Здравей Гост

Първо слънчево затъмнение за 2011 - 13*45" козирог 4-ти януари

• 197 Отговора
  • 25269 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Първото затъмнение на слънцето за 2011 г...е след броени дни...
Градуса на който това ще се случи е 13...дата 04.01.2011
Отпускам за слънцето +/- 3гр....И картинката е следната....
Козирог от 10 до 16
Рак от 10 до 16
Скорпион от 10-16
Овен от 10-16

Останалите са извън обстрела на затъмнението.....
На мен просто ми писна :41: :33: , аз пак съм в лъчите на слънцето и не как и да е а с упр. на 5-ТИ ДОМ.....
Просто ми писва....
Та какво къде , как при вас? ;D
Приятно писане.... :blink:
« Последна редакция: Декември 22, 2010, 04:29:35 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Якоооо! :lol: :lol: :lol:

В моя натален пети дом. Опозиция 2* на Луна У12ти. Това ще даде начало на "затъмнената" 2011 година в моя календар  :-[ 
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287

В моя натален пети дом. Опозиция 2* на Луна У12ти. Това ще даде начало на "затъмнената" 2011 година в моя календар  :-[ 

Супер на мен ми е във втори , в/у марс и пр. Луна да не остане по-назад е в орбиса на съвпада 2*....Направо ми писва...Как всичко ме аспектира , опозира , квадратира , сексТилира...? :( :( :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
При мен ще се случи в 6ти дом.
И щом отпускаш орбиса плюс минус 3 гр,няма да е в точен съвпад с юпитера ми,който е на 6гр  козирог :mellow:

*

Марая

• 28287
И щом отпускаш орбиса плюс минус 3 гр,няма да е в точен съвпад с юпитера ми,който е на 6гр  козирог :mellow:

Далечко е , нещо ставам стисната с годините  :rolleyes: :lol: , шА мЪ простите...., но ми се струва , че 3* за слънце са предостатъчни.... ;D

*

Milkyway

• 3770
И щом отпускаш орбиса плюс минус 3 гр,няма да е в точен съвпад с юпитера ми,който е на 6гр  козирог :mellow:

Далечко е , нещо ставам стисната с годините  :rolleyes: :lol: , шА мЪ простите...., но ми се струва , че 3* за слънце са предостатъчни.... ;D
Права си.
И по-добре,че аман от лоши транзити :lol: и странни затъмнения.

и на мене ми аспектира У5 - венерката -при това съвпад - и кво праим?

*

Asol

• 4140
...бебе  :P

*

luna

• *
  • 106
На мен ми е върху асцендента и Марс  :o
Май напълно ще се затъмня.

*

Yaya

• 2265
я, нямам аспекти! при мен е в 3ти, интерсептиран Козирог.
Това затъмнение не е ли в точна опозиция на лятното?  :-\
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
я, нямам аспекти! при мен е в 3ти, интерсептиран Козирог.
Това затъмнение не е ли в точна опозиция на лятното?  :-\

Да! Горе-долу..... :( :angry:

При мен попада върху Сатурн в десети дом. За какъв период от време броите ефекта, моля?

*

Kali

• **
  • 1411
Затъмнението явно е от тази група:

Серия Сарос 13 Северна
Това семейство затъмнения е на групите и на сдруженията. Неговата енергия се отнася до големите, амбициозни групови проекти. Те ще изискват някаква раздяла или скъсване на съществуваща връзка. Индивидът най- вероятно ще преживее това затъмнение най-напред като раздяла, а след това като осъществяване на връзка.

...1974,1992,2011...

На мен ми е точно на Асц. и в тригон със Слънцето, следващите 2 затъмнения през 2011 са ми върху Луната.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Milkyway

• 3770
.
« Последна редакция: Декември 26, 2010, 05:07:47 am от Milkyway »

*

Uran

• 6041

Супер на мен ми е във втори , в/у марс и пр. Луна да не остане по-назад е в орбиса на съвпада 2*....Направо ми писва...Как всичко ме аспектира , опозира , квадратира , сексТилира...? :( :( :rolleyes:
Упраяителят на 5-ия ти дом има само + аспекти. :blink:
Очакваш ли някакви промени при някое от децата ти? :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
при мен е в 12-ти дом в опозиция на Марс....

*

Марая

• 28287

Упраяителят на 5-ия ти дом има само + аспекти. :blink:
Очакваш ли някакви промени при някое от децата ти? :blink:

TЦ....в момента не.... :blink:

Сл.затъмнения по половин година ли действаха или до следващото?

Сл.затъмнения по половин година ли действаха или до следващото?

Би трябвало да действа съгласно минутите, които е продължило = години.  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

знаете ли колко ще продължи предстоящото?