Здравей Гост

Писмо до една невъзможна любов

• 188 Отговора
  • 29428 Прегледи
*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Re:Писмо до една невъзможна любов
« Отговор #140 -: Декември 28, 2010, 04:31:14 am »
Марая, в момента повече от всякога твоите планети са с уранови вълни /45*/.

Не са Уранови Дивна..., Уран не е подмолен , не е скрит...този аспект 45* не е негов...., той е много смесен аспект....
В него има от всичко по-малко и ударна доза предизвикателство... ;) :blink:

Не знам дали си чувала за Hans-Jorg Walter, който е открил космическия код на аспектите, и е практикувал Космобиологията.

360:1 е съвпад Слънце вълни
360:2 е 180 опозиция Меркурий вълни
360:3 е 120 тригон Венера вълни
360:4 е 90 квадрат Луна вълни
360:5 е 72 Марс вълни
360:6 е 60 Юпитер вълни
360:7 е 51 Сатурн вълни
360:8 е 45 Уран вълни, върху които е изградена ураническата астрология-космобиовогия.
итн.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #141 -: Декември 28, 2010, 04:40:41 am »

Не са Уранови Дивна..., Уран не е подмолен , не е скрит...този аспект 45* не е негов...., той е много смесен аспект....

Не знам дали си чувала за Hans-Jorg Walter, който е открил космическия код на аспектите, и е практикувал Космобиологията.

360:8 е 45 Уран вълни, върху които е изградена ураническата астрология-космобиовогия.
итн.

:rolf: :rolf: :rolf:
Доби , ако космибиологията ти казва , че съм в критическа аз , просто късай с нея...лъже те....

Не знам за космибиологията , но знам със сигурност , че ПРОГРАМАТА НА РУМЕН КОЛЕВ ОТ ВАРНА -ПРАЗНО НЯМА....ТЯ РАБОТИ С ПРИМАРНИ ДИРЕКЦИИ...АЗ НЕ ПРАВЯ ПАРИ ОТ АСТРОЛОГИЯ , А АСТРОЛОГИЯТА МИ Е СТРАСТ , ХОБИ И СЪМ ГОТОВА ДА ВЛОЖА ВЪВ ВСЕКИ ГОТОВ ДА ОТКРИЕ НОВИ И НОВИ НЕЩА....
ЗА МЕН ИМА НЯКОЛКО НЕЩА ВАЖНИ В АСТРОЛОГИЯТА :

ДОСТЪПЕН И ПРОСТ ЕЗИК
ПРАВИЛЕН ПРОЧИТ
ТЕНДЕНЦИИ И РАЗПОЗНАВАНЕ
И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО.....РАЗБИРАНЕ И ЧЕРТАЕНЕ НА ПОСОКАТА..НИЩО НЕ Е ЧЕРНО ИЛИ БЯЛО В АСТРОЛОГИЯТА.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #142 -: Декември 28, 2010, 04:44:59 am »

итн.

:rolf: :rolf: :rolf:
Доби , ако космибиологията ти казва , че съм в критическа аз , просто късай с нея...лъже те....

Не знам за космибиологията , но знам със сигурност , че ПРОГРАМАТА НА РУМЕН КОЛЕВ ОТ ВАРНА -ПРАЗНО НЯМА....ТЯ РАБОТИ С ПРИМАРНИ ДИРЕКЦИИ...АЗ НЕ ПРАВЯ ПАРИ ОТ АСТРОЛОГИЯ , А АСТРОЛОГИЯТА МИ Е СТРАСТ , ХОБИ И СЪМ ГОТОВА ДА ВЛОЖА ВЪВ ВСЕКИ ГОТОВ ДА ОТКРИЕ НОВИ И НОВИ НЕЩА....
ЗА МЕН ИМА НЯКОЛКО НЕЩА ВАЖНИ В АСТРОЛОГИЯТА :

