Здравей Гост

КОСМОБИОЛОГИЧЕН АНАТОМИЧЕН ЧАСОВНИК НА ПОЛОВИТЕ ОРГАНИ

• 91 Отговора
  • 12096 Прегледи
*

elfidka

• 3129
По между другото заглавието на темата не отговаря на съдържанието ѝ...
Биологичен часовник ????

Жалко, че Доби не е тука, бих го попитала дали може по картата да се изчисли кога на една жена ѝ идва първия цикъл и кога е последния...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Stella

• 7765
По между другото заглавието на темата не отговаря на съдържанието ѝ...
Биологичен часовник ????

Жалко, че Доби не е тука, бих го попитала дали може по картата да се изчисли кога на една жена ѝ идва първия цикъл и кога е последния...

Много често това се случва при аспекти на Плутон и Луна съответно транзити ,прогресии,дирекции между двете планети.... :blink:

Извини ме, но .......тези, които са се родили със съвпад на Луна с Плутон какво да кажат?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elfidka

• 3129
Стела,казах когато Луната и Плутон са активирани при транзит,прогресии,дирекции :blink:,не какви са ни аспектите по натал между тях.

Ми то при мен дир . Плутон е на 11 гр. и би трябвало от една година насам да нямам цикъл  ;D ;D ;D ;D
 :rolf:

Не работи това нещо по този начин, явно има нещо друго, което не схващаме...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора

абе и аз не мога да го схвана нещо... Слънцето ми е в тригон с точката на мъжкия орган  ;D  ама досега не съм попадала на машалла*  :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

*машалла - когато го хванеш с едната ръка, после поставиш другата над нея и го хванеш и с нея и онова, което остане над втората ръка се нарича машалла  :57:  ... а моите ръчички са малки по принцип  :unsure:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Uran

• 6041
Веще, Машалла-то на колко сантима отговаря долу-горе? ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Веще, Машалла-то на колко сантима отговаря долу-горе? ;D

че откъде да знам - на всеки му според ръчичките  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

elfidka

• 3129
Стела,казах когато Луната и Плутон са активирани при транзит,прогресии,дирекции :blink:,не какви са ни аспектите по натал между тях.

Ми то при мен дир . Плутон е на 11 гр. и би трябвало от една година насам да нямам цикъл  ;D ;D ;D ;D

Елфидка,не е задължително цикъла да спре изведнъж :blink:....предполагам знаеш....не знам какви аспекти правят в момента при теб Луна,Плутон при транзит ,прогресия ,дирекция...аз споделих това от наблюдение върху няколко карти.Виж какви аспекти са правили при теб двете планети когато за първи път ти е дошъл цикъла :blink:може би трябва да се разглеждат 8 дом,упр. и домът със знак Скорпион...

Я чакай малко аз скоро ще навърша 39 години... не е ли раничко за това ?
Но ще видя аспектите когато ми е дошъл...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129

Елфидка,не е задължително цикъла да спре изведнъж :blink:....предполагам знаеш....не знам какви аспекти правят в момента при теб Луна,Плутон при транзит ,прогресия ,дирекция...аз споделих това от наблюдение върху няколко карти.Виж какви аспекти са правили при теб двете планети когато за първи път ти е дошъл цикъла :blink:може би трябва да се разглеждат 8 дом,упр. и домът със знак Скорпион...

Я чакай малко аз скоро ще навърша 39 години... не е ли раничко за това ?
Но ще видя аспектите когато ми е дошъл...

Гледай по-скоро транзити и прогресии...а относно рано или късно при всеки е различно... :blink:преди 37 годишна възраст говорим за аномалии... :blink:

Тези неща са наследствени, а майка имаше цикъл и след като се пенсионира. За протокола, тя се пенсионира на 52 години .
Ще видим има време за всичко  ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
За менопауза ли си говорите?
Майка ми имаше цикъл до към 50-та годишнина, после стана нередовен и по едно време спря, но тя тогава вече боледуваше тежко, беше на хемодиализа.

Няма майтап, индийците имат техника за ректификация на женски хороскоп според това кога е започнала първата менструация. Не я знам тази техника, но по принцип съществува.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Луна и Марс по индийската се свързват с женския цикъл.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Венера се свързва с ендокринната и хормонална система, Луната с цикличността и процесите във всички живи организми (начало и край), по Марс е кръвта и кръвоснабдяването на тъканите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
В западната астрологична система е така, да.

Използвам Аюрведична система - значението на домовете, планетите от септенера (заедно с възлите), концепцията за трите доши.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.