Здравей Гост

Брада и Мустаци,Къса коса у жените

• 169 Отговора
  • 29397 Прегледи
*

missKapriz

Брада и Мустаци,Къса коса у жените
« -: Декември 19, 2010, 11:23:19 pm »
Направих нова тема,ако вече има подобна ще я изтрия
Но ми стана интересно дали има някакви астропоказатели за носене на брада и мустаци при мъжете и какво мотивира жените да нисят по мъжки къси коси-става въпрос за съзнателен избор,не за прикриване на някакви дефекти.

относно късата коса съм забелязала,че такава предпочитат много уверени в себе си жени,почти без комплекси,приели себе си каквито са и които не се притесняват да покажат истинската си същност.
За брадатите мъже идея си нямам какви са,що са,а и се оказа,че нямам брадати и мустакати познати :rolleyes:

*

Feia

Re:Брада и Мустаци,Къса коса у жените
« Отговор #1 -: Декември 19, 2010, 11:24:55 pm »
При Водолеите мъжете носят дълги коси, а жените къси. ;D

*

missKapriz

« Отговор #2 -: Декември 19, 2010, 11:30:47 pm »
При тях може би е от ексцентричност?! :rolleyes:Дали това е овдещото при такива екстри в окосмяването ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #3 -: Декември 19, 2010, 11:31:10 pm »

не е вярно.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #4 -: Декември 19, 2010, 11:33:19 pm »
Направих нова тема,ако вече има подобна ще я изтрия
Но ми стана интересно дали има някакви астропоказатели за носене на брада и мустаци при мъжете и какво мотивира жените да нисят по мъжки къси коси-става въпрос за съзнателен избор,не за прикриване на някакви дефекти.

относно късата коса съм забелязала,че такава предпочитат много уверени в себе си жени,почти без комплекси,приели себе си каквито са и които не се притесняват да покажат истинската си същност.
За брадатите мъже идея си нямам какви са,що са,а и се оказа,че нямам брадати и мустакати познати :rolleyes:

Подстригах си косата късо и я поддържах така около 2 години, при съвпад на Сатурн с рождена Венера - исках да ме възприемат, заради ума ми, а не заради моята женственост (при мен Венера управлява 5-ти дом и 10-ти дом - кариерата). Поначало Сатурн в аспект с Венера прави жената по-строга, по-малко фриволна и налага строг стил на обличане.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

missKapriz

« Отговор #5 -: Декември 19, 2010, 11:37:38 pm »
сетих се за една позната с къса коса-има съвпад ретро Венера/Сатурн в 5 дом :blink:
А една друга приятелка има опозиция Внера/Сатурн и никога не е била с дълга коса,но сега е като момче подстригана-откри,че мъжа и я мами и се подстрига драстично,смени и цвета,но тя и преди го менеше и то драстично.

*

Uran

• 6041
« Отговор #6 -: Декември 19, 2010, 11:37:43 pm »
Имала съм къси периоди ;Dразбирай 1 см коса и..дълги под раменете, но тагава и косата ми я биваше.
Понастоящем средна-бизнес дължина, но се изкушавам да си лъсна глават 0 номер. Ако няма да се вясвам пред широката публика 2-3 месеца, ще го направя.

*

missKapriz

« Отговор #7 -: Декември 19, 2010, 11:40:44 pm »
Уран,каква ти е Венерата

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #8 -: Декември 19, 2010, 11:43:06 pm »
Бишата ми шефка е такава жена.
Козирог с Ас лъв.
Не блестеше с красота,напротив.Самоуверена,богата,с две деца и мъж с които бяха на шефски позиции във фирмата.
И понеже не им липсваха пари,й се отдаваше добре да обръща внимание на духовната страна от живота и четенето на книги.Ходенето в чужбина,забавленията.

*

missKapriz

« Отговор #9 -: Декември 19, 2010, 11:46:12 pm »
Милки,кажи за Венерата и
Наистина ми се струва,че тя като отговорничка за естетиката,играе главна роля,а Сатурн,като отговорник за формата -също

*

Uran

• 6041
« Отговор #10 -: Декември 19, 2010, 11:49:46 pm »
Уран,каква ти е Венерата
овча. в нулевия или първи гр. на овен е.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #11 -: Декември 19, 2010, 11:52:57 pm »
Има венера съвпад юпитер в скорпион,и двете планети са опозиция на сатурн.
Луна в риби  квадрат с венера и юпитер.
И да,закръглена е.И винаги ходи с къса коса,небоядисана и вече прошарена.С очила е.

*

Divna

• 2478
« Отговор #12 -: Декември 20, 2010, 12:04:15 am »
Откакто се помня съм с дълга коса.
Защо трябва да се лишавам от нещо, което природата ми е дала и което харесвам много?

