Здравей Гост

КРАТКА ПРОГНОЗА ЗА 2011 ГОДИНА

• 27 Отговора
  • 3648 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:КРАТКА ПРОГНОЗА ЗА 2011 ГОДИНА
« Отговор #20 -: Декември 26, 2010, 04:09:31 am »
Много ми харесват прогнозите ти,защото всичко се върти или свежда до любов :blink:
И то неочаквано ,по уран :rolleyes:

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #21 -: Декември 26, 2010, 04:13:57 am »
Много ми харесват прогнозите ти,защото всичко се върти или свежда до любов :blink:

Мерси Milkyway, избрал съм най положителните мунданни аспекти през годината. :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #22 -: Декември 26, 2010, 04:19:18 am »

Мерси Milkyway, избрал съм най положителните мунданни аспекти през годината. :wink2:
Да. И всеки като си ги наложи към своята карта,ще предцени в коя област  ще се проявят.

*

Stella

• 7765
« Отговор #23 -: Декември 26, 2010, 07:24:11 am »
Януари
Една от интересните дати е около 4 януари. Тогава има опасност някой хора да се влюбят неочаквано или да получат радостни новини, но ако тези които се влюбят мислят да задълбочават връзката ще ги изклати Плутон.

нека страдат,нека им е зле  ;D.
А кои са те,Доби.. ;)

за кого е една от интересните дати това , аджаба! "Някой" ми звучи доста незадоволително.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #24 -: Декември 26, 2010, 09:15:45 am »
Doby, открих един много интересен ден в картата си, който предстои много скоро. Опитах се да го тълкувам и според мен има някакъв голям паричен шанс в този ден за мен. Позовах се на планетите в 11, 5 и 2 дом. Там е и главният акцент.  :blink:
Интересно ми е да погледнеш мидпойнтите, за да ми кажеш мнението си.
Притеснявам се единственно от Сатурн и Нептун, които могат да опровергаят очакванията ми, но от друга страна именно тези две планети в натала са в домовете ми свързани с финансиите. Транзитни лунни възли са във втори дом и са върху наталния мидпойнт Венера/Плутон. Транзитни Слънце и Марс също са върху интересни мидпойнти.
На места се вижда и смъртната ос и не знам дали ще я отчетеш като разрушаваща хубавите мидпойнти.

Благодаря!  :blink:

« Отговор #25 -: Декември 26, 2010, 05:21:33 pm »
Януари
Една от интересните дати е около 4 януари. Тогава има опасност някой хора да се влюбят неочаквано или да получат радостни новини, но ако тези които се влюбят мислят да задълбочават връзката ще ги изклати Плутон.
Около 12-13 януари има неочаквани радостни новини за много хора, на които могат да им се сбъднат мечтите.

замълчи,хванах те, на 4/ 01/2011 г -Слънчево затъмнение, последен съвпад на тр. Уран/ Юпитер в тригон към скорпи Венера , каре Меркурий и каре Плутон/Нодална ос, туй влюбването при Венера заточена в каре от Нептун си е жива заблуда,илюзия, ти как мислиш и много обсебващо е всичко там където е намесен Плутон
последната декада на подвижните внимавайте кой ще погледнете да не ви удари светкавицата посред бял ден и се оглеждайте за вестоносци по сандали в средата на зимата, не ги слушайте,че знае ли човек кой кой е и какво ви говори :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #26 -: Декември 26, 2010, 08:02:11 pm »
Doby, открих един много интересен ден в картата си, който предстои много скоро. Опитах се да го тълкувам и според мен има някакъв голям паричен шанс в този ден за мен. Позовах се на планетите в 11, 5 и 2 дом. Там е и главният акцент.  :blink:
Интересно ми е да погледнеш мидпойнтите, за да ми кажеш мнението си.
Притеснявам се единственно от Сатурн и Нептун, които могат да опровергаят очакванията ми, но от друга страна именно тези две планети в натала са в домовете ми свързани с финансиите. Транзитни лунни възли са във втори дом и са върху наталния мидпойнт Венера/Плутон. Транзитни Слънце и Марс също са върху интересни мидпойнти.
На места се вижда и смъртната ос и не знам дали ще я отчетеш като разрушаваща хубавите мидпойнти.

Благодаря!  :blink:

Интересното е при транзит Юпитер, че прави тригон с натален Нептун 2 дом и тригон с натален Юпитер 2 дом. По същотото време транзит Юпитер се намира и върху Слюнце/Венера МП и Венера/Плутон МП от 11 дом, което означава, че от 30.01 до 7.02 ще има неочаквани хубави преживявания. От друга страна може да са свързани и с материални предимства. :88: 
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Divna

• 2478
« Отговор #27 -: Декември 26, 2010, 08:18:47 pm »
Благодаря, Доби!  :58:

Вярно е, че този период изглежда добър, както и последните дни на декември тази година. Интересно ми е да видя какви ще са събитията.