Доби ти разглеждаш ли предложението на Марая за мидпойнт ДС-венера?
Ако е така,в момента транзитните уран и юпитер сам ми на този мидпойнт....освен да почакам още малко...нищо особено не се е случило :rolleyes:
Както и мидпойнт ДС-нептун?
Върху него имам натален юпитер ,който участва в тао квадрат.И в момента тр плутон е върху юпитера 
Венера / Асцендент
Хубава и приятна среда, финансови мотиви
Принцип: Любовна мотивация, страст да съблазнява, страст към другите, държане като двойка, наслаждаваща страст, любовно завладяване.
Символ: Хубава и ценна среда.
Психологични съответствия: + Хармонично отношение към другите хора, общителност, чувство за красиво и художествено подреждане, художествени склонности.
- Дисхармонично отношение към околната среда, безвкусица, прахосничество.
Социологични съответствия: Женски личности в околната среда, партньорка или любима.
Биологични съответствия: Хармонични пропорций, тен.
Венера / Медиум цели
Телесна любов и привличане, ориентиран към другите,
ориентиран материално и финансово
Принцип: Съзнание за мир, ориентиран в партньорство и контакти, художествени цели, телесно привличане, красота на тялото, цената на съзнанието.
Символ: Ерогенна зона на тялото. Мириса на тялото.
Психологични съответствия: + Изпълнени с любов заложби, любезен и чаровен, усет за красота и изкуство.
- Суетност, самопочитание, ревност.
Социологични съответствия: Хора които обичат професията или совственото тяло, модел, моден дизайнер, работна заплата.
Биологични съответствия: Жлезни центъри, среден мозък, 3. Ventrikel, хипофиза.
Всичко което трябва да знам за себе си: На какво мога да градя в партньорството?
В космобиологията няма MP Венера DC, както и Венера IC по школата на Ебертин.