Има мъже, които са доста чаровни с набола брада и мустаци. Всичко е според това, какво излъчване им придава. Мъж с дълга коса никога не съм харесвала. Предпочитам мъже с къси или средна дължина коси, а има и такива, които много добре изглеждат и без коса, но за това се изисква правилна и красива форма на черепа и не всеки може да си го позволи.

*

missKapriz

« Отговор #13 -: Декември 20, 2010, 12:08:00 am »
Какво ни харесва на нас е друга тема-имаше такава някъде тук,мисля,Небесна я беше пуснала,нещо от сорта "какво хареесва Венера"...не съм сигурна
Тук ми се иска да рзбера,какво подтиква хората да изглеждат различни-защото безспорен факт е,че късокоси жени и брадати мъже са не толкова често явление-ето аз например нямам ни един познат мъж с брад и мустаци,за когото да се сетя в момента

*

Feia

« Отговор #14 -: Декември 20, 2010, 12:09:26 am »
Значи Сатурн подтиска женствеността и не и позволява да се изяви. Лошо е когато е в лош аспект с Венера.

не е вярно.

Направи статистика (стъкмистика) и дай доказателства!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #15 -: Декември 20, 2010, 12:12:41 am »
Тази година в началото на януари ми падна пердето и косата дълга до кръста замина почти на нула номер...
Никакъв съществен транзит около АСЦ-то нямах...Но когато на 16 януари в 0:50 мин. звъннах на вратата на Синухе той беше супер изненадан... ;D
Сега е средна дължина и не ми се стриже....,пак отива към дълга...Мисля , че психологическите изследвания на които се базират изводите за еманципираните жени притежателки на къса коса  ;D е по-скоро оправдание...
Дългата коса е женственост , сексапил и енергия.... ;D Прекалено уверена ,самоуверена и смела съм и с дълга коса....,асоциацията обаче у мъжете е по-различна...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #16 -: Декември 20, 2010, 12:16:18 am »
Познавам най-различни хора, както се казва всякакви.
Оставям на тях да си решат как желаят да изглеждат. Модата е временно явление и тя както се появява, така и изчезва и за разнообразие се сменя често. Мисля, че хората, които се придържат основно към нея си имат своите доводи. Венера във връзка с Уран навярно подтиква притежателите на този аспект да са по-отворени към всякакви новости и експерименти, докато Венера/Сатурн би дала "по-консервативно", традиционно мислене. И навярно, за да се предприеме някакъв експеримент се изисква много по-дълбок размисъм.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #17 -: Декември 20, 2010, 12:16:55 am »
Тук ми се иска да рзбера,какво подтиква хората да изглеждат различни

Разбира се, че различността е Водолейска черта, но тук е въпрос и на стил. Тоест пак има отношение Уран; и Венера как стои в натала.

Например в знака на Марс тя може да бъде по-момчешка и бойна като визия, но не е задължително, тук сме гледали при какви мадами такава Венера; вече въпрос на аспекти и други моменти. В знаците, управлявани от Меркурий - да има по-младежки вид, относно прическа и избор на имидж и т.н.  

И аз не съм много по тия голословия, това е накратко и най-общо казано и понеже е според зависи, предлагам примери с карти направо. ;)    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #18 -: Декември 20, 2010, 12:17:19 am »
Тази година в началото на януари ми падна пердето и косата дълга до кръста замина почти на нула номер...
Никакъв съществен транзит около АСЦ-то нямах...Но когато на 16 януари в 0:50 мин. звъннах на вратата на Синухе той беше супер изненадан... ;D
Сега е средна дължина и не ми се стриже....,пак отива към дълга...Мисля , че психологическите изследвания на които се базират изводите за еманципираните жени притежателки на къса коса  ;D е по-скоро оправдание...
Дългата коса е женственост , сексапил и енергия.... ;D Прекалено уверена ,самоуверена и смела съм и с дълга коса....,асоциацията обаче у мъжете е по-различна...

WAW Maraj, i as sam na twoito mnenie. Zeni koito si rezat kosite, po nakakaw nazin otrizat zenstwenosta si, i ima mnogo prizini sa towa. pak ze powezeto maze obizat zeni s dalgi kosi, waobste ne e taina weze.
Sa men kosata e Mars i 1 dom, Venera e estetikata i wkusa, kakto i problemi s Mars ili Venera i aszendenta wodat zesto do takiwa resenia. :85:
« Последна редакция: Декември 20, 2010, 12:24:03 am от doby »
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

missKapriz

« Отговор #19 -: Декември 20, 2010, 12:17:55 am »
Шиниъд О Конър има квадрат Венера/Сатурн-точен
Уинона Райдър-широка опозиция венера/сатурн
Натали Потрман-квадрат-точен
Джина Стоева-няма аспект венера/Сатурн