Здравей Гост

Брада и Мустаци,Къса коса у жените

• 169 Отговора
  • 29232 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Брада и Мустаци,Къса коса у жените
« Отговор #40 -: Декември 20, 2010, 01:15:07 am »
Косата съдържа космическия код....Предполагам на всички ни е ясно...В нея е инфото за ДНК... ;D
Важен атрибут без който не можем...Имам страхотна структура на косата , била съм модел на много коафьори...И знам със сигурност едно....всичко в излъчването на една жена завършва с косата... ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #41 -: Декември 20, 2010, 01:30:53 am »
Косата съдържа космическия код....Предполагам на всички ни е ясно...В нея е инфото за ДНК... ;D
Важен атрибут без който не можем...Имам страхотна структура на косата , била съм модел на много коафьори...И знам със сигурност едно....всичко в излъчването на една жена завършва с косата... ;) :blink:

WAW tosi pat sam bes dumi, tozno taka e. :sagittariuss:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
« Отговор #42 -: Декември 20, 2010, 01:46:33 am »

Радва ме съгласието ти , но вечно нещо ме провокира... ;D
Замисляли ли сте се в/у структурата на косъма.... :-\
И дали Сатурн е причината за това...Принципно аз отнасям косата към планетата Сатурн... :blink:
Та виждала съм много тънки и фини , много пършави ;D , редки коси и такива които блестят , здрави , дебели , силни коси...Дали има значение знака на венера и знака на сатурн? :rolleyes: Просто размисли.... :P :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #43 -: Декември 20, 2010, 01:49:27 am »

Радва ме съгласието ти , но вечно нещо ме провокира... ;D
Замисляли ли сте се в/у структурата на косъма.... :-\
И дали Сатурн е причината за това...Принципно аз отнасям косата към планетата Сатурн... :blink:
Та виждала съм много тънки и фини , много пършави ;D , редки коси и такива които блестят , здрави , дебели , силни коси...Дали има значение знака на венера и знака на сатурн? :rolleyes: Просто размисли.... :P :blink:

Promana s kosama e na parwo masto swarsano s promana na hormonata sistema . Venera.

*

abroad

« Отговор #44 -: Декември 20, 2010, 01:52:01 am »
Може би отрязването на косата е отричане на част от себе си. Вероятно на женската част при жените.

един мъдър ;D приятел казваше, че ако жена скъси рязко дължината на косата си (без обективна причина), значи е остаряла

Забелязала съм, че някои жени с напрегнат аспект между Венера и Сатурн полагат големи грижи най-вече за косата - редовно подстригване, издухване, боядисване и т.н. Макияжът никакъв може да го няма, но косата винаги трябва да е на ниво.

мдаа, така е

*

abroad

« Отговор #45 -: Декември 20, 2010, 01:52:45 am »
Promana s kosama e na parwo masto swarsano s promana na hormonata sistema . Venera.

тук съм много съгласна

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Декември 20, 2010, 01:55:02 am »
Дали има значение знака на венера и знака на сатурн?

Не е задължително.
Имах колежка с АС Телец и съвпад Слънце/Венера в Козирог около МС, Венера е почти казими. Косата е тънка, рядка, постоянно цъфти, краищата бързо изтъняват.

Познавам две жени с много хубава структура на косъма - дълги прави коси, много гъсти, плътен косъм, много бързо израстване.
Едната ми е приятелка - Слънце и Венера в Лъв (не са в съвпад), Луна във Везни.
Другата е първата ми братовчедка - Венера в Риби, Луна във Везни.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #47 -: Декември 20, 2010, 01:58:17 am »
Ако косата не е плътна и жива защо трябва да е дълга? Понастоящем моята има измъчен вид и гледам да я поддържам в средна дължина.
Ако имах буйна, гъста, къдрава коса... естествено, че щях да я оставя с по-голяма дължина.
Късите прически идват на помощ, за да пркрият проблемна грива ако и да са по-трудни за поддържане.

