Здравей Гост

КРАТКА ПРОГНОЗА ЗА 2011 ГОДИНА

• 27 Отговора
  • 3662 Прегледи
*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
КРАТКА ПРОГНОЗА ЗА 2011 ГОДИНА
« -: Декември 25, 2010, 11:51:50 pm »
Януари
Една от интересните дати е около 4 януари. Тогава има опасност някой хора да се влюбят неочаквано или да получат радостни новини, но ако тези които се влюбят мислят да задълбочават връзката ще ги изклати Плутон.
Около 12-13 януари има неочаквани радостни новини за много хора, на които могат да им се сбъднат мечтите.

Февруари
Около 3-4 февруари имаме предпоставки за хубави любовни приключения, както и сладки изненади.
На 9-10 февруари има възможност да срещнем бивши партньори, както и да направим планове за някакво хубаво предприемане.

Март
Има много добри шансове за сбъдване на плановете на 25 март, но който се двоуми или триуми, може и да ги пропусне.
На 28 март се повтарят същите шансове в действието за осъществяване на плановете.

Април
27-28 април сбъдване на плановете само за тези, които са предприемчиви.

Май
11 май е един хубав необичаен ден за бизнес връзки, както и любовни или връзки с големи материални и любовни предимства. Който има нужда от помощ ще я получи непременно, независимо каква е тя. На този ден си струва човек да е навън, защото вероятността да срещне щастието е много голяма.
20 май е ден, в който човек може да се влюби много силно, както и да изживее страстни сексуални чувства. От друга страна има най-голямата предпоставка за развиване на дълбока любовна връзка /троен съвпад Меркурий, Венера, Марс в тригон с Плутон/.

Юни
На 4 юни някой хора ще имат големи неочаквани печалби и сбъдване на мечти без да са положили някакъв труд за това.

Юли
Около 8 юли много хора ще бъдат щастливи, защото им се осъществяват плановете в професионалната, личната и не на последно място финансовата сфера. Подходящ ден е за сключване на брак.

Август
Около 19 август който предприеме нещо да подобри живота си, както и в семейството ще се справи много добре.
Около 26 август - хубав период за влюбване и шопинг, защото всеки може да открие желаната стока. Добър ден за смяна на прическата и външния стил.
30 август е добър ден за любовни срещи, запознанства, любовно щастие, пиршинства. Подходящ ден за годеж и популярност. Голямо щастие за някой.

Септември
3 септември е щастлив ден както в материален план, така и в духовен.
15 септември – успех в бизнеса, в ораторството, в убежденията.

Октомври
13 октомври е хубав ден за шопинг и за красиви страстни мигове с партньора.
29 октомври е специален ден за успешни планове, за обвързване с другите особено с мъже, защото на този ден голяма част от мъжете ще са оптимистично настроени за дълбоки връзки.

Ноември
Периодът 14-21 ноември е най-подходящия за стартиране на планове, за подобряването на вече съществуващи такива и завършването им.

Декември
Втората половина на декември – всички, които са предприели през годината бизнес планове или дълбоки връзки имат най-голямата предпоставка да си постигнат целта до края на тоя период.

Желая на всички вас успешна година!
« Последна редакция: Декември 26, 2010, 12:13:19 am от doby »
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:КРАТКА ПРОГНОЗА ЗА 2011 ГОДИНА
« Отговор #1 -: Декември 26, 2010, 12:33:52 am »
Доби , говориш за *някои хора* , дай малко конкретика.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #2 -: Декември 26, 2010, 12:37:04 am »
Януари
Една от интересните дати е около 4 януари. Тогава има опасност някой хора да се влюбят неочаквано или да получат радостни новини, но ако тези които се влюбят мислят да задълбочават връзката ще ги изклати Плутон.

нека страдат,нека им е зле  ;D.
А кои са те,Доби.. ;)

*

missKapriz

« Отговор #3 -: Декември 26, 2010, 12:37:19 am »
Доби ,положил си труд и имаш повече знания от всички ни,но такива прогнози не са ли за вестниците :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Декември 26, 2010, 12:38:31 am »
Януари

А кои са те,Доби.. ;)

Как кои? Тогава е слънчевото затъмнение...,аз съм писала в темата за първото затъмнение..., но и на мен ми се иска да чуя мнението на Доби... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #5 -: Декември 26, 2010, 01:01:30 am »
Доби , говориш за *някои хора* , дай малко конкретика.... ;D ;D

Конкректно да си гледа всеки в хороскопа си за тези дати.
Вестниците пишат конкретно за всяка зодия, за съжаление не съм от тях. :wink2:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #6 -: Декември 26, 2010, 01:04:05 am »
Доби ,положил си труд и имаш повече знания от всички ни,но такива прогнози не са ли за вестниците :rolleyes:

