Искам от новата година да не свършва никога, че след нея идва 2012. :03:
Цитат на: jinom в Януари 01, 2011, 04:06:46 amИскам от новата година да не свършва никога, че след нея идва 2012. :03:Сладур! Ела, мама да го гушне!
Честита нова година и от мен! Обожавам фойерверки!
Цитат на: Aurora Borealis в Януари 01, 2011, 06:27:55 amЧестита нова година и от мен! Обожавам фойерверки! ТОЧНО 30 МИН. ПОДАРЪК МИ НАПРАВИХА , БЕШЕ СВЕТЛИННО ШОУ..... КО Дъ Мъ ПРАЙШ.....ТУЗАРКА.... :wub: :wub: :wub: :wub:
Цитат на: Марая в Януари 01, 2011, 06:49:49 amЦитат на: Aurora Borealis в Януари 01, 2011, 06:27:55 amЧестита нова година и от мен! Обожавам фойерверки! ТОЧНО 30 МИН. ПОДАРЪК МИ НАПРАВИХА , БЕШЕ СВЕТЛИННО ШОУ..... КО Дъ Мъ ПРАЙШ.....ТУЗАРКА.... :wub: :wub: :wub: :wub:Аз пък гледах представлението от прозореца
Интересно кой е тоя или тая, дето си е поискал "Самота" през новата 2011г.
Бъди обичана , щастлива и желана!Да е живо и здраво *тамагочито* , да не те тормози...Това ти желая от цялото си сърце...., а то е голямо! :wub: :blink:
Честита ви новата 2011 година!Сигурна съм, чувствам го, озарение ме споходи, пък и тау квадратът, за който ревах още 2009 - Сатурн-Плутон-Уран, се разпадаНОВАТА ГОДИНА ЩЕ Е ПО-ДОБРА ОТ ПРЕДИШНАТА!Земляните ударихме дъното, появиха се много нови хора с добри сърца, които ще повдигнат земята, нека се включим всички да помогнем на новата епоха да настъпи!Светлина и любов в сърцата ни!