Здравей Гост

Трудните* карти

• 53 Отговора
  • 6866 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Трудните* карти
« Отговор #40 -: Декември 31, 2010, 12:27:52 am »
Ректифицирания час е на база събития...Значи картата е работеща или към определен период е работила... :-\

Значи отговорът е в астролога. Ако друг астролог преди него е успял да ректифицира картата по минали събития, а после прогностиката на следващия астролог не работи, проблемът може да е и в ректификацията, и в уменията на следващия астролог правилно да разчита показателите в картата. Обикновено следващите се оправдават с ректификацията, ако сметките им не излизат.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #41 -: Декември 31, 2010, 12:32:48 am »
Ректифицирания час е на база събития...Значи картата е работеща или към определен период е работила... :-\

Значи отговорът е в астролога. Ако друг астролог преди него е успял да ректифицира картата по минали събития, а после прогностиката на следващия астролог не работи, проблемът може да е и в ректификацията, и в уменията на следващия астролог правилно да разчита показателите в картата. Обикновено следващите се оправдават с ректификацията, ако сметките им не излизат.

колко си права тук Лили, страхотна си в анализа си! :08:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #42 -: Декември 31, 2010, 12:35:51 am »
За мен лично е важно прогнозите и ректификациите, правени от различни астролози на един и същи човек, да съвпадат. Без значение са техниките, които използват, важен е крайният резултат. Ако има сериозно противоречие, тогава бих се усъмнила.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #43 -: Декември 31, 2010, 12:36:01 am »
проблемът може да е и в ректификацията, и в уменията на следващия астролог правилно да разчита показателите в картата.

В един случай аз бях "следващия астролог". При едно момиче не излизаше операция. В последствие тя стана факт. Няколко месеца по-късно беше и уволнена от работа. Доректифицирах картата....с 45 минути  :rolleyes: и така излезе и операцията и уволнението. КАто също така излязоха сключването на брак и закупуването на собствено жилище. Понякога отправните точки са много малко в живота на човека, за да бъдеш точен от самото начало, а и не всички имат еднозначно тълкуване в катата. Например - същото момиче се жени по нейна инициатива, защото решава, че някой трябва да се грижи за нея, защото мама остава в друг град и няма кой да й върви по задника?!?!?! Тук бавачка ли търсим, съпруг ли търсим...какво?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #44 -: Декември 31, 2010, 12:40:16 am »
проблемът може да е и в ректификацията, и в уменията на следващия астролог правилно да разчита показателите в картата.

В един случай аз бях "следващия астролог". При едно момиче не излизаше операция. В последствие тя стана факт. Няколко месеца по-късно беше и уволнена от работа. Доректифицирах картата....с 45 минути  :rolleyes: и така излезе и операцията и уволнението. КАто също така излязоха сключването на брак и закупуването на собствено жилище. Понякога отправните точки са много малко в живота на човека, за да бъдеш точен от самото начало, а и не всички имат еднозначно тълкуване в катата. Например - същото момиче се жени по нейна инициатива, защото решава, че някой трябва да се грижи за нея, защото мама остава в друг град и няма кой да й върви по задника?!?!?! Тук бавачка ли търсим, съпруг ли търсим...какво?

Материала е основното нещо.... :blink: , а липсата на такъв е сложна работа за астролога... :blink:
За ректификация въртя много...,но мисля , че съм точна в ректифицирането...друг е въпроса , че процеса е много отговорен и е доста работа... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Декември 31, 2010, 12:42:50 am »
В един случай аз бях "следващия астролог". При едно момиче не излизаше операция. В последствие тя стана факт. Няколко месеца по-късно беше и уволнена от работа. Доректифицирах картата....с 45 минути  :rolleyes: и така излезе и операцията и уволнението. КАто също така излязоха сключването на брак и закупуването на собствено жилище.

А преди теб ходила ли е при астролог? Може да не й е правена събитийна ректификация, макар че добрите астролози, преди да пристъпят към прогнозиране, обикновено сверяват часовника. Но познавам професионални* астролози, които директно започват с прогнозирането. Все пак ректификацията върви като допълнителна "екстра", за която се плаща отделно, т.е. не влиза в стойността на прогнозата, затова някои астролози не се чувстват длъжни да верифицират часа без да са помолени за това изрично.