ДОСТЪПЕН И ПРОСТ ЕЗИК
ПРАВИЛЕН ПРОЧИТ
ТЕНДЕНЦИИ И РАЗПОЗНАВАНЕ
И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО.....РАЗБИРАНЕ И ЧЕРТАЕНЕ НА ПОСОКАТА..НИЩО НЕ Е ЧЕРНО ИЛИ БЯЛО В АСТРОЛОГИЯТА.... ;D

Марая много хубаво за теб, че си намерила твоя език. :88:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #143 -: Декември 28, 2010, 04:45:33 am »
Марая, пак си се подпряла на капса! Лекичко да не счупим лаптопа...  :P ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #144 -: Декември 28, 2010, 04:46:21 am »
Айде, стига бе!  ;D При всяка жена менопаузата настъпва по различо време. Влияние оказват и някои наследствени фактори, и индивидуални. При някои жени може да настъпи след 35 вследствие на много силен стрес, други забременяват и раждат на по 50. При майка ми менопаузата започна след ингреса на Уран в Риби, който прави първо квадрат с Луната, а после съвпад със Слънцето в хороскопа й.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #145 -: Декември 28, 2010, 04:47:13 am »
Марая, пак си се подпряла на капса! Лекичко да не счупим лаптопа...  :P ;D ;D ;D

Имам оферта за нов! ;D :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #146 -: Декември 28, 2010, 04:52:24 am »
Айде, стига бе!  ;D При всяка жена менопаузата настъпва по различо време. Влияние оказват и някои наследствени фактори, и индивидуални. При някои жени може да настъпи след 35 вследствие на много силен стрес, други забременяват и раждат на по 50. При майка ми менопаузата започна след ингреса на Уран в Риби, който прави първо квадрат с Луната, а после съвпад със Слънцето в хороскопа й.

Аз ви казвам , че на 48 ще родя още едно...и приключвам.... ;D ;D Е***ала съм мамата на ЕБЕРТИН , МЕБЕРТИН , НА РОБЪРТ ДЕ ЛУИС НА УИЛЯМ ЛИЛИ , НА МЕРИОН МАРЧ И НА ДЖОАМ МАКЕВЪРС.....И НА ВСИЧКИ ВЕЛИКИ КОИТО НЕ СЪМ СПОМЕНАЛА.....АСТРОЛОГИЯТА НЕ Е МАЙТАП , НЕ Е КОПИ-ПЕЙСТ , НЕ Е ДЕФИНИЦИЯ....ТЯ Е ТВОРЧЕСТВО И БЕБЕ...БЕБЕ , КОЕТО ВСЕКИ ДЕН ТРЯБВА ДА СЕ ХРАНИ....ДА ПРЕПИШЕМ И УКРАСИМ НЕЩО Е ЛЕСНО ..., НО УРАНОВИТЕ ВЪЛНИ НЕ СА ЗА ВСЕКИ.....ТЕ СА ЗА ОПРЕДЕЛЕНИ НАТИВИ...... ;D ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #147 -: Декември 28, 2010, 04:53:56 am »

Значи говорим за аспект на Уран към Луната ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #148 -: Декември 28, 2010, 04:56:04 am »
При всеки е различно, Елфи.  :blink: Майка ми беше с подчертано сатурново-ураново влияние, Плутон беше най-слабо интегриран в картата й.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #149 -: Декември 28, 2010, 04:59:33 am »
При всеки е различно, Елфи.  :blink: Майка ми беше с подчертано сатурново-ураново влияние, Плутон беше най-слабо интегриран в картата й.

А добре, че таман почнах да се чудя тука ...
Уран в момента ми квадратира Луната и след 12 гр. прави опозе на слънцето.
Притисних са нещо.........

пп. Между другото съм чувала, че на жените, които им е дошло рано / в смисъл на 11- 12 годинки / и критиката почва рано и обратно.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #150 -: Декември 28, 2010, 05:00:05 am »

Елфи , менопаузата е свързана с луна и плутон , казуса които аспектира Лили е показателен...Първо всичко е въпрос на Ген..., колкото по-късно родиш , толкова по-късно идва и менопаузатта...М/ у тези неща има корелация....
Въпроса е в това да надхитриш луната...Аз имам много силна луна и за мен това не важи...., но за хора/жени/ при които луната е по-слаба има начини...постига се... :blink: ;) :wub:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #151 -: Декември 28, 2010, 05:04:45 am »

Елфи , менопаузата е свързана с луна и плутон , казуса които аспектира Лили е показателен...Първо всичко е въпрос на Ген..., колкото по-късно родиш , толкова по-късно идва и менопаузатта...М/ у тези неща има корелация....
Въпроса е в това да надхитриш луната...Аз имам много силна луна и за мен това не важи...., но за хора/жени/ при които луната е по-слаба има начини...постига се... :blink: ;) :wub:

Благодаря  :wub:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #152 -: Декември 29, 2010, 03:54:44 pm »
А бе ние си говорим тук за някаква любов, ама да не се окаже накрая, че това е пак Вуте?  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #153 -: Декември 29, 2010, 04:33:02 pm »
Изтрих си предишния пост, коя съм аз, че да давам съвети, особено за нещо, за което малко знам.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #154 -: Декември 29, 2010, 05:30:09 pm »
Че има критическа, и при жените, и при мъжете - то е напълно ясно, включително и в астрологичен план. Тя обаче е по-скоро някъде към 38-42 годишна възраст - и житейски и хормонално.

Само за сведение и статистика - чисто медицински критическата с ензимно хормонални и психологически промени започва някъде на 35 при хората - мъжете включително.

А менопаузата при жените от Европа в последните десетилетия не е към 45, а по-скоро след 52 /говоря за обикновени жени, без болести, и без ползване на хормоналнозаместителни терапии/. Разбира се - се срещат и момичета, при които настъпва преди 30тия рожден ден.

А планетарно - тук бих направила отношение към Сатурн, не толкова Уран или Плуто :mellow:

И аз така си мислех, че е по-скоро по Сатурн, от колкото нещо друго.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #155 -: Декември 29, 2010, 05:34:08 pm »
Марая, разглеждах ти каратата тези дни и ми се струва, че юасът ти на раждане не е верен. Луната ти просто не е възможно да е в 6 дом. Ти притежаваш една драматична емоционалност, което е по-скоро качество на една 5-то домна Луна.
Незнам, това си е мое мнение ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Uran

• 6041
« Отговор #156 -: Декември 29, 2010, 05:36:31 pm »
Не следя разговора. Марая, да не си пак пред прага на нова законна връзка?
(Питам, защото като ти гледах картите, имаше нещо, което ме наведе на подобна мисъл)

« Отговор #157 -: Декември 29, 2010, 05:36:57 pm »
Интересно нещо е е^ането (за тази тема това е най-подходящия израз).Преди него е раят на жените,когато си правят всичките циркаджилъци и адът на мъжете,защото трябва да ги търпят.След него става обратното.Кой според вас е на по-печелившата позиция? :P ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #158 -: Декември 29, 2010, 05:46:42 pm »
Интересно нещо е е^ането (за тази тема това е най-подходящия израз).Преди него е раят на жените,когато си правят всичките циркаджилъци и адът на мъжете,защото трябва да ги търпят.След него става обратното.Кой според вас е на по-печелившата позиция? :P ;D

Времената са такива, че жените са в по-печеливша позиция. Дори това да ти звучи странно. А е*ането е проиритет на мъжете през целият им живот, забележи , но не и на жените. Те имат други приоритети. Не говоря за отричането му, напротив, всички са за...., но говоря за приоротети.
Едно време жените са били тези, които са имали нужда от семейство, но сега, когато могат сами да се реализират в живота и да постигнат материалната си осигуреност, стана така, че мъжете са тези които дават зор за женене.  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #159 -: Декември 29, 2010, 05:57:22 pm »

Има нещо вярно.... :rolf: