Ко стана , вчера задох въпросче от*бахте ме....Та къде ще срещна лИбоФта?
Цитат на: Марая в Декември 20, 2010, 04:23:22 amКо стана , вчера задох въпросче от*бахте ме....Та къде ще срещна лИбоФта? Na pat, na sladka masa ili zres twoite wraski. Na u,djuf uasano. :wink2:
дирекциите как се изчисляват?
Цитат на: doby в Декември 20, 2010, 04:32:03 amЦитат на: Марая в Декември 20, 2010, 04:23:22 amКо стана , вчера задох въпросче от*бахте ме....Та къде ще срещна лИбоФта? Na pat, na sladka masa ili zres twoite wraski. Na u,djuf uasano. :wink2: :kissd: :rolf: :clap: , много опции Доби , не може ли по Близнашки...3-ма и ако вкараме и Юпитер в играта значи съм оул-ин....
Na u,djuf uasano.Доби ,само това не го разбрах.... Днес една съфорумка ми каза , че ще ме кръсти СВ.Марая... :rolf:
Цитат на: Марая в Декември 20, 2010, 04:58:32 amNa u,djuf uasano.Доби ,само това не го разбрах.... Днес една съфорумка ми каза , че ще ме кръсти СВ.Марая... :rolf:opisah ti wsizki mesta w horoskopa ti, koito sa swarsani s sresti w ziwota.ze ot koga si stanala swetiza? :rolf:
Дивна....,що ли не ми се струва Венера да е причината за среща с голямата любов на живота ни.... Мисля , че дирекция или прогресия към управителя на 5-ти дом....както и тежък транзит към него са по-отговорни за среща с голямата любов на живота ни.... В тоя ред на мисли , ми предстои съвпад на СД АСЦ с управителя на 5-ти дом -марс.По-скоро мисля , че тази дирекция ще отключи някаква съдбовна среща..., а тук е и ПР.Луна....В моята карта Венера упр. 6-ти, 7-ми и 11-ти дом....в момента слънцето е в/у нея....
Цитат на: Марая в Декември 19, 2010, 06:14:08 amДивна....,що ли не ми се струва Венера да е причината за среща с голямата любов на живота ни.... Мисля , че дирекция или прогресия към управителя на 5-ти дом....както и тежък транзит към него са по-отговорни за среща с голямата любов на живота ни.... В тоя ред на мисли , ми предстои съвпад на СД АСЦ с управителя на 5-ти дом -марс.По-скоро мисля , че тази дирекция ще отключи някаква съдбовна среща..., а тук е и ПР.Луна....В моята карта Венера упр. 6-ти, 7-ми и 11-ти дом....в момента слънцето е в/у нея.... Дивна точна дирекция на СД Сатурн към куспидата на 5-ти нат. дом! Имаш я.... И към куспидата....
Цитат на: Марая в Януари 14, 2011, 02:00:01 amЦитат на: Марая в Декември 19, 2010, 06:14:08 amДивна....,що ли не ми се струва Венера да е причината за среща с голямата любов на живота ни.... Мисля , че дирекция или прогресия към управителя на 5-ти дом....както и тежък транзит към него са по-отговорни за среща с голямата любов на живота ни.... В тоя ред на мисли , ми предстои съвпад на СД АСЦ с управителя на 5-ти дом -марс.По-скоро мисля , че тази дирекция ще отключи някаква съдбовна среща..., а тук е и ПР.Луна....В моята карта Венера упр. 6-ти, 7-ми и 11-ти дом....в момента слънцето е в/у нея.... Дивна точна дирекция на СД Сатурн към куспидата на 5-ти нат. дом! Имаш я.... И към куспидата....А можете ли да ми обясните до какво може да доведе ,дирекционна венера квадрат управителя на 5ти дом(плутон)?
Цитат на: Марая в Януари 14, 2011, 02:00:01 amЦитат на: Марая в Декември 19, 2010, 06:14:08 amДивна....,що ли не ми се струва Венера да е причината за среща с голямата любов на живота ни.... Мисля , че дирекция или прогресия към управителя на 5-ти дом....както и тежък транзит към него са по-отговорни за среща с голямата любов на живота ни.... В тоя ред на мисли , ми предстои съвпад на СД АСЦ с управителя на 5-ти дом -марс.По-скоро мисля , че тази дирекция ще отключи някаква съдбовна среща..., а тук е и ПР.Луна....В моята карта Венера упр. 6-ти, 7-ми и 11-ти дом....в момента слънцето е в/у нея.... Дивна точна дирекция на СД Сатурн към куспидата на 5-ти нат. дом! Имаш я.... И към куспидата....Maraya, много мило, че си погледнала картата ми! Благодаря ти! :blink: Купсидите не знам дали е хубаво да се разглеждат в мойта карта, защото не съм абсолютно сигурна за часа си на раждане. Може да има разлика от няколко минути.
Абе видях, че е тригон, ама нали това ти обеснявам, че часът ми може да не е верен и тогава тоя тригон може да се окаже, че вече е минал.
Цитат на: Divna_RR в Януари 14, 2011, 07:35:01 amАбе видях, че е тригон, ама нали това ти обеснявам, че часът ми може да не е верен и тогава тоя тригон може да се окаже, че вече е минал. Щом до тук събитията се връзват , значи не е минал!