Ако мислиш че са като във вестниците, ще е интересно да ги сравним! :rolf:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #7 -: Декември 26, 2010, 01:07:16 am »
Януари

А кои са те,Доби.. ;)

Как кои? Тогава е слънчевото затъмнение...,аз съм писала в темата за първото затъмнение..., но и на мен ми се иска да чуя мнението на Доби... ;D ;)

За съжаление не правя описания на зодий в мойте прогнози!  :49:

*

missKapriz

« Отговор #8 -: Декември 26, 2010, 01:11:32 am »

Ако мислиш че са като във вестниците, ще е интересно да ги сравним! :rolf:

Имах предвид,че са обобщени,а тук всеки е свикнал да си гледа картата като нещо уникално-както си е де

*

Asol

• 4140
« Отговор #9 -: Декември 26, 2010, 01:20:26 am »
За да се прави обща прогноза за евентуални общи тенденции, поне би трябвало да е по знак и то за всяка една от декадите му, за да се отчетат моментните транзитни влияния към всеки знак за определен времеви период.

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Декември 26, 2010, 01:22:18 am »
Януари

А кои са те,Доби.. ;)

Слънце , ти хубаво не правиш прогнози на зодии , ама това с някой хора ми звучи изтъркано , клиширано и не на последно място не прогностично....Винаги се случват неща около *някои хора*....Въпроса е кои са те? Дали влизаме или...ммммм...Е само главичката..... ;D ;D ;D ;D

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #11 -: Декември 26, 2010, 01:27:09 am »
Януари

А кои са те,Доби.. ;)

Слънце , ти хубаво не правиш прогнози на зодии , ама това с някой хора ми звучи изтъркано , клиширано и не на последно място не прогностично....Винаги се случват неща около *някои хора*....Въпроса е кои са те? Дали влизаме или...ммммм...Е само главичката..... ;D ;D ;D ;D

То и навсякъде в живота е така, все на някой нещо не му харесва, защо да не е и в форума така? :85:

*

missKapriz

« Отговор #12 -: Декември 26, 2010, 01:28:14 am »
Не става въпрос за нехаресване,но доколкото тук е астрологичен форум просто не ни е достатъчно толкова общо предсказание ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #13 -: Декември 26, 2010, 01:30:26 am »
Сега сезонът на доматИто ли е, онова дето върви в комплект с колци ? :rolleyes:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #14 -: Декември 26, 2010, 01:33:57 am »
Не става въпрос за нехаресване,но доколкото тук е астрологичен форум просто не ни е достатъчно толкова общо предсказание ;D

Съжалявам че не ми харесва да пиша повече за прогнозите, не знаех че тук трябва първо да се проверяват темите, дали са достатъчни написани или не! :88:

*

Santi

« Отговор #15 -: Декември 26, 2010, 01:44:29 am »
Хващате и мерите според натала ... "някои ще намажат, други ще прокъсат джеба от скука"..that's the life ..

Добра и синтезирана събитийност според мунданните аспекти и положения . Невиждам повече какво можете да искате  :blink: .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Декември 26, 2010, 01:52:49 am »
Добра и синтезирана събитийност според мунданните аспекти и положения .

Има прогнози по зодии, има прогнози по мунданни цикли и аспекти.
Във вестникарските колонки и на титулните страници на мнозина астрологични сайтове първите преобладават - те са хлябът и зрелището за народа.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #17 -: Декември 26, 2010, 01:56:12 am »
Там се пише, каквото се търси от всеки по-суеверен читател, незапознат с астрологичните особености - Ще забогатеете еди-кога си, ще намериш любовта, ще имаш проблеми и т.н ..

*

Divna

• 2478
« Отговор #18 -: Декември 26, 2010, 02:13:36 am »
Доби, благодаря за кратката прогностика!  :58:

Това са дните с най-добри мунданни аспекти?! Започнах да си правя справка в радикса, за да видя лично как транзитите ми аспектират наталните и дирекционни планети. Бях започнала преди време да го правя, да изчислявам ден след ден.  :blink: Можеш да си представиш колко труд и колко губене на време е обаче. Ама като не съм специалист, така е.  ;D Супер ми улесняваш справката, защото вече зная кои дни са най-благоприятни и започвам от тях.  :blink:
Благодаря ти!  :kissd:

*

holanda

« Отговор #19 -: Декември 26, 2010, 02:25:05 am »
Има прогнози по зодии, има прогнози по мунданни цикли и аспекти.
Във вестникарските колонки и на титулните страници на мнозина астрологични сайтове първите преобладават - те са хлябът и зрелището за народа.  ;D

мани ,мани..но на мен ми са се сбъдвали дневните астро-прогнози от вестниците  :57:..помня веднъж прочетох ,че ще срещна някои,с когото ще имам много страстни преживявания..
..и срещнах такъв..преживяванията бяха много впоследствие,но въобще не бяха зле  ;D