Здравей Гост

Загубена обеца

• 5 Отговора
  • 4158 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Загубена обеца
« -: Декември 27, 2010, 08:28:44 pm »
Здравейте мили момичета,
според вас има ли нещо мистично или по-точно някакъв символ, в следното нещо.

Днес съм си загубила част от едната обеца.Т.е. една топчица,която висеше върху обецата.
Аз понеже не обичам симетрията и на едното ухо имам една топчица ,а на другото, обеца халкичка,върху която бях сложила тази въпросната загубена топка.Тя ми бе подарък от първото гадже преди 20 години.И от това време аз нося тези обеци.Златни са,аз обичам да нося злато.
Днес излизах и някъде явно по улицата съм я загубила.
Не страдам така да се каже,че съм изгубила нещо чак толкова скъпоценно.Но сега ще трябва да търся да си купувам,защото така съм свикнала,че все едно нещо ще ми липсва.Пък е и благороден метал и не получавам никакви възпаления.

Въпросът е ,според вас има ли някакъв символ в това,да си загубиш обецата...някакво по-особена значение.
Сетих се за въпросната първа любов ,от когото ми е подарък,че след 2 дни ще има рожден ден :-\

Re:Загубена обеца
« Отговор #1 -: Декември 27, 2010, 08:43:10 pm »
Нещо мистично - не знам,по-скоро символично смисъл да си спомниш за първата любов,а защо не му и честитиш рождения ден,щом е скоро  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Декември 27, 2010, 10:39:16 pm »
Здравейте мили момичета,
според вас има ли нещо мистично или по-точно някакъв символ, в следното нещо.

Днес съм си загубила част от едната обеца.Т.е. една топчица,която висеше върху обецата.
Аз понеже не обичам симетрията и на едното ухо имам една топчица ,а на другото, обеца халкичка,върху която бях сложила тази въпросната загубена топка.Тя ми бе подарък от първото гадже преди 20 години.И от това време аз нося тези обеци.Златни са,аз обичам да нося злато.
Днес излизах и някъде явно по улицата съм я загубила.
Не страдам така да се каже,че съм изгубила нещо чак толкова скъпоценно.Но сега ще трябва да търся да си купувам,защото така съм свикнала,че все едно нещо ще ми липсва.Пък е и благороден метал и не получавам никакви възпаления.

Въпросът е ,според вас има ли някакъв символ в това,да си загубиш обецата...някакво по-особена значение.
Сетих се за въпросната първа любов ,от когото ми е подарък,че след 2 дни ще има рожден ден :-\

Според мен , когато загубиш нещо винаги идва нещо ново...Крайно време е да потърсиш промяната...Отишла си е , защото вече не ти е нужна....Твърде вероятно е празното пространство да бъде запълнено с нещо по-ново , по-различно , по-модерно....Все пак 20г. си носила спомена за първата любов , която не винаги е най-силната или истинска.... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3 -: Декември 28, 2010, 04:12:41 am »
Благодаря ви :blink:
Марая,много хубави неща казваш :blink: Ще се опитам.
Наистина първата любов не е била толкова силна.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4 -: Декември 28, 2010, 07:40:36 pm »
Благодаря ви :blink:
Марая,много хубави неща казваш :blink: Ще се опитам.
Наистина първата любов не е била толкова силна.

Символите идват винаги на време...Друг е въпроса дали разчитаме правилно... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5 -: Януари 02, 2011, 04:10:38 pm »
Днес сутринта мъжът ми намери загубеното топче,под дивана в хола :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: