Здравей Гост

Писмо до една невъзможна любов

• 188 Отговора
  • 29509 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Писмо до една невъзможна любов
« Отговор #100 -: Декември 28, 2010, 02:16:45 am »
Да му звъниш и да ти пуска музичка, това не би понесъл дори моят Марс в Риби.  :( За ретро Венера в съвпад с Кету да не говорим...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #101 -: Декември 28, 2010, 02:18:34 am »
Да му звъниш и да ти пуска музичка, това не би понесъл дори моят Марс в Риби.  :( За ретро Венера в съвпад с Кету да не говорим...

Не мога да говоря Лили..., аз не звъня..., права го рядко...когато ми е паднало пердето..... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #102 -: Декември 28, 2010, 02:36:27 am »
Странен тип, това не го разбирам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #103 -: Декември 28, 2010, 02:41:22 am »
КАЗА МИ ТОВА: *НЯМА ДА ГОВОРЯ..., ЩЕ ТИ РАЗКАЗВАТ В ПЕСНИ*......

Явно това е неговия начин да се изрази. Така му харесва, така го прави.  ;)
Знае как да докосне Луната на Марая.  :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #104 -: Декември 28, 2010, 02:44:14 am »

Защо, Лили,
Много е приятно :)
А имах един близнак, който така се изразяваше с песни и послания. ...
Беше много романтично :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #105 -: Декември 28, 2010, 02:50:08 am »
Марайски какво му мислиш толкова, действай.
Вземи си своето  :88:
Това са красиви моменти, нали за това копнее душата.
Страх те е, разбирам те, но това е живота. Иначе един ден ще се питаш защо не си си позволила малко щастие  :blink:   
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #106 -: Декември 28, 2010, 02:52:37 am »
Имам ли право да поставям условия, какво още искам , защо го искам....? :'(...Защо подтисках всичките си желания най-съкровени....Защо? ПИША , А ПО ТЕЛЕФОНА СЛУШАМ САМО ПЕСНИ.... :'( КАЗА МИ ТОВА: *НЯМА ДА ГОВОРЯ..., ЩЕ ТИ РАЗКАЗВАТ В ПЕСНИ*......КАТО УЧЕНИЧКА СЪМ....ДОБИ...КАТО УЧЕНИЧКА.... :'( :unsure:[/b]
[/quote]

Благодаря ти за голямото доверие.
Имам ли право да поставям условия питаш - порасналите жени казват, как си представят връзката и питат дали е възможно. И как той си представя връзката с теб.
какво още искам питаш - ами искаш това, от което сърцето ти го е страх да предприеме нещо.
защо го искам питаш - искаш да осъществиш една мечта, която е нямаш в сърцето си.
Защо подтисках всичките си желания най-съкровени....Защо? - защото те е страх да не бъдеш разочарована, пък и сърцето ти казва, че тук няма нищо общо с истинска любов, а си омагьосана и очарована от неговия статус и начин на живот.
Мисля че 45 години са достатъчна практика в живота ти, за да знеш, какво ти е най важното в една връзка какво не. Сигурен съм че решението го знаеш, ако се цениш и обичаш достатъчно. както порасналите жени правят. :88:  
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
« Отговор #107 -: Декември 28, 2010, 02:58:36 am »
КАЗА МИ ТОВА: *НЯМА ДА ГОВОРЯ..., ЩЕ ТИ РАЗКАЗВАТ В ПЕСНИ*......

Явно това е неговия начин да се изрази. Така му харесва, така го прави.  ;)
Знае как да докосне Луната на Марая.  :blink:

Няма мъж , който да е успял да докосне тази луна..... :( Май само той го може....Само той!

http://www.youtube.com/watch?v=hHbr-7ZCccc

Това звучи в момента..... :'( :'(

Това е свят за умните ,
това е свят за смелите....
А моето сърце е пиле...
Трепери от страх когато гърми...
като коприна.....

ТОЙ Е ЛУД....ТОЙ Е ЛУД...МЪЖЕТЕ ПОЛУДЯВАТ НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ..... :unsure: :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #108 -: Декември 28, 2010, 03:03:01 am »

Защо, Лили,
Много е приятно :)
А имах един близнак, който така се изразяваше с песни и послания. ...
Беше много романтично :)

ДА ВЪЗДУШНИТЕ ГО ВЛАДЕЯТ И УМЕЯТ..., КАКТО НИКОЙ ДРУГ....
ЕДИН БЛИЗНАК СЪНУВАХ...И ГО ВИДЯХ...,МИСЛЕХ , ЧЕ СЪНИЩАТА ЩЕ ПРИКЛЮЧАТ...,ЕДИН ВОДОЛЕЙ ЗА КОЙТО ЗНАЕХ , ЧЕ ПРИЯТЕЛСТВОТО Е НАЙ-ЦЕННО....СЕ ОКАЗА ПОБЕДЕН.....
ДУМИ НЯМАМ ЗА ВЪЗДУХА....ДУМИ....
АМИ СЕГА? :rolleyes: :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #109 -: Декември 28, 2010, 03:07:02 am »
Имам ли право да поставям условия, какво още искам , защо го искам....? :'(...Защо подтисках всичките си желания най-съкровени....Защо? ПИША , А ПО ТЕЛЕФОНА СЛУШАМ САМО ПЕСНИ.... :'( КАЗА МИ ТОВА: *НЯМА ДА ГОВОРЯ..., ЩЕ ТИ РАЗКАЗВАТ В ПЕСНИ*......КАТО УЧЕНИЧКА СЪМ....ДОБИ...КАТО УЧЕНИЧКА.... :'( :unsure:[/b]

