Здравей Гост

Хорарна карта

• 56 Отговора
  • 9441 Прегледи
*

Mila

Хорарна карта
« -: Юни 28, 2005, 08:57:57 am »
Чела съм, че по момента на първата среща с някого може да се прецени по хорарна карта какво ще е естеството на отношенията. Ще бъда благодарна, ако някой ми даде мнение за вълнуваща ме ситуация.
Първи /интернет/ контакт - на 06.05.2005 към 13:16ч - 13:27ч. Среща "на живо" на 14.05.2005, 16:30.
Има ли шансове за романтично развитие това познанство? Намирам се в София.

*

АН

Хорарна карта
« Отговор #1 -: Юни 28, 2005, 09:17:26 am »
Марс и Венера са били в напрегнат аспект - квадратурата иска от нас да се развиваме и усъвършенстваме за да се прояви от към добрата си страна :)

Можеш да търсиш помощта на здравия разум поради секстила на Марс с Меркурий :)

Можеш да разчиташ и на ведра и оптимистична нагласа поради тригона на Венера и Юпитер :)  

*

Guest

Хорарна карта
« Отговор #2 -: Юни 28, 2005, 09:35:54 am »
Благодаря за отговора, но много не разбрах. Това за усъвършенстването е много относително - кое е доброто като резултат и каква се предполага да е посоката на усъвършенстване?
Здрав разум не ми липсва, даже понякога ми е в повече, та затова протаках втора среща, а сега има принципна уговорка за края на седмицата и се чудя за какво ми е, като схемата не се променя - хем боли, хем сърби :)
Щях да ти пиша за Сатурн в 8-ми дом, но нищо интересно не се случва, извън класическата схема "less sex, more taxes"... но се появи страх от смъртта, не моята, а на някой друг - и стария проблем с невъзможните сбогувания в този план.

*

АН

Хорарна карта
« Отговор #3 -: Юни 28, 2005, 10:21:52 am »
това с усъвършенстването е сложен въпрос - също както любовта :D - уж пък по-лесни са тия любови, които се случват при хармонични аспекти на Марс и Венера - там изглежда, че хората по-лесно се разбират, допадат си, няма какво токова да стиковат помежду си, имат сходни разбирания, интереси и т.н.

Пък при напрегнатите аспекти.... - не е ясно в каква насока ще се развиваме, но не можем да стоим на едно място и да си мислим, че всичко ни е ясно, от всичко разбираме, ние сме най-прави, най-добри и т.н. Срещаме друг човек или попадаме в обстоятелства, които променят нещо в нас....- сигурно за това казваме, че се развиваме и усъвършенстваме...

Е, в случая е важно според мен, да има провокация, тръпка, желание, нагласа за общуване, пък като трябва ще променяш виждания и разбирания за партньорство :)
Любовта сигурно винаги ни променя, но при квадратура може да ни се случи да срещнем съпротива :)
Но не оставяй място за страх и съмнения - оня тригон, който помага, ще действа, ако си ентусиазирана и щастлива :)  

*

Mila

Хорарна карта
« Отговор #4 -: Юни 28, 2005, 11:07:15 am »
Е, поне на мен лесните неща винаги са ми изглеждали някак... подозрителни, та сигурно и затова избягват да ми се случват, но това никак не пречи да ми се иска и нещо успокоително да чуя понякога [смятай тук че има една тееежка въздишка]
На страха успявам някакси да му взема страха- напук му правя и не се отказвам, но да престана да се съмнявам е невъзможно - така и не се научих да обуздавам задължителното наличие на поне две гледни точки към едно и също нещо...  

