аз имам уран на 11 скорпион, като уран е управител на 7ми дом
Може да те изненадам, но с латинския мога да помогна .
Няма ли никой тук нещо в градусите на вагината? Сама ли оставам? :rolleyes:Доби, мойта Луна върху вагиналния градус ще ми го обесниш ли сега или по-късно?
Цитат на: Divna_RR в Декември 30, 2010, 12:22:12 amНяма ли никой тук нещо в градусите на вагината? Сама ли оставам? :rolleyes:Доби, мойта Луна върху вагиналния градус ще ми го обесниш ли сега или по-късно? Като си легнем двамата, ще ти го обясня! :88:
Цитат на: doby в Декември 30, 2010, 12:06:23 amЦитат на: Diyana в Декември 30, 2010, 12:02:32 amДоби, знам, че молбата ми е много неприлична, но можеш ли да публикуваш или да ни постнеш линк към целия "часовник" на Брандау. Имам предвид 360 гр. Ще те разбера, ако откажеш. Diyana имам го само на немски, половината съм го превел, но повечето думи са на латински и не съм го завършил още. :wink2:Може да те изненадам, но с латинския мога да помогна .
Цитат на: Diyana в Декември 30, 2010, 12:02:32 amДоби, знам, че молбата ми е много неприлична, но можеш ли да публикуваш или да ни постнеш линк към целия "часовник" на Брандау. Имам предвид 360 гр. Ще те разбера, ако откажеш. Diyana имам го само на немски, половината съм го превел, но повечето думи са на латински и не съм го завършил още. :wink2:
Доби, знам, че молбата ми е много неприлична, но можеш ли да публикуваш или да ни постнеш линк към целия "часовник" на Брандау. Имам предвид 360 гр. Ще те разбера, ако откажеш.
Цитат на: doby в Декември 30, 2010, 12:23:34 amЦитат на: Divna_RR в Декември 30, 2010, 12:22:12 amНяма ли никой тук нещо в градусите на вагината? Сама ли оставам? :rolleyes:Доби, мойта Луна върху вагиналния градус ще ми го обесниш ли сега или по-късно? Като си легнем двамата, ще ти го обясня! :88: Ама няма ли и нейната Луна да е в квадратура с твоето Слънце? :57:
Не'кви неприлични предложения тука гледам......
Цитат на: Diyana в Декември 30, 2010, 12:18:49 amМоже да те изненадам, но с латинския мога да помогна .Diyana ако искаш ще ти го изпратя и ако ми го преведеш, ще ти бъда много благодарен. :leos:
:85:Доби, ти изби рибата с тази тема!!!Бившия има съвпад на Слънце и Уран в 12 на Скорпион. Въобще нямам такива спомени :85:
От 360* ви предлагам два от интересните градуси, съответстващи на половите анатомични органи – пенис /от 11*до12* в Скорпион/ и вагина /от 9*до10* в Скорпион/.
Аз в скорпион имам само плутон,но на 24тия градус,обаче явно имам някакъв проблем,щото цикъла ми е нередовен
Цитат на: doby в Декември 29, 2010, 11:44:14 pmОт 360* ви предлагам два от интересните градуси, съответстващи на половите анатомични органи – пенис /от 11*до12* в Скорпион/ и вагина /от 9*до10* в Скорпион/.При мен Уран е пенис. :93: Какво ще кажеш? Във вагина, т.е. градусите й, нямам нищо.