Здравей Гост

Интересните личности на форум astrosite.org.......

• 10 Отговора
  • 2405 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Хело, като си започнала, я кажи някой от детективските си проучвания за мен?  ;D
Интересно ми е да ги знам. 
:blink:
Няма такива! Ти не си интересна личност.
 ;D
Поне във форума не се изявяваш като някои други.

Инспирирана от Хело , пускам тази тема в която не желая да се търси под вола теле и да прехвърчат искри от скандали..........Иска ми се , да намерим дефиниция за интересна личност...,какво разбираме под израза , коя личност е интересна и защо...Можем да изведем и карта на личността , която ни е впечатлила и да потърсим отговор защо?
Лично аз намирам няколко личности пишещи във форума за интересни....
Но ще разкажа за тях последна в темата....Мисля , че би било добре да разберем кое е онова , което в кибер пространството представлява интерес....

Пожелавам Ви красива и бяла седмица , с добро настроение преди Коледните празници и Бъдни вечер и много положителни мигове..... :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:Интересните личности на форум astrosite.org.......
« Отговор #1 -: Декември 20, 2010, 06:59:24 pm »
Очаквам включване от Фея.... ;D ,

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2 -: Декември 20, 2010, 07:07:10 pm »
Интересна личност в смисъл на "странна", "по-различна от другите", "нестандартна", ли? Тогава аспекти на Уран ли да търсим? :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Декември 20, 2010, 07:09:38 pm »
Интересна личност в смисъл на "странна", "по-различна от другите", "нестандартна", ли? Тогава аспекти на Уран ли да търсим? :blink:

Това което ти разбираш под интересна...Твоето становище по въпроса.... :blink:

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #4 -: Декември 20, 2010, 07:32:53 pm »
Моите интересни и любими личности в този сайт са доста и с интерес чета коментарите им, но няма да ги изброявам (ако това се очаква от мен  ;D), тъй като ще опорочи темата, а може и да доведе до следващата тема/анкета "Топ 10 на най-интересните личности в Астросайт".
Само ще кажа за тези, които могат да виждат аурата, че тяхната е синьо-лилаво-пурпурна  :wink2: . Шегичка.

Харесвам индивидуалисти, които имат лично мнение и го изразяват, но не просто, за да са различни и нестандартни или за да бият камбаната.
Истински ме радват добросърдечни и великодушни хора, духовни извисени, които не спират да работят върху себе си.
Уважавам прояви на разум и интелект, наред с интуиция и емоционалност и тези, които успяват да ги балансират.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Asol

• 4140
« Отговор #5 -: Декември 20, 2010, 07:35:03 pm »
Интересна личност за всеки индивидуално е тази, която по някакъв начин се доближава до личните характеристики, светоглед на изказалият мнение за дефиницията "интересна личност". Или пък е налице провокация с цел някакво разбиране и осмисляне - ефекта на огледалото.
Така че всичко е субективно. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Декември 20, 2010, 07:35:37 pm »
За мен една личност може да бъде интересна и като начин на мислене, и ако е колоритна, отличава се от другите. Тоест ги разделям на две групи (условно), а двата основни фактора са мисъл (как протича, как се изразява) и поведение (реакции).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Декември 21, 2010, 06:01:02 pm »
Фейчка я няма...,да сподели ;D.....

За мен във форума има няколко лица ,които са ми много интересни....

Ще започна с Жином....Това е първия интересен персонаж на Форума...Интересен от гледна точка на прикриваческата си личност...,наред с това отдаден изцяло на едно учение...За него се знае малко....
« Последна редакция: Декември 21, 2010, 06:18:46 pm от Марая »

*

abroad

« Отговор #8 -: Декември 22, 2010, 02:42:12 am »

Е, аз не съм Фея ;D
Но интересна си ми ти, само по себе си като откривател на темата :P

*мога да бъда анализирана и на база включила се в темата ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Декември 22, 2010, 02:46:30 am »

Е, аз не съм Фея ;D
Но интересна си ми ти, само по себе си като откривател на темата :P

*мога да бъда анализирана и на база включила се в темата ;)

Феята хвърли зара и избяга....,направо не е за вярване... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Декември 24, 2010, 01:44:32 am »
На мен сякаш са ми интересни, ако не всички, то доста от личностите, пишещи във форума... Ще опитам да споделя някои поне, не по поредност на количествен интерес, а просто, както ми дойдат, с малкото уточнение, че списъкът не е изчерпателен...

