Здравей Гост

Брада и Мустаци,Къса коса у жените

• 169 Отговора
  • 29384 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Брада и Мустаци,Къса коса у жените
« Отговор #120 -: Декември 21, 2010, 08:16:33 pm »
Каква е сладурана.  :blink: Наистина ли й е толкова рунтава косата, не я къдри? Ти не беше ли пуснала нейната карта, придружена със снимка, миналата година в темата, в която обсъждахме влиянието на АС/МС върху външността?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #121 -: Декември 21, 2010, 09:35:31 pm »
Каква е сладурана.  :blink: Наистина ли й е толкова рунтава косата, не я къдри? Ти не беше ли пуснала нейната карта, придружена със снимка, миналата година в темата, в която обсъждахме влиянието на АС/МС върху външността?

Да Лили, точно така, косата не й е стригана от бебе, имам предвид, че само е подрязвана, но никога късо. Ако я постриже, сигурно ще прилича на негър в главата. В тази връзка искам да кажа, че гените имат значение, не само хороскопа. Майка й има гъста черна коса, с къдрав косъм ама на едри къдри - пак като чемшир е в главата де, бащата - мек - леко чуплив светъл косъм.
   Освен това искам да споделя един извод: приятелката ми дълго време страда от постоянно главоболие. Като казва, че никви медикаменти не й помагат и си е въобразила, че е мигрена.....Преди няколко години, /косата й по рождение е тъмно кестенява, леко чуплива, но косъма - по-скоро тънък/ косата й беше изтощена, падаща на снопове като размъкната вълна. А от скоро - буйна, здрава, приятно къдрава коса и охранен лъскав косъм. Разсъждавайки за болежките й - викам чакай да ти масажирам шийната яка сигурно имаш шипове, да видим дали ще те успокои - естетствено имаше ефект. Тогава загрях за причината за главоболието й, както и за буйната коса. Таааа извода беше, че ошипяването, което е получила притиска кръвоносните съдове към мозъка - системното главоболие и отпадналост, а към скалпа на главата й се получава буйно оросяване и оттам тази буйна грива, която я е нямала на младини. Сатурн е в Телец, Венера в Близнаци.....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #122 -: Декември 21, 2010, 10:18:11 pm »
Значи трябва и аз да намеря кой да ми мачка врата, за да си възвърна предишната буйна лъскава грива.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #123 -: Декември 22, 2010, 12:53:46 am »
айде, подхвърли масажиста, ако действа, че това кету ме съсипА
винаги съм имала гъста коса, но преди 2 години започна да пада на снопово- сега  е норма, но  :(
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

abroad

« Отговор #124 -: Декември 22, 2010, 01:02:08 am »
ааа, оправдание за масаж и аз ще си намеря ;D
п.п. според мен иде реч само за хормони, като изключим силния ген, или както пише в тематични учебници "при равни други условия"  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #125 -: Декември 22, 2010, 01:29:50 am »
За това зайче бях убедена, че е с буйна коса - Луна в Лъв, а Слънце в Скорпион /здравина на косъма, а и тригон към Сатурн в допълнение/, но Дейзи е издала вече със снимков материал.
Сигурно е доста непослушна като съдя и по моята грива, но при мен се промени тя, преди беше гъста и права, после се начупи и взе да лети, но то е заради други аспекти натално, а и емоционалното състояние винаги й се отразява, освен текущи транзити, при мен показателна е и прогресивната Луна. Не на последно място това с хормоните съм съгласна. За плешивците тук ли каза нещо Фея, нали било май от в повече тестостерон, явно неупотребен по предназначение-само гадая. ;D   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #126 -: Януари 06, 2011, 07:46:38 pm »
Замислих,че че не след дълго, когато транзитен сатурн образува опозиция с натална венера,ще загубя женствеността си или може би ще настъпи климактериума при мен? :-\
Свързва ли се този аспект с това явление в живота на жената?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #127 -: Януари 06, 2011, 07:49:28 pm »
Замислих,че че не след дълго, когато транзитен сатурн образува опозиция с натална венера,ще загубя женствеността си или може би ще настъпи климактериума при мен? :-\

Ай стига, бе!  ;D И на мен скоро ми предстои, твоят "климактериум" ще е по-късно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #128 -: Януари 06, 2011, 07:51:09 pm »

Ай стига, бе!  ;D И на мен скоро ми предстои, твоят "климактериум" ще е по-късно.
Чувала съм,че жени които не правят " кекс" по-бързо ги хваща ;D
Майтапа на страна,сериозно.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #129 -: Януари 06, 2011, 07:54:01 pm »
Тогава прави кекс за здраве  :blink:. И на мен ми предстои след 1-2 години и мисля както мине и малко след това да си родя едно момиченце  :blink:
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

missKapriz

« Отговор #130 -: Януари 06, 2011, 07:55:47 pm »
на мене ми предстои квадрат Венера/сатурн и Сатурн ще е на Асц-ама то ми е време вече да ме хфаща критическата,освен казвате ако не форсирам кекса ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #131 -: Януари 06, 2011, 08:13:21 pm »

Навярно онези, дето го правят с когото им падне, остават вечно млади.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #132 -: Януари 06, 2011, 09:07:56 pm »

Навярно онези, дето го правят с когото им падне, остават вечно млади.  ;D
:rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #133 -: Януари 06, 2011, 09:21:53 pm »
на мене ми предстои квадрат Венера/сатурн и Сатурн ще е на Асц-ама то ми е време вече да ме хфаща критическата,освен казвате ако не форсирам кекса ;D ;D

Критиката не е по Сатурн.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #134 -: Януари 06, 2011, 09:31:46 pm »

а жените със силно влияние на лъв обожават дългата коса.

за Стрелците е характерна конската опашка - силна и здрава коса с твърд косъм. Асц. Стрелец или зодия Стрелец имат разкошни коси.

Ohhhhh,охххххх....има ли емотиконка дето и расте нещо......
Да верно е и твоята и моята са разкошни... ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

За буйна и чуплива грива бих горовила за Телец, Козирог, Скорпион и Овен.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #135 -: Януари 06, 2011, 09:34:14 pm »

Критиката не е по Сатурн.... ;D
Е нали казвате,че сатурн поразява женствеността на венера.В такъв случай,не се ли изразява като поражение на женствеността,т.е.настъпване на климакс?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #136 -: Януари 06, 2011, 09:36:14 pm »
А тези, дето имат по натал такава опозиция, цял живот ли ходят поразени?  :blink:
Доколкото се сещам, прословутата Моника Белучи има опозиция Венера/Сатурн.
Имам наблюдения, че квадратът на Сатурн към Венера в женска карта е по-неприятен от опозицията.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #137 -: Януари 06, 2011, 09:39:59 pm »
А тези, дето имат по натал такава опозиция, цял живот ли ходят поразени?  :blink:
Доколкото се сещам, прословутата Моника Белучи има опозиция Венера/Сатурн.
Имам наблюдения, че квадратът на Сатурн към Венера в женска карта е по-неприятен от опозицията.
Незнам,нали в началото на темата обсъждахме жени,които имат аспект венера сатурн,все носят къси коси и са с повече мъжки хормони?

*

Feia

« Отговор #138 -: Януари 06, 2011, 09:40:49 pm »

Какви са ти наблюденията? :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #139 -: Януари 06, 2011, 09:41:17 pm »
Не съм го казала аз, познавам предимно дългокоски с аспект между Венера и Сатурн. Или поне средна дължина.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.