Здравей Гост

Отношението на родителите , поведенчески модел в картата на детето

• 90 Отговора
  • 9313 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Рая, и аз се плаша като гледам картата на сина ми. С тези квадрати и опозиции на толкова силни планети   :'(
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Diyana

• 2705
Това е картата на сина ми. Ще ми е интересно какво виждате в нея. Осите са обърнати, сигнификаторите също са омешани. Кой баща, кой майка тука, а?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Рая

• **
  • 1094
Тук бащата и майката имат еднакво влияние върху детето.
Няма деление между тях, детето ги приема еднакво.

*

Yaya

• 2265
Диана, има квадрат със СЛВ на Луната, но не е отразен от астрото, защо ли...
Иначе, да, малко е каша, аз бих решила, че Луната е майката, поради трона, също и аспектите - предимно квадратът с Юпитер на АСЦ  ;D и то само защото ние, майките, сме си такива. А и Слънцето с тази опозиция по ми мяса на бащинска намеса, аспектът му с Плутон също. Но пък У4 е Сатурн, а той е само с 1 аспект... пък е в 10  :57:

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

Осите са обърнати, сигнификаторите също са омешани. Кой баща, кой майка тука, а?

И при мен е нещо подобно - МС Телец, IC Скорпион - баща ми е глезеше и ми разказваше приказки, майка ми беше по-строгата и активно ме възпитаваше. Но общо взето двамата винаги са били на едно мнение за възпитанието ми.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

• 2478
Дивна,  на коя астрошкола си привърженик?
Толкова позитивно и приятно звучи всичко, написано от теб :wub:
Специално картата на сина ми, аз я виждам ужасно негативна, трудна и когато я видях за първи път, си казах "горкото ми дете", а сега научавам съвсем различни неща и съвсем различни интерпретации на разположението на планетите.

Рая, започнах семинара на Доби. Космобиологията се оказа моята страст. Преди това четях само французите. Космобиологията я чувствам много близка до моето вътрешно усещане. Мидпойнтите могат да разкажат всичко с най-големи детайли, стига да знаеш разбира се как да ги четеш.
В момента се чувствам много щастлива, както никога до сега, защото открих какво точно съм търсила и благодаря на Бог, че срещнах този човек тук, който "храни" душата ми със знания, за които съм мечтала винаги /в момента натална Луна е в секстил с дирекционни Юпитер и Нептун - 2 дом/.  :blink:

*

Рая

• **
  • 1094
Дано все повече хора намерят, това което търсят!!!
Дано повечето хора постигната тази вътрешна хармония със себе си, която им позволява да се отксъснат от предразсъдъците и да гледат по-мащабно и ведро на живота.
Аз още търся..........

В този ред на мисли може ли астрологията да помогне на родителя при възпитанието и подхода към децата? Може ли астрологията да покаже талантите и областите, в които да насочим усилията на децата?
Или да не се месим и да ги оставим да следват собствения си път, дори и с цената на болката?

*

Uran

• 6041
Дияна, гушклив ли е? Иска ли засвидетелстване на любов и внимание?
Родителите са важни за него и в случая няма значение кой от коя планета е представен. Засилента ос 4-10 дом според мен показва, че Вие ще изиграете важна роля в изграждането му като личност (то това е задължение на всеки родител, но не винаги се получава, а е и с различна степен на влияние ;D).
Не си ли мислила, че може и да си представена от Юпитер-нали си вИзна? Юпитер на асцендента- авторитет си за него и то какъв. :blink:

*

Diyana

• 2705
Рая, ЯЯ, Аурора, Прия, Уран, благодаря за отговорите. Малко по-късно ще се опитам да ги коментирам подробно.  :blink:
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Yaya

• 2265
Качвам една интересна карта. За жените в живота на този мъж - майка и баба  :blink:

А Шопенхауер

*

Feia

Качвам една интересна карта. За жените в живота на този мъж - майка и баба  :blink:

Бабите със сигурност са го подтискали, а майка му е била ярка личност и властна жена, от която е можел да очаква неочакваното.