Здравей Гост

Как се освобождава планета от ретроградието и от хватката на Сатурн?

• 22 Отговора
  • 3230 Прегледи

*

tadj-all

Я конкретизирай.

Ако правилно съм те разбрал: От ретроградието се "освобождава" при прогресиите, а при Сатурн с времето ;) Но и двете касаят времето...

п.п: Защо е нужно да се "освободят"?

От ретроградието се "освобождава" при прогресиите,

Супер информация! Не знаех  ;)  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
В смисъл прогресивните като станат директни?
Хм, няма да ме огрее.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Я конкретизирай.

Ако правилно съм те разбрал: От ретроградието се "освобождава" при прогресиите, а при Сатурн с времето ;) Но и двете касаят времето...

п.п: Защо е нужно да се "освободят"?

Точно така! И се влиза в схватка с ретроградие по същия начин..... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
Хело, ти не беше ли пуснала веднъж вече тема, свързана с проработката на Сатурн. Спомням си, че коментирахме 12-тия ти дом и транзита на Сатурн в него.

Конкретно на въпроса ти- освобождаването настъпва, когато Сатурн тръгне директно и се разпадне аспекта. Тогава настъпва и осъзнаването. При ретроградието се асимилира обратно натрупан опит по Сатурн - има връщане назад в миналото (ретроспекция), отново преживяваме, но на вътрешно ниво случки и събития, а когато Сатурн тръгне директно настъпва освобождаване, т.е. осъзнаване. Именно тогава урокът е научен.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Feia

Хело, ти не беше ли пуснала веднъж вече тема, свързана с проработката на Сатурн. Спомням си, че коментирахме 12-тия ти дом и транзита на Сатурн в него.

Конкретно на въпроса ти- освобождаването настъпва, когато Сатурн тръгне директно и се разпадне аспекта. Тогава настъпва и осъзнаването. При ретроградието се асимилира обратно натрупан опит по Сатурн - има връщане назад в миналото (ретроспекция), отново преживяваме, но на вътрешно ниво случки и събития, а когато Сатурн тръгне директно настъпва освобождаване, т.е. осъзнаване. Именно тогава урокът е научен.

Не питам за транзити, а за рожденните планети.

Имам 6 ретроградни по рождение планети.

Имам планета в съвпад със Сатурн планета в опозиция с него. И това го усещам.

Питам това как да се оправи.

*

Марая

• 28287

Имам планета в съвпад със Сатурн планета в опозиция с него. И това го усещам.

Питам това как да се оправи.

Няколко пъти те помолих за визитка.... :rolleyes: Изумена съм от факта , че подминаваш въпроса ми.... :unsure:
Имам над 200 страници лична коренспонденция....смили се , спомням си , че ми беше пратила данни , но може да съм ги *затрила* , а да се ровя назад не искам....
Нищо лошо няма в ретро планетите , зависи от гледната точка и от нагласата ти! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

Няколко пъти те помолих за визитка.... :rolleyes: Изумена съм от факта , че подминаваш въпроса ми.... :unsure:
Имам над 200 страници лична коренспонденция....смили се , спомням си , че ми беше пратила данни , но може да съм ги *затрила* , а да се ровя назад не искам....

Няма смисъл от това, защото не мисля, че можеш да ми кажеш нещо ново.

И от тази тема няма смисъл, защото знаех, че не можете да ми кажете нищо ново, ама явно заради силното влияние на Телец или заради Сатурн в 1-ви дом продължавам да опитвам.

*

Марая

• 28287

Няма смисъл от това, защото не мисля, че можеш да ми кажеш нещо ново.

РИСКУВАЙ! Живота е риск..., опитай от това нищо не губиш...ПОНЯКОГА ЕДНА ДУМА МОЖЕ ДА БЪДЕ ОСНОВА В/У КОЯТО ДА ИЗГРАДИШ МЕЧТИТЕ СИ! ;) :blink:

*

Feia

РИСКУВАЙ! Живота е риск..., опитай от това нищо не губиш...ПОНЯКОГА ЕДНА ДУМА МОЖЕ ДА БЪДЕ ОСНОВА В/У КОЯТО ДА ИЗГРАДИШ МЕЧТИТЕ СИ! ;) :blink:

Гръмките изрази, които имаш навика да използваш просто не ме впечатляват.

Иначе оценявам това, че постоянно се опитваш да мислиш положително.

*

Kaya

• 2893
има теория, че сатурн представялва времето в налата т.е. ако разгледаме парадигмата по този начин той  1 ) забавя планетата, с която е в съвпад и придържа в орбитата на минало тази, с която е в опозиция 2) минало ли е сатурновото завърщане?- ако не не бързай да се движип напред ( което явно е твоето желание и усещаш поради сатурн във везни силна нужда от вътрешни емоционални промени ( в момента  наталния сатурн  да е на 30- 60 гр от транзитния или от знака?) твоят собствен сатурн сега  вероятно  да е с някоя тежка планета на триго или секстил?
 та напрежението идва от въздействието
но не миг препоръчала напъване - той така или линаче дава забавяне, изчакай си завърщането ( когато то стане след около гоидна  след него нещата  ще започнат да с епромянта )  посъществено след 33-34
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Feia

има теория, че сатурн представялва времето в налата т.е. ако разгледаме парадигмата по този начин той  1 ) забавя планетата, с която е в съвпад и придържа в орбитата на минало тази, с която е в опозиция 2) минало ли е сатурновото завърщане?- ако не не бързай да се движип напред ( което явно е твоето желание и усещаш поради сатурн във везни силна нужда от вътрешни емоционални промени ( в момента  наталния сатурн  да е на 30- 60 гр от транзитния или от знака?) твоят собствен сатурн сега  вероятно  да е с някоя тежка планета на триго или секстил?
 та напрежението идва от въздействието
но не миг препоръчала напъване - той така или линаче дава забавяне, изчакай си завърщането ( когато то стане след около гоидна  след него нещата  ще започнат да с епромянта )  посъществено след 33-34

Ако трябва да чакам постоянно нещо, то животът просто ще си мине, без човек да си постигне целите!  :angry:

Трябва да се действа и то сега!!!!!!!! Странното е, че това го казва човек с ретрограден Марс в съвпад с ретрограден Сатурн!  ;D

*

Марая

• 28287

Гръмките изрази, които имаш навика да използваш просто не ме впечатляват.

Иначе оценявам това, че постоянно се опитваш да мислиш положително.

Тогава ползвай онези изрази , които не са гръмки в съзнанието си...Всичко е в твоите ръце... ;) ;D

А моите изрази не са гръмки , те извират от едно място до което малцина стигат...иска се много за да стигнеш до тях и вината не е в ретро планетите , а в усвояването на посланията им....КЛЮЧА Е В ТЕБ , ВРАТАТА Е ТВОЯ , МОГА ДА НАСОЧА РЪКАТА ТИ , НО ДА ЗАВЪРТЯ ШПЕРЦА НЕ МОГА , ТОВА Е ТВОЕ ПРАВО! ;D ;)

*

Feia

*

Марая

• 28287

МОГА ДА НАСОЧА РЪКАТА ТИ

;D

:72: :wink2:
Когато емотиконите говорят думите мълчат! ;D ;)

*

Stella

• 7765

Късметлийка. Ами конкретизирай...някой вече ти каза.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Feia

Какво да конкретизирам?

Конретно в момента ме интересува как се освобождава ретрограден Марс в съвпад с ретрограден Сатурн. Някакви практически стъпки за това как да се направи?

*

Stella

• 7765

Ако трябва да чакам постоянно нещо, то животът просто ще си мине, без човек да си постигне целите!  :angry:

Трябва да се действа и то сега!!!!!!!! Странното е, че това го казва човек с ретрограден Марс в съвпад с ретрограден Сатурн!  ;D

в 1 дом не е странно.

*

Stella

• 7765

Какво да конкретизирам?

Конретно в момента ме интересува как се освобождава ретрограден Марс в съвпад с ретрограден Сатурн. Някакви практически стъпки за това как да се направи?

Не можеш да избягаш от себе си ...може но за кратко и с външна помощ. Например един тр. Уран или тр. Юпитер върху този натален съвпад коренно ще промени начина ти на действие, но да избягаш от себе - не можеш. Заложи на позитивните страни на този съвпад и се опитай да тушираш негативните, което между впрочем важи за всички съвпади.