*

АН

Хорарна карта
« Отговор #5 -: Юни 28, 2005, 11:10:28 am »
сам по себе си фактът, че си се влюбила, не е ли успокоителен и ентусиазиращ? :)  

*

edna

• **
  • 541
Хорарна карта
« Отговор #6 -: Юни 28, 2005, 11:32:07 am »
Цитат
Марс и Венера са били в напрегнат аспект - квадратурата иска от нас да се развиваме и усъвършенстваме за да се прояви от към добрата си страна :)

Можеш да търсиш помощта на здравия разум поради секстила на Марс с Меркурий :)

Можеш да разчиташ и на ведра и оптимистична нагласа поради тригона на Венера и Юпитер :)
AH  :D

Moje li da vidish i za tazi data ...19.03.2005..14:10h naobiad,,,,mersi predvaritelno mnogo...shte chakam mnenieto ti...

*

АН

Хорарна карта
« Отговор #7 -: Юни 28, 2005, 11:42:50 am »
Цитат
AH  :D

Moje li da vidish i za tazi data ...19.03.2005..14:10h naobiad,,,,mersi predvaritelno mnogo...shte chakam mnenieto ti...
е, тогава са в секстил - /земя- вода/ - сами трябва да създадем възможността за хубава връзка :D

но нали се сещаш - просто построяваш картата за датата и виждаш аспекта между Марс и Венера :) - и това в никой случай не е тълкуване на хорарна карта :D- там нещата са лични и не са като за форум :D   - но пък ни ориентира как изглеждат нещата на небето :D

ти какво направи с потенциала на въпросната връзка? :D  

*

edna

• **
  • 541
Хорарна карта
« Отговор #8 -: Юни 28, 2005, 11:55:17 am »
Цитат
Цитат
AH  :D

е, тогава са в секстил - /земя- вода/ - сами трябва да създадем възможността за хубава връзка :D

но нали се сещаш - просто построяваш картата за датата и виждаш аспекта между Марс и Венера :) - и това в никой случай не е тълкуване на хорарна карта :D- там нещата са лични и не са като за форум :D   - но пък ни ориентира как изглеждат нещата на небето :D

ти какво направи с потенциала на въпросната връзка? :D
Nishto ne sam napravila ..imam predvid oshte ia imam, da se chudi chovek kak sled moite opiti da sloja karai, no iavno i az ne sam nared i problema e v men shtom nemoga da imam silata da bada tvarda  :ph34r: i otgore na vsichko ne moga da chakam nikakvo razvitie...mnogo obarkana i slojna rabota  :(  

*

Mila

Хорарна карта
« Отговор #9 -: Юни 28, 2005, 12:51:14 pm »
АН!!! :o
Аз тази думичка влюбване съм я изхвърлила от употреба и направо ме разби с нея, да знаеш :blink:
Няма да изпадам в размисли на глас, разбунено ми е днес, ще се снишавам /пак/, благодаря ти  :D  

*

АН

Хорарна карта
« Отговор #10 -: Юни 28, 2005, 02:25:11 pm »
Цитат
АН!!! :o
Аз тази думичка влюбване съм я изхвърлила от употреба и направо ме разби с нея, да знаеш :blink:
Няма да изпадам в размисли на глас, разбунено ми е днес, ще се снишавам /пак/, благодаря ти  :D
май много си беше хубаво човек да е влюбен, но както кажеш :D

да не би да те е страх :D  

*

АН

Хорарна карта
« Отговор #11 -: Юни 28, 2005, 02:27:59 pm »
Цитат
Nishto ne sam napravila ..imam predvid oshte ia imam, da se chudi chovek kak sled moite opiti da sloja karai, no iavno i az ne sam nared i problema e v men shtom nemoga da imam silata da bada tvarda  :ph34r: i otgore na vsichko ne moga da chakam nikakvo razvitie...mnogo obarkana i slojna rabota  :(
а, то никога не се знае :D

те тия работи май не зависеха само от нас, т.е. от нашата твърдост :D - остави ги на звездите, т.е. на оня секстил между Венера и Марс и може да ти стане по-добре :D  

*

Guest

Хорарна карта
« Отговор #12 -: Юни 28, 2005, 02:49:31 pm »
А какво ще кажете за Венера Марс съвпад в 4-ти във Везни :(  

