Здравей Гост

Мидпойнти на любовта

• 67 Отговора
  • 9790 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Мидпойнти на любовта
« Отговор #40 -: Март 10, 2011, 10:40:18 pm »
Страх ме е да не си загубя ума, Милки!  :blink: :-[
Много ви моля, ако забележите такава тенденция,
да ме дърпате от време на време обратно към земята.

Чудех се какво се случва с теб понякога, сякаш скриваш онази лъчезарна Небесна, а се оказва, че всъщност си се дърпала обратно към земята. Интересно къде ще се окаже, че е мястото ти?

И аз си задавам този въпрос от известно време. Дали постоянното търсене на положителни преживявания (Юпитер е У1 и У12) е най-добрият начин за изживяването на живота ни? Кризите идват, за да ни накарат да опознаем себе си в дълбочина....Знам какво е да се шегувам, а Скорпион да ме гледа с укор. Предишния ми приятел има Луна в Скорпион, а сегашният - асцендент Скорпион. Преодолявам с хумор болезнените за мен теми....а Скорпионът предпочита да напипа болното място, да го разчопли докрай... :rolleyes:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #41 -: Март 10, 2011, 10:52:24 pm »
Според мен, ако един човек се самоуважава достатъчно, никой Скорпион с укор в погледа, не би му повлиял на доброто насторение. При още по-високо ниво, на Скорпиона и през ум няма да му мине да проявява подобно отношение, въпрос на излъчване.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Stella

• 7765
« Отговор #42 -: Март 10, 2011, 11:07:02 pm »
Според мен, ако един човек се самоуважава достатъчно, никой Скорпион с укор в погледа, не би му повлиял на доброто насторение. При още по-високо ниво, на Скорпиона и през ум няма да му мине да проявява подобно отношение, въпрос на излъчване.

Благодаря за подкрепата, Кайли! Да знаеш колко си права само. ще видим къде ще му излезе края. В трудна ситуация се оказва моето Овенче с асц. Скорпион - под постоянен обстрел на тежки планети от кардиналния кърст. А нали асцендентът е лицето, което показваме пред света. Станал е скептичен типично по скорпионски. А аз ...не мога да избягам от себе си. Моята рибешка Венера "състрадява" до известно време, но асц. ми в Стрелец не може да търпи дълго време без да се пошегува и да демонстрира оптимизъм "пред лицето на врага".  :88:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #43 -: Март 10, 2011, 11:18:06 pm »
Рибешкото състрадане наистина не е полезно, с него съюзът става като в онзи виц "Когато всички мислят еднакво, значи никой не мисли!", но страдат двама.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Uran

• 6041
« Отговор #44 -: Март 11, 2011, 01:52:11 am »
На мен след около 2 години ще ми застене тр.Нептун на този мидпойнт.
Аз нямам нищо против  духовната любов.
А неможе ли да се изрази това чрез повече мекота в социалните контакти, в липсата на обичайната острота в ежедневието?
« Последна редакция: Март 11, 2011, 02:56:13 am от Uran »

*

Stella

• 7765
« Отговор #45 -: Март 11, 2011, 02:46:37 am »
Рибешкото състрадане наистина не е полезно, с него съюзът става като в онзи виц "Когато всички мислят еднакво, значи никой не мисли!", но страдат двама.

Хахахаа!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #46 -: Март 11, 2011, 03:26:08 am »
Хубави са тези изживявания ,духовните,висшите.
Радвайте се.
И на мен ми е едно приповдигнато "мидпойнтско" ;D
Имам нужда и аз да се влюбя.
Нали ви казах,че имам един в работата(за който даже сложих карта на първата среща :-[),хубаво ми е като го виждам.А като не го видя ,ми е тъпо.Просто имам нужда от тези,любовните трепети.
Вечер като си легна си представям,разни разговори с него или ситуации....естествено въображаеми(нали съм си риба).
И така ми е добре.Ако е речено нещо да стане,ще стане.
И забелязвам,че има нещо съдбовно,защото когато най-малко очаквам да го вида и хоп,той на среща.
Странното е,че хем се притеснявам,хем се чувствам добре като съм до него и започвам свободно да говоря.А не като преди години,от притеснение говорех глупости,заеквам и т.н като харесвам някой.
Още не се е получило така,че поне да му разбера зодията.Страхувам се да не се окаже, някоя неподходяща за мен.
Иначе много бих искала да бъде или телец,или козирог или рак,може и скорпион.А защо не и стрелец.С всички от изброените ми е било добре.
Но ако каже че е овен или близнаци или водолей,лъв...ще се разочаровам и може би няма вече така да го харесвам :-[ :-[ :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #47 -: Март 11, 2011, 03:39:00 am »

И забелязвам,че има нещо съдбовно,защото когато най-малко очаквам да го вида и хоп,той на среща.