Цитат
Например - същото момиче се жени по нейна инициатива, защото решава, че някой трябва да се грижи за нея, защото мама остава в друг град и няма кой да й върви по задника?!?!?! Тук бавачка ли търсим, съпруг ли търсим...какво?

Промяна в статуса се търси.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #46 -: Декември 31, 2010, 12:49:13 am »
А преди теб ходила ли е при астролог?

Да, ходила е. Като я питах в колко часа е родена, тя ми каза - според майка ми около 8ч. И астролога и напасва час около този, като я е питал за 2-3 минали събития. И той й слага час 8,30 ч. Но на мен ми беше може би по-лесно, защото в по-интезивен контакт с нея и знаех какви мотиви я движат, когато започвах да цъкам по картата.

Интересно при нея - тя е родена с ретрограден Меркурий и точната диагноза дойде на ретро Мерк  ;)

Промяна в статуса се търси.

Нейния статус е един - господар.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Декември 31, 2010, 12:53:56 am »
В това отношение явно съм имала късмет - трима различни астролози ми ректифицираха еднакво часа, който напълно съвпадна и с моята ректификация, която си правех сама преди десетина години. Но при мен и неректифицираният час работи, макар че става въпрос за разлика един градус в МС. Следващият ориентир ще е дир. МС в съвпад с нат. Плутон, който предстои след броени години, така ще разбера дали часът е наистина точен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #48 -: Декември 31, 2010, 01:14:10 am »
дори не съм си помислила да укоря някой астролог или да изложа на съмнение неговите способности/познания като такъв (изключвам псевдо такивата, тях дори не ги назовавам по този начин и ги забравям, почти толкова бързо, колкото съм ги запомнила ;D)

факт е, че добър индийски астролог сбърка съществено по две направления
факт е, че добър западен такъв не е дащен относно прогнозите ми, очевидно не случайно :blink:
трябва да има причина за това...

някога отдавна, приятелка-астроложка беше подметнала, цитирам "с тая Луна е по-добре да не знаеш"
може и да е верен този подход при тези карти, въпреки че аз все още залитам по прогнозите в стил Кайли - няма значение, дали са надеждни, важно е, че ми звучат добре и в унисон с моите желания ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Декември 31, 2010, 01:26:15 am »
някога отдавна, приятелка-астроложка беше подметнала, цитирам "с тая Луна е по-добре да не знаеш"

Интересно, и аз съм с "тая Луна", но при мен такъв подход не важи.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #50 -: Февруари 10, 2011, 05:53:19 pm »
Аброоааддд.  :(
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

holanda

« Отговор #51 -: Февруари 10, 2011, 07:17:03 pm »
преди време отварях Таро-то и забелязах,че си е изтрила всички мнения.. :-\ Дори беше писала нещо ..

да се връщаш,Аброуд,защото май ми липсваш,а пристрастието не ми е любимо нещо..и сега като го осъзнавам по твой адрес,не ми е леко  :P  
знам,че ще ме разбереш  ;)

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #52 -: Февруари 10, 2011, 07:45:43 pm »
защо всички си тръгват..?
и аз забелязох, че аброад я няма, но също и че aiia я няма....това отдавна ли е?

*

holanda

« Отговор #53 -: Февруари 10, 2011, 09:12:34 pm »
че aiia я няма....това отдавна ли е?

Ая отдавна не влиза,тя е по дългите паузи,после се връща презаредена..:)

nerealna също остави форума,имала си е причина..

липсата и на двете се усеща, защото влагаха доста във форума..Ая на мен ми е много сладка чистофайница,може би единствената Дева,която ми е забавна и интересна.

nerealna цепи страхотни тълкувания за сънища,а във форума са ни съвсем малко съногадателите ...
тук се сещам да благодаря на Уран,защото тя много често взима участие..кратичко и ясно ( :P),но доста полезно .