Здравей Гост

ПРАКТИКА С ДИРЕКЦИИ NAIBOD И ТРАНЗИТИ

• 91 Отговора
  • 13224 Прегледи
*

Divna

• 2478
ПРАКТИКА С ДИРЕКЦИИ NAIBOD И ТРАНЗИТИ
« -: Декември 27, 2010, 06:16:28 am »
Отварям тази тема с желанието да практикуваме само върху дирекции Naibod и транзити.
Идеята ми е да се опитаме да четем радиксите по тези две техники.

Започвам с картата на Санти.
Санти очаквам първия най-важен въпрос от теб.  :blink:
« Последна редакция: Декември 27, 2010, 11:09:18 pm от Divna_RR »

*

Santi

Re:ПРАКТИКА С ДИРЕКЦИИ И ТРАНЗИТИ
« Отговор #1 -: Декември 27, 2010, 06:23:35 am »
Да започнем тогава със :

1. Може ли да очаквам много важна стъпка в професионален план близките 1-2 месеца ?

*

Divna

• 2478
« Отговор #2 -: Декември 27, 2010, 06:35:11 am »
Да започнем тогава със :

1. Може ли да очаквам много важна стъпка в професионален план близките 1-2 месеца ?

Санти, за следващите два месеца се очертава възможност за някаква промяна.

Това твой собствен професионален план ли е. Твоя ли е фирмата?

*

Santi

« Отговор #3 -: Декември 27, 2010, 06:37:00 am »
 В момента съм минавал интервюта в две големи компании, които могат да ми предоставят големи възможности за развитие .

*

Divna

• 2478
« Отговор #4 -: Декември 27, 2010, 06:39:46 am »
В момента съм минавал интервюта в две големи компании, които могат да ми предоставят големи възможности за развитие .

Санти, желаеш да знаеш дали може да очакваш някакво назначение? Да започнеш нова работа?

*

Santi

« Отговор #5 -: Декември 27, 2010, 06:42:46 am »

Санти, желаеш да знаеш дали може да очакваш някакво назначение? Да започнеш нова работа?

Да, това имах впредвид, но не каква и да е работа, каквато съм работил досега . Затова така го зададох въпроса  :blink: .

*

Divna

• 2478
« Отговор #6 -: Декември 27, 2010, 06:45:49 am »
Санти, ще започнеш работа, която ще е добре платена и която изглежда лека. Не мога да гарантирам дали ще е до два месеца, защото се очертават пречки, но е сигурно, че догодина ще я имаш.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7 -: Декември 27, 2010, 06:53:38 am »
Санти ориентирай се към неща свързани с 5-ти дом..., в това число дори и казина...Там можеш да имаш успех... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Santi

« Отговор #8 -: Декември 27, 2010, 07:02:51 am »
Санти, ще започнеш работа, която ще е добре платена и която изглежда лека. Не мога да гарантирам дали ще е до два месеца, защото се очертават пречки, но е сигурно, че догодина ще я имаш.

Работата е тясно свързана с аналитично мислене, интелектуален труд, нищо физическо  :blink: .

Санти ориентирай се към неща свързани с 5-ти дом..., в това число дори и казина...Там можеш да имаш успех... ;D ;)

Хазарт твърдо не играя за съжаление, въпреки че имам късметлийския аспект Юпитер/Уран  :blink:. Понякога участвам в някоя томбола, но рядко .

Дивна Финансовата ситуация как я виждаш през годината ?

*

Divna

• 2478
« Отговор #9 -: Декември 27, 2010, 07:21:00 am »
Ще печелиш добре.
Имаш ли кредит, който трябва да погасяваш или да връщаш някакви дългове?

*

Santi

« Отговор #10 -: Декември 27, 2010, 07:27:50 am »
Ще печелиш добре.
Имаш ли кредит, който трябва да погасяваш или да връщаш някакви дългове?

Не, но имам нещо впредвид понатам .