И с нас е така. Дълги години сме живяли на една улица без да се срещнем нито веднъж, а сега, когато вече се познаваме....решаваме да си дадем няколко дни почивка и ...току ще се срещнем случайно в квартала...излизам от къщи, той излиза  по същото време и хоп, той на среща ми. Тези срещи ги намирам за много съдбовни.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #48 -: Март 11, 2011, 03:45:16 am »

И с нас е така. Дълги години сме живяли на една улица без да се срещнем нито веднъж, а сега, когато вече се познаваме....решаваме да си дадем няколко дни почивка и ...току ще се срещнем случайно в квартала...излизам от къщи, той излиза  по същото време и хоп, той на среща ми. Тези срещи ги намирам за много съдбовни.
Да,както казват хората "нищо не е случайно".
И все се чудя на кой слънчев знак ми прилича.
Ходи бавно,изглежда спокоен,но това дефакто може да му е АС-то :lol:Абе ,скоро ще го сгащя и директно ще го попитам :-[Само да не вземе да си помисли нещо.

*

Stella

• 7765
« Отговор #49 -: Март 11, 2011, 03:57:02 am »

Ходи бавно,изглежда спокоен,но това дефакто може да му е АС-то :lol:Абе ,скоро ще го сгащя и директно ще го попитам :-[Само да не вземе да си помисли нещо.

Купи един вестник с хороскопи на първо време и се захвани да прочетеш на всички колеги подред седмичния хороскоп на сутрешното кафе...ето ти повод да го попиташ. А между другото, сигурно в службата си празнуват рождените дни. така можеш да му научиш и датата.  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #50 -: Март 11, 2011, 04:18:12 am »

Купи един вестник с хороскопи на първо време и се захвани да прочетеш на всички колеги подред седмичния хороскоп на сутрешното кафе...ето ти повод да го попиташ. А между другото, сигурно в службата си празнуват рождените дни. така можеш да му научиш и датата.  ;D
Това с вестниците е ясно.
Друг е въпросът ,че мойта длъжност няма преки контакти с него. Той е в друг отдел и нямаме много допирни точки. ;)
И не се виждаме "по работа", а само се засичаме по коридорите или като обядваме в ресторанта .
Един ден се засякохме на опашаката в ресторанта и си казах"опппа падна ми",започнахме разгово и в този момент дойде една негова,явно доста близка колежка и той продължи да си говори с нея.Помислих си,че ще ми каже да седнем на една маса,но уви...не го направиАз си седнах на друга маса,а той не дойде при мен :-[
Абе,ей такива глупости ;D чувствам се като в пубертета ..

*

Uran

• 6041
« Отговор #51 -: Март 11, 2011, 09:13:14 pm »
Стела, "отработваш" го този мидпойнт в темата "Поезия". :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #52 -: Март 11, 2011, 09:42:19 pm »
Стела, "отработваш" го този мидпойнт в темата "Поезия". :blink:

Мидпойнтът ще бъде актиризиран от Нептун при навлизането му в Риби то верно, че малко време остана, но мисл, че се сугестирам предварително.

Пардон: тр. Нептун ми е Луна/Венера в момента , а като премине в Риби ще застане в Слънце/Венера.
« Последна редакция: Март 11, 2011, 09:48:32 pm от Stella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #53 -: Март 11, 2011, 10:51:48 pm »
Напоследък следя мидпойнтите и установявам, че действат.
Явно сега е бил момента да се задълбоча в тази техника.

Moon= Node / Uranus   0°59'15"
Node =  Sun / Moon     0°14' 3"
Mars =  Sun / Venus    0° 9'19"

Това се активизирани мидпойнти на бившия ми приятел, в деня и часа, когато ми се обади, за да честити 8-ми март.
Да отправя поздравления по празнични поводи до различни хора е типично за него. Нетипичното е, че го направи 2 пъти - веднъж сутринта с СМС, на който аз отвърнах с "благорадя" и втори път - вечерта с лично обаждане по телефона.  

Кармични аспекти:
транз. възел в мидпойнта Луна/Слънце (ние с него имахме съвпад на Слънце с Луна)
Moon= Node/Uranus (уран е управител на СЛВ, а аз съм със светила във Водолей)
любовният аспект е Mars =  Sun / Venus.

От 2 години не сме заедно и връзката беше прекратена по мое желание.
Казвам: "Благодаря ,че се сети за мен!" А той: "Няма ден, в който да не мисля за теб"
:scorpios: От Луна в Скорпион такова признание се получава най-често посмъртно.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #54 -: Март 29, 2011, 05:21:46 am »
Днес забелязах,че имам транзитен ерос на мидпойнт слънце венера ;D

Иначе в натала ми е пак в овен в съвпад с хирон.

*

Stella

• 7765
« Отговор #55 -: Март 29, 2011, 05:44:29 am »

И как е еротиката? ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #56 -: Март 29, 2011, 05:57:52 am »

И как е еротиката? ;D

Еротиката ми е много засилена,но за съжаление не мога да се похваля с реални резултати ;D

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #57 -: Март 30, 2011, 09:50:54 am »
А за рибешкото състрадание - без страдание, няма духовно развитие.

Къде е Доби, не виждам да пише вече тук?
« Последна редакция: Август 17, 2011, 09:05:45 pm от Shreya »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Март 30, 2011, 08:58:39 pm »
Къде е Доби, не виждам да пише вече тук?

Доколкото знам, с преподаване се занимава.
Сигурно е започнал някой курс или семинар.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #59 -: Април 14, 2011, 04:36:21 am »
Знаете ли какво е значението на това ,северният възел на мъжа да съвпада с мидпойнта слънце -луна на жената?