-Интересна ми е Дияна, с нейното равновесие, целенасоченост, хармония и добре преценен синтез на информация/чувства, които са вложени в нейните постове

- Интересна, и много сдимпатична ми е Вижън с нейната уравновесеност, зрелост, красота, сила и човешка и женствена хармония, която идва от всеки текст, който пише.

- Интересна и отново много симпатична ми е Вещичка - с нейната безкрайна Водолейско-Рибешка човечност, безгранични интереси във всички клонове на езотеричните познания, сладко-горчиво, но много мили чувство за хумор, и същевременно голяма и много хармонична майчинственост и женственост, идващи от думите й.

- Интересна ми е Марая със силната, пърхаща страст и енергия, която лъха от нейните писатия, не само заради картата й, но и просто заради излъчваното от текстовете й - на мен тя ми изглежда въплъщение на архетипите на две зодии - и двете, за мен - символи на веселието и действието в живота - Стрелец и Близнаци.

- Много са ми интересни, и приятни за четене нашето младо поколение - Крис и Жълтолилава - с тяхната свежест, енергичност, но и задълбоченост, любознателност и младежка страст към новото, живота и астрологията.

- Интересни са ми Меригадже и Мила м, с тяхната женственост, балансираност и човечност, лъхащи от думите и интерпретациите им.

- Интересни и приятни са ми Стреличка и Дейзи с тяхната зрялост, но и женска страст, майчинство и искрена българщина, която усещам някъде от тектовете им.

- Интересни са ми Аурора, Сънрейн, Асол, Уран, Аброуд и Кали - с дъха на модерност, съвременност, космополитност в отношенията и познанието, които излъчват думите им.

- Интересни са ми Лили и АН с тяхната голяма страст към астрологията и преплитането на нишките й във всички аспекти на живота и обществото.

- Интересен ми е Жином, като един красив и тайнствен символ на бледо но константно сияещо мъжко-водаческо начало във форума.

- И накрая, но съвсем не на последно място ми е интересна Кая с нейната гигантска енергия, естествено бликаща човешка и познавателна страст към живота, красотите и изживяванията му, но тайснтвено-скритите-понякога безгранични невидими нишки на взаимовръзки към на пръв поглед несвързани скрити сектори на вселенския хард диск...

И да не забравя Скарлет - с нейната неспираща рачешка енергия и топлота, страст към астрологията и житейска сила.

И други потребители са ми интересни, но просто не бих могла да опиша всички емоции, които във времето съм усетила, четейки различни теми и постове във форума... :blink:

Прия ,мога само да кажа , че ти в момента ми даде една много сериозна тема за размисъл и с цялата отговорност и емоция ти казвам истински и сърдечно балагодаря! Това ме просълзи....защото ти визираш нодалната ос а тя е точно там СТРЕЛЕЦ-БЛИЗНАЦИ!
За пореден път разбирам колко важна и съществена планета е МЕРКУРИЙ в моята карта....Дали това не значи , че най-сетне съм успяла да овладея кормилото на наталната си карта....сърдечно благодаря  :58: , за тази провокация и нов поглед към себе си! :kissd:

Жином , според мен той е мистика и екзотика за всяка пишеща съфорумка.... :blink: За мен е доволно интересен също като вид енергия ......,която по странен начин владее всички останали....Било то , чрез мисли , намерения , а защо не и фантазии....В това е силата на неговия слънчев знак... ;D ;)