В личен план има ли предпоставки да завържа по-сериозна връзка, да срещна важна жена ? Последните две-три години бяха ужасни в това отношение, особено тази - квадратите на тежкарите към Слънцето(у7) направо ми разказаха играта, както и транзита на Сатурн в 7-ми . Гледам, че имам благоприятни планетни аспекти към пртолетта - към У5,У7, Венера и разбирасе пр. Луна на АСЦ и т.н  :blink: .

И последен въпрос - В здравословен план ще имам ли някакви притеснения  :blink: ?

*

Divna

• 2478
« Отговор #11 -: Декември 27, 2010, 07:40:13 am »
Санти, най-добрата възможност да създадеш дълбока връзка се очертава след около 3 години. Тогава възможността да създадеш семейство и да станеш баща е голяма.

За астромедицината ще помоля Доби да се включи, защото това е тема, която на този етап не съм готова да обсъждам.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #12 -: Декември 27, 2010, 07:48:53 am »
Santi изпратих ти на лични нещо!
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Santi

« Отговор #13 -: Декември 27, 2010, 07:52:48 am »
Санти, най-добрата възможност да създадеш дълбока връзка се очертава след около 3 години. Тогава възможността да създадеш семейство и да станеш баща е голяма.

За астромедицината ще помоля Доби да се включи, защото това е тема, която на този етап не съм готова да обсъждам.

Според джойтиш към 2014 навлизам в такъв период(Венера-Юпитер(ДК), който предполага много сериозно обвързване и т.н  :blink: . Поне тази година виждаш ли я като по-успешна в това отношение ?

*

Divna

• 2478
« Отговор #14 -: Декември 27, 2010, 08:05:32 am »

Според джойтиш към 2014 навлизам в такъв период(Венера-Юпитер(ДК), който предполага много сериозно обвързване и т.н  :blink: . Поне тази година виждаш ли я като по-успешна в това отношение ?

Определено!  :blink: Ти не се ли срещаш с някоя девойка? Защото би трябвало да не си без момиче в момента.  ;)

*

Santi

« Отговор #15 -: Декември 27, 2010, 08:10:54 am »
Допреди месец и половина имаше, но приключи (периода на ретро Венерата разруши всичко), затова и попитах  :blink: . М/удругото тазгодишният солар, както ми го беше тълкувала проработи в същите насоки  :blink: .

*

Divna

• 2478
« Отговор #16 -: Декември 27, 2010, 08:19:44 am »
Очертава се през предстоящата година и подогодина да имаш запознанства с момичета. Ще имаш доста възможности за създаване на красиви любовни връзки.  :blink:

Радвам се за солара!

*

Santi

« Отговор #17 -: Декември 27, 2010, 08:29:44 am »
Наскоро навлезнах в АД Венера- Марс(ДК е в знак на Марс), така че това също е една предпоставка за по-голяма активност в м/уличностните отношения, съдейки също транзити и солар в зап. астрология . Ще споделям, когато има нещо интересно за да се проследи като събитийност .

Благодаря много за отговорите Дивна, ще следя с интерес темата, защото с предиктивните методи съм много назад  :blink: .

*

Kaya

• 2893
« Отговор #18 -: Декември 27, 2010, 08:16:12 pm »
айде и аз да се включа и имам въпрос към любителите на дирекциите ( които си падат към синастричния спектър тълкувания :P)- какво се очаква, когато дирекционна луна влзе в 7 дом? и какво се очаква, ако дирекционен юпитер се пада съвпад със соларно МЦ?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Декември 27, 2010, 08:32:33 pm »
Добре сте вие.  ;D

При мен дир. Слънце вече е в квадрат с нат. Сатурн, но дотук сериозен конфликт с мъж/шеф/авторитет като че ли нямам. Нямам си и работодател.  :blink:
По-нататък дир. Луна ще направи съвпад с нат. Сатурн, ще поемам някаква отговорност вероятно (освен за котките  ;D).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.