Здравей Гост

Брада и Мустаци,Къса коса у жените

• 169 Отговора
  • 29389 Прегледи
*

Feia

Re:Брада и Мустаци,Къса коса у жените
« Отговор #140 -: Януари 06, 2011, 09:41:34 pm »

Незнам,нали в началото на темата обсъждахме жени,които имат аспект венера сатурн,все носят къси коси и са с повече мъжки хормони?

:o  ;D

*

missKapriz

« Отговор #141 -: Януари 06, 2011, 09:41:47 pm »
на мене ми предстои квадрат Венера/сатурн и Сатурн ще е на Асц-ама то ми е време вече да ме хфаща критическата,освен казвате ако не форсирам кекса ;D ;D

Критиката не е по Сатурн.... ;D
Е нали казвате,че сатурн поразява женствеността на венера.В такъв случай,не се ли изразява като поражение на женствеността,т.е.настъпване на климакс?
ех пък и ти Милки-защо жените в климакс да са по-малко жени
Мали как се праскат някои-не е истина
много съм се забавлявала с историите на 2 клиентки в критическата -тия втори пубертет карат

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #142 -: Януари 06, 2011, 09:43:53 pm »
Недей ,че и нас ни чака ;D
И аз съм чувала,че жените над 40 ,го правят като за последно ;D

*

missKapriz

« Отговор #143 -: Януари 06, 2011, 09:45:37 pm »
ми щото може да е за последно ;D
шегичка

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #144 -: Януари 06, 2011, 09:45:50 pm »

а жените със силно влияние на лъв обожават дългата коса.

за Стрелците е характерна конската опашка - силна и здрава коса с твърд косъм. Асц. Стрелец или зодия Стрелец имат разкошни коси.

Ohhhhh,охххххх....има ли емотиконка дето и расте нещо......
Да верно е и твоята и моята са разкошни... ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

За буйна и чуплива грива бих горовила за Телец, Козирог, Скорпион и Овен.

Виждала съм много слаби и пършави  ;D от изброените...
За косата има намеса сатурн... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #145 -: Януари 06, 2011, 09:46:24 pm »

Имам наблюдения, че квадратът на Сатурн към Венера в женска карта е по-неприятен от опозицията.

Какви са ти наблюденията? :rolleyes:

Венера в квадрат със Сатурн може да даде вътрешна несигурност, усещане, че жената "не е достатъчно красива" или е "по-малко красива" от другите. Външно може да бъде и привлекателна, но винаги се стреми към някакъв модел за съвършенство, обикновено наложен от обществото (Сатурн определя нормите, обществения стандарт). Често жени с твърд аспект между Венера и Сатурн могат да се стремят да изглеждат като момичетата от кориците на лъскави модни списания. Разбира се, винаги ще се намерят и изключения. Има някои, които не държат да са лъскави на външен вид и залагат на естественото излъчване.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #146 -: Януари 06, 2011, 09:52:11 pm »
Венера квадрат Сатурн може да бъде в пъти по-претенциозна , от всеки секстил или тригон м/у планетите...
Класика в хороскопа на много хубави жени е този аспект....
Венера=желание , Сатурн=перфектност .

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #147 -: Януари 06, 2011, 09:54:53 pm »
Венера квадрат Сатурн може да бъде в пъти по-претенциозна , от всеки секстил или тригон м/у планетите...

Да претенциозни и затова на стари години си остават сами! :leos:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
« Отговор #148 -: Януари 06, 2011, 09:56:29 pm »

Интересно би било да повдигнем темата за старите моми и ергени.... ;D....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #149 -: Януари 06, 2011, 10:04:47 pm »

И при доста непривлекателни жени съм го срещала. Но в повечето случаи дава стремеж към съвършенството, към перфектен външен вид, към спазване на някакъв моден стандарт/еталон. Среща се не само при красавици, а и в картите на семпли и дори грозновати жени, подържащи изключително лъскава "опаковка", т.е. които полагат огромни грижи за външния си вид - тунинги, пластични операции, силикони, ботокси, мотокси - всичко в крак с актуалните модни тенденции.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #150 -: Януари 06, 2011, 10:21:11 pm »

И при доста непривлекателни жени съм го срещала. Но в повечето случаи дава стремеж към съвършенството, към перфектен външен вид, към спазване на някакъв моден стандарт/еталон. Среща се не само при красавици, а и в картите на семпли и дори грозновати жени, подържащи изключително лъскава "опаковка", т.е. които полагат огромни грижи за външния си вид - тунинги, пластични операции, силикони, ботокси, мотокси - всичко в крак с актуалните модни тенденции.

Нормално е и това което визираш....
Аз обаче откривам нещо много интересно по отношение на красотата ....Все още го изследвам , не , че би могло да бъде закономерност ....,но ....
Ще споделя това за което съм сигурна.....
Аспекта м/у упр. на асц и Венера и аспектите м/у упр. на асц и мц...имат много голямо значение за визията... :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #151 -: Януари 07, 2011, 12:15:49 am »

Аз обаче откривам нещо много интересно по отношение на красотата ....Все още го изследвам , не , че би могло да бъде закономерност ....,но ....
Ще споделя това за което съм сигурна.....
Аспекта м/у упр. на асц и Венера и аспектите м/у упр. на асц и мц...имат много голямо значение за визията... :blink:

Mарая, би ли уточнила ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #152 -: Януари 07, 2011, 12:35:34 am »

Интересно би било да повдигнем темата за старите моми и ергени.... ;D....

да, да.. ще е интересна тема :) четох из архивите, зъболекаря беше писал, че ретро планета показва скъсване.., пък в 7ми дом имам близнашки ретро марс, та ми е интересно, кои аспекти предопределят тази съдба и кои показват обвързване ;д
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #153 -: Януари 07, 2011, 12:40:55 am »
а по темата... аз имам много хубава гъста коса ( асц. стрелец ), но пък колкото е гъста, толкова и пада.. много обичам да експериментирам с подстригването.. късо, дълго, с бритон, без, стърчащо..

а за мустаците при жените.. казват, че жена с мустаци е страстна жена  ;D ;D
тогава страстна венера ли да търсим за мустачета ?  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #154 -: Януари 07, 2011, 12:44:51 am »
а по темата... аз имам много хубава гъста коса ( асц. стрелец ), но пък колкото е гъста, толкова и пада.. много обичам да експериментирам с подстригването.. късо, дълго, с бритон, без, стърчащо..

а за мустаците при жените.. казват, че жена с мустаци е страстна жена  ;D ;D
тогава страстна венера ли да търсим за мустачета ?  ;D

Е,то не са мустаци при жените,то се предполага,че е мъх  ;D

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #155 -: Януари 07, 2011, 12:46:06 am »
наскоро видях на една приятелка два дълги косъма на гушата  :-X

« Отговор #156 -: Януари 07, 2011, 12:47:45 am »
наскоро видях на една приятелка два дълги косъма на гушата  :-X
;D Кой аспект работи при нея?  ;D

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #157 -: Януари 07, 2011, 12:51:42 am »
мисля, че венера квадрат плутон, юпитер опозиция слънце и господаря на асц. - луна

*

missKapriz

« Отговор #158 -: Януари 07, 2011, 12:53:42 am »
двата дълги косъма към коя категория да ги метнем-брада,мустаци или...късогледство

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #159 -: Януари 07, 2011, 12:56:56 am »
брада и... наблюдателност  :P