Имам ли право да поставям условия питаш - порасналите жени казват, как си представят връзката и питат дали е възможно. И как той си представя връзката с теб.
какво още искам питаш - ами искаш това, от което сърцето ти го е страх да предприеме нещо.
защо го искам питаш - искаш да осъществиш една мечта, която е нямаш в сърцето си.
Защо подтисках всичките си желания най-съкровени....Защо? - защото те е страх да не бъдеш разочарована, пък и сърцето ти казва, че тук няма нищо общо с истинска любов, а си омагьосана и очарована от неговия статус и начин на живот.
Мисля че 45 години са достатъчна практика в живота ти, за да знеш, какво ти е най важното в една връзка какво не. Сигурен съм че решението го знаеш, ако се цениш и обичаш достатъчно. както порасналите жени правят. :88:  
[/quote]

Да позволя да бъда обичана.... :rolleyes: :-\..., да сложа край на съмненията...да кажа баста на САТУРН ...да му се усмихна и да кажа.....Ей друже...,битката с теб приключи....ти ме научи на много неща ..,на мъдрост , на търпение...на приемане....дай ми правото сега , заради усвоените уроци да приема за последен път ..., онази любов ...,без която не можем.... :'( :'( ;D ;D :'( ;D

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #110 -: Декември 28, 2010, 03:08:25 am »

Мисля че 45 години са достатъчна практика в живота ти, за да знеш, какво ти е най важното в една връзка какво не. Сигурен съм че решението го знаеш, ако се цениш и обичаш достатъчно себе си. както порасналите жени правят. :88:  

Да позволя да бъда обичана.... :rolleyes: :-\..., да сложа край на съмненията...да кажа баста на САТУРН ...да му се усмихна и да кажа.....Ей друже...,битката с теб приключи....ти ме научи на много неща ..,на мъдрост , на търпение...на приемане....дай ми правото сега , заради усвоените уроци да приема за последен път ..., онази любов ...,без която не можем.... :'( :'( ;D ;D :'( ;D
[/quote]

*

Divna

• 2478
« Отговор #111 -: Декември 28, 2010, 03:08:48 am »
ТОЙ Е ЛУД....ТОЙ Е ЛУД...МЪЖЕТЕ ПОЛУДЯВАТ НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ..... :unsure: :unsure:

Ако един "луд" мъж се влюби в мен, тогава сериозно си поставям въпроса с какво съм го привлякла, за да се влюби точно в мен. Защо е избрал мен? Дали и аз не съм малко "луда"?!  ;) ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #112 -: Декември 28, 2010, 03:14:50 am »

Ако един "луд" мъж се влюби в мен, тогава сериозно си поставям въпроса с какво съм го привлякла, за да се влюби точно в мен. Защо е избрал мен? Дали и аз не съм малко "луда"?!  ;) ;D

:72:

Аз лично отдавна спрях да се чудя за себе си.....
Че то само луди привличам   ;), явно не съм сама
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #113 -: Декември 28, 2010, 03:19:21 am »

Ха ха, а аз мислех, че повредата е само в моя тАлАвизор.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #114 -: Декември 28, 2010, 03:19:37 am »

Е, станахме две.  ;) ;D

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #115 -: Декември 28, 2010, 03:21:30 am »

Че то само луди привличам   ;), явно не съм сама

Е, станахме две.  ;) ;D

А бе ако не бяхте луди, нямаше да бъдете в този форум! :85: :33: :41: :19: :29:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #116 -: Декември 28, 2010, 03:22:18 am »
Има нещо гнило в Дания.... ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Divna

• 2478
« Отговор #117 -: Декември 28, 2010, 03:26:06 am »

Елфи, къде отиде в Дания пък ти сега ...? ;D
Тука си има достатъчно мръднали.  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #118 -: Декември 28, 2010, 03:32:49 am »

МЪЖЕТЕ СИ ПАДАТ ПО ЛУДИ..... ;D КЪСНО ГО ОСЪЗНАХ! ;D
ИМА БАБИЧКИ НА 20 И МОМИЧЕТА НА 60.....
НА ВСИЧКИ ПОЖЕЛАВАМ ДА ГО ИЗЖИВЕЕТЕ И ОЩЕ НЕЩО...СЛЪНЦЕ НА ПОЛУКВАДРАТ ВЕНЕРА...НОСИ КЪСНА , НО КАЧЕСТВЕНА ЛЮБОВ!!! ТОВА ОТ МЕН ЗАПОМНЕТЕ.... ;) ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #119 -: Декември 28, 2010, 03:36:47 am »

МЪЖЕТЕ СИ ПАДАТ ПО ЛУДИ..... ;D КЪСНО ГО ОСЪЗНАХ! ;D
ИМА БАБИЧКИ НА 20 И МОМИЧЕТА НА 60.....
НА ВСИЧКИ ПОЖЕЛАВАМ ДА ГО ИЗЖИВЕЕТЕ И ОЩЕ НЕЩО...СЛЪНЦЕ НА ПОЛУКВАДРАТ ВЕНЕРА...НОСИ КЪСНА , НО КАЧЕСТВЕНА ЛЮБОВ!!! ТОВА ОТ МЕН ЗАПОМНЕТЕ.... ;) ;D

Че то има ли нормални бе Марая? Като цяло тия дето не си признават, най са мръднали.  ;D
Венера тригон Сатурн носи късна любов. Аз я чакам като стана на 53-54 г.  :blink: