ако имате нужда от помощ.
В дадения случай Везни  земат пасивна позиция Разбира се, Везните на АСЦ са активни,като кардинален,мъжки знак, но активни в  поддържане на отношенията. Везните може да не започнат сами една връзка, но те подготвят всичко, така,че партньора за започне пръв. Ако той не прояви активност, не се впусне с рогите напред  във взаимоотношения с вас, то това е голям  минус за партньора и той не е особено подходящ за вас.

Много ви е важно да ви ухажват красиво и ярко. Ако ви харесва човек с Везни на  ASC, то се постарайте все пак да проявите някаква инициатива. Даже, на мъжете с  Везни на ASC има харесва жените да проявяват активност. Харесва ви партньор,който може да подчини обкръжаващите го със своята сила и воля.За вас е важна както физическата,така и духовната сила на партньора.

Партньора трябва да има силен  Марс. Т.е  автомобилист, спортист, ловец, да работи в системата на МВР, военен.
Отношенията е важно да са приятелски, но партньора трябва да е готов да ви защити в трудни ситуации, някого ,на когото можете да се опрете.
Възможно е запознанство по време на критическа ситуация, когато в момент на нужда се появява някой, който ви защитава  физически или емоционално.така може да се запознаете с вашия годеник.
В брака са  възможни проблеми от рода на: рязък или груб партньор, използване на физическа сила от страна на партньора или активни емоционални колебания.
Най-добре,когато партньора е с Марсова професия,за да изразходва там своята енергия,а у дома да се държи нормално. Иначе  е напълно вероятно да има конфликти у  дома.
Възможни са понякога разриви в отношенията и по принцип това става по инициатива на  партньора,но не е задължително.Възможни разриви в семейството-не казвам два брака,а  вероятна дълбока криза в брака.

Много ти благодаря,Мисс Каприз!Много си изчерпателна!  :kissd:
А мъж лъв,с асц. телец и дц в скорпион какъв е относно любовта.На мен лично ми е много странна неговата гледна точка,макар че може и да не ми е казал цялата истина относно любовта и препълнения му 5ти дом (Марс,Венера,Мерк и Юпитер) :-\

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #98 -: Декември 20, 2010, 04:07:16 am »
ако искате да си отворим друга тема за ДЦ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Декември 20, 2010, 04:23:22 am »
Ко стана , вчера задох въпросче от*бахте ме....
Та къде ще срещна лИбоФта?  :-\ ;D