Здравей Гост

Първо слънчево затъмнение за 2011 - 13*45" козирог 4-ти януари

• 197 Отговора
  • 25389 Прегледи
*

Инти

• 2068
И аз не обръщам внимание на слънчевите затъмнения.

значи много изпускаш

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
А в колко часа се предполага,че започва това събитие,щото не мога да разбера  :-\

В темата има инфо....върни се на предишната страничка и ще прочетеш... ;) :blink:

Видях,но пак не разбрах,например

Населено         Географска        Начало         Максимум            Край
място          дължина ширина   час       Н      час    фаза   Н      час     Н
                °° ''  °° ''   hh mm ss   °   hh mm ss         °   hh mm ss   °
-------------------------------------------------------------------------------
София           23 18  42 40   09 02 31   9   10 28 24  0.73  19   12 01 57  24

Това начален час 09:02 минути сутринта ли е,вечерта ли е  ;D сигурно са ми смешни въпросите,ама ...

Затъмнението е 11 часа ...., сложила съм карта....

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4886.40.html

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Ясно,сега видях.
Ами като гледам Слънцето ще попадне в моя 4ти дом,много близо до ИЦ-то,същевременно е в опозиция с МЦ-то ми и в квадратура с АЦ-то,това какво може да значи?  :unsure: Иначе е в съвпад с Нептуна ми и Уран,но в квадратура с Юпитер.

*

Марая

• 28287
Ясно,сега видях.
Ами като гледам Слънцето ще попадне в моя 4ти дом,много близо до ИЦ-то,същевременно е в опозиция с МЦ-то ми и в квадратура с АЦ-то,това какво може да значи?  :unsure: Иначе е в съвпад с Нептуна ми и Уран,но в квадратура с Юпитер.

Засегната ос е 4-ти /10-ти...Ако има и други фактори от типа прогресия , дирекция....би могло да послужи за тригер...
Затъмнението е вид лунация ...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Ясно,сега видях.

Засегната ос е 4-ти /10-ти...Ако има и други фактори от типа прогресия , дирекция....би могло да послужи за тригер...

Ми не знам това как да го направя  :blink:

*

Марая

• 28287
Ясно,сега видях.

Ми не знам това как да го направя  :blink:

Качи си картата в Натални теми или практикум и ще погледна... :blink: :blink: ;)

Качих я  :rolleyes:

*

Vision

• 3523

то е продължение на това, което се случи след като декемврийското Новолуние беше в каре към Асц/Марс, У8д

ще споделиш ли..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
Качих я  :rolleyes:

Отивам да я видя... ;D ;D
Извини ме , сега виждам поста ти... :blink: ;)

*

Milkyway

• 3770
Още не е почнало затъмнението,но при мен започна с големи нерви :unsure: чак ми се повръща от нерви.Нямам сили.Дано да е от някой друг транзит тази нечувана нервност.Може да е от тр сатурн съвпад уран...дано да е от това.
Просто се съмнявам този хубав тригон който образува затъмнението с венерата ми ,да носи такава нервност :-\ :blink:

*

Yaya

• 2265
при мен е в точен съвпад със соларния АЦ
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Divna

• 2478
Още не е почнало затъмнението,но при мен започна с големи нерви :unsure: чак ми се повръща от нерви.Нямам сили.Дано да е от някой друг транзит тази нечувана нервност.Може да е от тр сатурн съвпад уран...дано да е от това.
Просто се съмнявам този хубав тригон който образува затъмнението с венерата ми ,да носи такава нервност :-\ :blink:

Милки, според мен днешното ти емоционалното състояние идва от аспектите на Луната, а не от Слънцето. Като цяло днес Луна ти квадратира планети от 3 и 9 домове. Към 10:30 би трябвало значително да се успокоиш и в продължение на 2 часа ще можеш спокойно да дишаш.  :blink: В момента тр.Луна квадратира Хирон в 9 дом. Пълно душевно спокойствие обаче ще усетиш вероятно във вечерните часове.

*

Milkyway

• 3770

Милки, според мен днешното ти емоционалното състояние идва от аспектите на Луната, а не от Слънцето. Като цяло днес Луна ти квадратира планети от 3 и 9 домове. Към 10:30 би трябвало значително да се успокоиш и в продължение на 2 часа ще можеш спокойно да дишаш.  :blink: В момента тр.Луна квадратира Хирон в 9 дом. Пълно душевно спокойствие обаче ще усетиш вероятно във вечерните часове.
Милата Дивна :blink:Как ме успокояваш :wub: :wub:Благодаря ти.
Ето къде било разковничето....в транзитната луна :-XБързо да минава,че съм много притеснена.И наистина е свързано с оста 3-9ти дом.Но и 5ти е свързан.Наистина към 17ч очаквам и разговор свързан с тези домове.Надявам се хубавият аспкет на затъмнението внесе спокойствие и радост в живота ми-

Пускам една карта, има днес рожден ден /солар/, съвпад с това слънчево затъмнение - как ви се струва? Само че нямам час на раждане - осите не са верни.

*

Kaya

• 2893
 на теоария съвпада на слънчево затъмненеие с рожденният ден е много позитивен факт за израстване и промени в социланото и семейното положение за бъдещата година.
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

Ей сега го гледах затъмнението, тук се вижда добре, ма доста блести, слънцето все още е огризано. Пускам и моята карта да видите кво ми аспектира....
   После ще направя един разбор /ако успея де, ако ми остане време/. Защото миналата година ми започна с лунно затъмнение, тази на 4-ия ден със слънчево...БТВ - златната ми рибка тази сутрин умряла.

*

Todr

• *
  • 65
ще ми помогнете ли да си направя картата, значи моята натална я слагам заедно с тая на затъмнението все едно правя синастрия или солар ли ? и гледам после аспектите вътре,но коя да сложа външна карта или вътрешна ?
Слънце-Дева,Луна-Риби,Асцендент-Скорпион,Марс-Близнаци,Юпитер-Рак,Меркурий-Дева,Венера-Лъв

*

Kaya

• 2893
Re:Първо слънчево затъмнение за 2011 - 13*45" козирог 4-&#
« Отговор #137 -: Януари 04, 2011, 05:32:35 pm »
вътре си ти, вън затъмнението
 дейзи, за лунните се твърди, че са неприятни
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Stella

• 7765
Аз имам случай на 2 год. дете, при което Слънчевото затъмнение съвпада с наталната Луна в 4-ти дом, управителка на 11-ти (орбиса 8 минути). Може да има ново приятелство в детската градина, щото детето много трудно се адаптира по принцип. Нали слънчевото затъмнение е новолуние - ново начало.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
Re:Първо слънчево затъмнение за 2011 - 13*45" козирог 4-&#
« Отговор #139 -: Януари 04, 2011, 06:19:14 pm »
вътре си ти, вън затъмнението
 дейзи, за лунните се твърди, че са неприятни
Абсолютно,поне за мен.
При това лунно затъмнение Lunar Eclipse:   31 Dec 2009   10Can14,което се случи в 12тия ми дом.20 дни след това, баба ми почина.
Но 5 тия ден след затъмнението, счупи крак :(