Кое е редно и кое не е редно човек сам решава, а астрологията изследва съответствията между звездни конфигурации и събития или състояния.
Вярвам, че мислите ни могат да имат голяма сила, а също така, че астрологията е призвана да служи на хората в кой да е момент от живота им и да ги подготвя, ако е необходимо....
При разглеждането на един хороскоп винаги си има фактори, които подкрепят възможността да се случи някакво събитие, както и фактори, които не подкрепят тая възможност....Даже при превес на едната група от фактори, може да се случи събитието, подкрепено от по-слабата група.
На началната страничка на сайта има изброени индикаторите за смърт:- -владетелят на 12-ти дом в 8-ми дом - опастност от преждевременна смърт от болест или на чужда земя.
- владетелят на 1-ви дом в 8-ми дом - смърт по собствена вина
- -владетелят на 8-ми дом в лош аспект с Марс - насилствена смърт
- "зла" планета в съвпад с радикална точка от хороскопа - възможни лоши житейски събития, включително и преждевременна смърт.
- -Слънце в съвпад с Плутон - опасност за живота при катастрофа
- -Марс в съвпад с Уран - насилието, трансформирано в самонараняване, представлява опасност за живота
- Марс в лош аспект с Уран или Плутон - опасност за живота от катастрофи, насилие или при операции.
- Сатурн в лош аспект с Уран или Плутон - хронични болести, които внезапно могат да доведат до фатален край.
- Уран в лош аспект с Плутон - опасност за живота при злополуки или катастрофи.
- Плутон в лош аспект с Асцендента - опасност за живота при операции.
Независимо, че там става въпрос основно за радикса, то точно от радикса сме наясно за домовете и владетелите им. При съответното събитие те са активирани......
Ясно е, че гледаме "злите" планети, както и Уран и Юпитер. Последните две дават внезапност и промяна и разширяване....
От опит- Юпитер и тригоните често присъстват в такива моменти в хороскопа - тригоните дават разрешаване на ситуациите. Много често подобно събитие имаме около рождения ден на човек - покрай 12-ти Слънчев дом....