« Отговор #48 -: Декември 20, 2010, 02:01:59 am »
Имам колежка с много хубава гъста, къдрава коса - АС Везни, Венера във Везни секстил Юпитер и Луна. Слънце Везни. Само да не си помислите, че е голяма късметлийка заради секстила на венера и Юпитер... :lol:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #49 -: Декември 20, 2010, 02:06:06 am »
всичко в излъчването на една жена завършва с косата... ;) :blink:

Да, ако излъчването свършва с външния вид. За мен маниерите, стойка, поведение са "завършека". Излъчването  е точно това, което не може да се сложи в дефиниция и което е неуловимо на пръв поглед.

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Декември 20, 2010, 02:13:16 am »
всичко в излъчването на една жена завършва с косата... ;) :blink:

Да, ако излъчването свършва с външния вид. За мен маниерите, стойка, поведение са "завършека". Излъчването  е точно това, което не може да се сложи в дефиниция и което е неуловимо на пръв поглед.

Съгласна съм и винаги съм го твърдяла , визирах косата като завършек на една визия , като облекло .....на една гола душа...Косата коренспондира с душата...сигурна съм...
Мис Каприз , много ти благодаря за хубавата тема , провокира страхотен творчески процес в мен.... :blink:

« Отговор #51 -: Декември 20, 2010, 02:20:02 am »
Косата коренспондира с душата...сигурна съм...

Ти придаде нов смисъл на сентецията за прозореца към душата  ;D ;D :P

Не ми се връзвай!  :P :wub: :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Декември 20, 2010, 02:24:38 am »
Косата коренспондира с душата...сигурна съм...

Ти придаде нов смисъл на сентецията за прозореца към душата  ;D ;D :P

Не ми се връзвай!  :P :wub: :wub:

:rolf: ,ако очите са прозореца....., защо не вратата да е косата...? :rolleyes: ;D ;D ;D

*

abroad

« Отговор #53 -: Декември 20, 2010, 02:26:36 am »
имам гъста къдрава коса, все още дълга - опърничава ;D, както я нарича фризьорката ми, много трудно подлежи на контрол
имало е моменти със силен импулс за отрязване, но до сега не съм посмяла, имайки предвид бавното израстване при евентуален обрат в решението ;D
макар да забелязвам напоследък и промяна в нея, именно свързана с хормонална такава

марсът ми е слаб откъдето и да погледнеш, в 1ви са Слънце/Меркурий..
венера няма ли отношение в случая :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #54 -: Декември 20, 2010, 02:32:38 am »
Интересно, но и Вещичка има същата конфигурация като теб - Луна в Рак и Венера във Водолей. Има невероятна коса - гъста, дълга, къдрава, с плътен косъм.
И аз съм къдрокоска, но съм с фин капризен косъм, бързо се накъсва, почти няма израстване.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #55 -: Декември 20, 2010, 02:34:49 am »
Интересно, но и Вещичка има същата конфигурация като теб - Луна в Рак и Венера във Водолей. Има невероятна коса - гъста, дълга, къдрава, с плътен косъм.
И аз съм къдрокоска, но съм с фин капризен косъм, бързо се накъсва, почти няма израстване.

Wnimawaite momizeta, koito gowori sa kosata, gowori i sa strastite si.  :41:

*

abroad

« Отговор #56 -: Декември 20, 2010, 02:45:23 am »

Вещичка ме превъзхожда и откъм гъстота, и къдравина
а и моята е светла, забелязала съм, че светлите къдрави няма как да притежават плътността на черните
но все пак е буйна и ми е нещо като отличителен белег

лошо ли е, не разбрах :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Декември 20, 2010, 02:48:19 am »
Хм, да разбирам ли, че темата е "Брада и мустаци при жените"? Препрочетох заглавието и ме наведе на размисъл.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #58 -: Декември 20, 2010, 02:50:29 am »

Вещичка ме превъзхожда и откъм гъстота, и къдравина
а и моята е светла, забелязала съм, че светлите къдрави няма как да притежават плътността на черните
но все пак е буйна и ми е нещо като отличителен белег

лошо ли е, не разбрах :blink:

Nama nisto losho. :wink2:

*

Stella

• 7765
« Отговор #59 -: Декември 20, 2010, 02:52:30 am »
А защо никой не пише за брадата и мустаКите? :57:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