*

Guest

Хорарна карта
« Отговор #13 -: Юни 28, 2005, 02:50:03 pm »

*

edna

• **
  • 541
Хорарна карта
« Отговор #14 -: Юни 28, 2005, 02:55:03 pm »
Цитат
Цитат
Nishto ne sam napravila ..imam predvid oshte ia imam, da se chudi chovek kak sled moite opiti da sloja karai, no iavno i az ne sam nared i problema e v men shtom nemoga da imam silata da bada tvarda  :ph34r: i otgore na vsichko ne moga da chakam nikakvo razvitie...mnogo obarkana i slojna rabota  :(
а, то никога не се знае :D

те тия работи май не зависеха само от нас, т.е. от нашата твърдост :D - остави ги на звездите, т.е. на оня секстил между Венера и Марс и може да ти стане по-добре :D
Mi kakvo drugo mi ostava AH... Iavno nishto nemoga da promenia i kakvoto e pisano tova da stava veche niamam sili da se trashkam..no kato znam kakva sam kibritlika predpolagam, che moje da ne e za dalgo tova primirenie  :ph34r:  

*

Mila

Хорарна карта
« Отговор #15 -: Юни 28, 2005, 03:39:25 pm »
:D Естествено, че ме е страх, както да съм, така и да не съм  :lol:
Все пак, освен тази карта да кажем че не съм успяла да видя нищо окуражително в личната ми /да благословим невежеството в случай като този - заради едното "може би..."/; но изкушението е твърде голямо, за да бъде пренебрегнато. :D Все пак има и друга личност, друга воля...
Времето ще изяви каквото там се крие  B)  

*

АН

Хорарна карта
« Отговор #16 -: Юни 28, 2005, 03:47:27 pm »
Цитат
:D Естествено, че ме е страх, както да съм, така и да не съм  :lol:
Все пак, освен тази карта да кажем че не съм успяла да видя нищо окуражително в личната ми /да благословим невежеството в случай като този - заради едното "може би..."/; но изкушението е твърде голямо, за да бъде пренебрегнато. :D Все пак има и друга личност, друга воля...
Времето ще изяви каквото там се крие  B)
то като с изказването за приватизацията на един от държавните ни мъже:" и най-лошата приватизация, е по-добра от никаква" :D

и най-лошото влюбване може би да е по-добро от никакво :D

всъщност с приватизацията не стоят така нещата, пък за влюбването не знам :D

виж, квадратурата и опозицията, ако ни подействат, може да сочат някакъв дефицит на енергия в момента - добре е все пак тая енергия да дойде от влюбване, а не от агресия например :D  

*

АН

Хорарна карта
« Отговор #17 -: Юни 28, 2005, 03:50:04 pm »
Цитат
Mi kakvo drugo mi ostava AH... Iavno nishto nemoga da promenia i kakvoto e pisano tova da stava veche niamam sili da se trashkam..no kato znam kakva sam kibritlika predpolagam, che moje da ne e za dalgo tova primirenie  :ph34r:
добре де, ти що толкова не го искаш това влюбване :D

всъщност и да искаш и да не искаш, то май не подлежи на ревизия от разума, ако е влюбване :D  

*

АН

Хорарна карта
« Отговор #18 -: Юни 28, 2005, 03:51:54 pm »
Цитат
ти къде го гледаш тоя съвпад? - в картата на първата среща ли? :) - ако е там, то го броим за хубав аспект и за приятна връзка :)  

*

Guest

Хорарна карта
« Отговор #19 -: Юни 28, 2005, 04:06:05 pm »
Цитат
Цитат
ти къде го гледаш тоя съвпад? - в картата на първата среща ли? :) - ако е там, то го броим за хубав аспект и за приятна връзка :)
Да, гледам го в картата на първа среща - 06.12.2002 около 19.30 ч. :)

Но честно казано, това не се оказа лесна и хубава връзка,е зависи как го разглеждаме де :blink: