Здравей Гост

Писмо до една невъзможна любов

• 188 Отговора
  • 29483 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Писмо до една невъзможна любов
« Отговор #181 -: Декември 29, 2010, 07:37:27 pm »
Чакаме с нетърпение  :blink:

http://www.youtube.com/watch?v=tJxHsxBN3Lc&feature=related

:kissd: :72:

За Jinom , с любов !!!

Шефовете следва да бъдат обгрижвани и обичани.... ;D ;D...., а за Аднините това е закон! ;D

http://www.youtube.com/watch?v=0HWHvkqZjGQ&feature=related

Много ми харесаха..... ;D ;D ;D

« Последна редакция: Декември 29, 2010, 08:01:13 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #182 -: Декември 29, 2010, 09:42:06 pm »
Времената са такива, че жените са в по-печеливша позиция. Дори това да ти звучи странно. А е*ането е проиритет на мъжете през целият им живот, забележи , но не и на жените. Те имат други приоритети. Не говоря за отричането му, напротив, всички са за...., но говоря за приоротети.
Едно време жените са били тези, които са имали нужда от семейство, но сега, когато могат сами да се реализират в живота и да постигнат материалната си осигуреност, стана така, че мъжете са тези които дават зор за женене.  ;)
oпаа кой згази лука от преди 89-та. ;D

Пак политически мотиви.....намирисвам.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #183 -: Декември 29, 2010, 10:06:40 pm »
Времената са такива, че жените са в по-печеливша позиция. Дори това да ти звучи странно. А е*ането е проиритет на мъжете през целият им живот, забележи , но не и на жените. Те имат други приоритети. Не говоря за отричането му, напротив, всички са за...., но говоря за приоротети.
Едно време жените са били тези, които са имали нужда от семейство, но сега, когато могат сами да се реализират в живота и да постигнат материалната си осигуреност, стана така, че мъжете са тези които дават зор за женене.  ;)
oпаа кой згази лука от преди 89-та. ;D

Пак политически мотиви.....намирисвам.... ;D ;D

:rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #184 -: Декември 30, 2010, 04:40:31 am »
Марайски, какво стана, нали Кайли щеше да снася ???

Яйцето беше много голямо.  :mellow:

Да помагаме ли? Всеки с каквото може.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #185 -: Декември 30, 2010, 10:42:02 am »
Мисля , че в много скоро време ще родя решението.... ;D
Питам се , що да не дам шанс....?!  :-\ :rolleyes:

1-во невъзможна е защото ти си я забутала в тази графа и 2-ро много добре знаеш какво си за човека отсреща както и той знае какво е той за теб!
Май е въпрос на време, действие и преодоляване на страха:) Май и на мен ми трябва време да разбера къде е тоя  твоя страх... имайки в предвид че теб от "мечките в гората не те е страх..."  ;D
Няма невъзможни неща.. има пропуснати възможности:) Действай! Не бива да опитваш да спираш и да спираш да опитваш... Уж си дашна.. пък се стискаш;) Нали си стрелец... рискувай - знам че това е  нещо което определено не ти е чуждо:)
Рискувай за да живееш и живей за да рискуваш! По-добре да знаеш, че си опитала.. отколкото после да съжаляваш, че не си и да го мислиш и да се обвиняваш.. "Ама ако бях дала шанс, възможност.. може би нещата щяха да са други"
 :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Няма пряк път до мястото, до което си струва да стигнеш!

« Отговор #186 -: Декември 30, 2010, 10:51:29 am »
Не следя разговора. Марая, да не си пак пред прага на нова законна връзка?
(Питам, защото като ти гледах картите, имаше нещо, което ме наведе на подобна мисъл)

Uran, от твоята уста в Божиите уши:)
Мамче.. в последно време много често започнах да се спирам пред витрини на бебешки магазини.. хоро ми се играе.. количка ми се бута.. мадам, прави нещо по въпроса..  ;D
Между другото и аз не следя разговора така че моля да бъда извинена за спамчето :P
Няма пряк път до мястото, до което си струва да стигнеш!

*

Марая

• 28287
« Отговор #187 -: Декември 30, 2010, 10:47:35 pm »
Мисля , че в много скоро време ще родя решението.... ;D
Питам се , що да не дам шанс....?!  :-\ :rolleyes:

1-во невъзможна е защото ти си я забутала в тази графа и 2-ро много добре знаеш какво си за човека отсреща както и той знае какво е той за теб!
Май е въпрос на време, действие и преодоляване на страха:) Май и на мен ми трябва време да разбера къде е тоя  твоя страх... имайки в предвид че теб от "мечките в гората не те е страх..."  ;D
Няма невъзможни неща.. има пропуснати възможности:) Действай! Не бива да опитваш да спираш и да спираш да опитваш... Уж си дашна.. пък се стискаш;) Нали си стрелец... рискувай - знам че това е  нещо което определено не ти е чуждо:)
Рискувай за да живееш и живей за да рискуваш! По-добре да знаеш, че си опитала.. отколкото после да съжаляваш, че не си и да го мислиш и да се обвиняваш.. "Ама ако бях дала шанс, възможност.. може би нещата щяха да са други"
 :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

:-[ :-[ Срам ме е след тези думи.... :-[ :blink:
Но винаги вината е в мен...Ей това стрелците нали носим на всичко.... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #188 -: Януари 01, 2011, 07:29:50 am »
Решението е взето..., взе го астролога.... :blink:
Този път , за първи път....сърцето е на заден план..., тоо.... :rolleyes:  няма думата....., този път , има думата астрологията! ;D

Искрено се надявам , да е правилното решение.... Нямам право на грешки!

Вярвам , че ВСЕЛЕНАТА тази нощ ще ми изпрати ангели...., преди да тръгна.... :blink: :blink:

http://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