Здравей Гост

Прогнози и факти

• 35 Отговора
  • 5417 Прегледи
*

Morena

• *
  • 199
Re:Прогнози и факти
« Отговор #20 -: Август 01, 2012, 10:32:11 pm »
Тази тема е страхотна! Подкрепям я! Наистина ще е много хубаво, ако тук съобщаваме за събитията, които са били предречени и след това са ни се случили реално. :blink:
Аз ще пиша след месец някъде, дано познаят момичетата.  :wub: ;D ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Август 02, 2012, 02:24:24 am »
Тази тема е страхотна! Подкрепям я! Наистина ще е много хубаво, ако тук съобщаваме за събитията, които са били предречени и след това са ни се случили реално. :blink:

АКО НЕ СА ПОЗНАЛИ...НЕ СА ВИНОВНИ ТЕ- А ЧАСА НА РАЖДАНЕ... ;D

РЕКТИФИКАЦИЯ Е СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #22 -: Август 02, 2012, 12:31:52 pm »

АКО НЕ СА ПОЗНАЛИ...НЕ СА ВИНОВНИ ТЕ- А ЧАСА НА РАЖДАНЕ... ;D

РЕКТИФИКАЦИЯ Е СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА.... ;D
Да, знам, е дано съм улучила точните минути, става дума за 15 мин все пак, но..  :blink:

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Re: Прогнози и факти
« Отговор #23 -: Август 02, 2012, 01:06:18 pm »
Както препоръчах, най-напред една проверка в ЕСГРАОН може да даде отговора - едно обаждане по телефона е. Вероятно ще поискат отиване на място с цел доказване на самоличността, но когато аз ги търсих, някак ги убедих да не ме карат да шия тигели от нас до тях и обратно, та се съгласиха да се разберем и да се идентифицирам по телефона. За сметка на това се оказа, че точно за моята рождена година не пазят час на раждане.  ;D

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #24 -: Август 02, 2012, 01:55:58 pm »
Ако имах прогнози, с удоволствие щях да дам и фийдбек, но акто няма прогнози, сама си се фийдбеквам. Дори съм питала защо и как е възможно години вече да нямам работа, но отговор няма явно. Само Grace чакам да фийдбекна за една нейна прогноза за есента.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #25 -: Август 02, 2012, 02:06:16 pm »
Попитаха ли те за какво ти трябва точния час?  :blink: 
Може и да отида на място, но сега нямам много време.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #26 -: Август 03, 2012, 12:54:20 pm »
Доколкото имам "записано из архива", май нищо не питаха, но е поизбеляло и не съм сигурен. Ако питат, казваш: "трябва ми за изготвяне на астрологичната ми карта", или просто "от любопитство". Едва ли ни смятат за клинично луди.   :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #27 -: Август 03, 2012, 01:42:06 pm »
Да ви попитам във връзка с прогнозите, ползвали ли сте tertiary progressions I, II, и имате ли наблюдения как се представят? Сега се заиграх и интересни неща показаха, не знам доколко да се задълбавам.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #28 -: Август 03, 2012, 02:19:00 pm »
MayFlower, мерси, аз просто забелязах, че застъпените теми в солара и пр новолуние са още веднъж застъпени в тези прогресии... И ако няма и сега събитийност, вече... Погледни си ги и ги сравни със солар, прогресии, дирекции, каквото най-много ползваш. Мисля сега да ги пусна и без натални домове и отгоре с транзити, да видя дали темите пак ще се повторят.  :-[

Tuk ima algoritym: http://www.linda-goodman.com/ubb/Forum1/HTML/014735.html

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #29 -: Август 03, 2012, 09:08:10 pm »
Охо, супер! Искрено го пожелавам! Щом си проверила, отивам да ги разкостя и аз.  ;D Мерси и на теб за книгата, ще чета сега.

Всичко беше чудесно, докато си ги гледах, както гледам солар. Обаче като последвах алгоритъма, явно ще се мре скоро, та нататък няма нужда да се задълбочавам. А според Тил пък нищо важно не предстои, защото по дирекции не присъства, но аз с дирекциите съм много скарана и колкото и да ги гледам, не ги разбирам.  :unsure:
« Последна редакция: Август 03, 2012, 09:55:52 pm от Ronia »

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #30 -: Август 05, 2012, 08:25:12 pm »
Сайлънс, как така не се пазят часове на раждане за твоята година? Това е меко казано несериозно, имайки предвид че сигурно са родени хиляди бебета през дадената година и в конкретното населено място. Записан е часът на раждане дори и на баба ми, която е родена през 1933 година, точността му е друг въпрос. Не пишете такива нелепи твърдения, дори и да става въпрос  само за теб индивидуално, не може да няма вписан час, защото не биха те регистрирали в общината, ако болницата не е подала пълните данни.

В такъв случай, в несериозност и нелепост може да обвиниш ГРАО, тъй като провериха данните и получих точно отговора, който вписах тук.

*

Grace

• 2257
« Отговор #31 -: Август 05, 2012, 08:56:59 pm »
MayFlower, мерси, аз просто забелязах, че застъпените теми в солара и пр новолуние са още веднъж застъпени в тези прогресии... И ако няма и сега събитийност, вече... Погледни си ги и ги сравни със солар, прогресии, дирекции, каквото най-много ползваш. Мисля сега да ги пусна и без натални домове и отгоре с транзити, да видя дали темите пак ще се повторят.  :-[

Tuk ima algoritym: http://www.linda-goodman.com/ubb/Forum1/HTML/014735.html

Ronia, мерси за линка!

Цял следобед изследвах Tertiary Progressions I, изумена съм колко са точни! Пробвах с отминали важни за мен дати, невероятни попадения! Забелязвам че всички планети работят, както и ъглите. Аз ги гледах съпоставени с натал и виждам че най-вече е работел съвпада като аспект до +– 2 градуса. Намерих в Гугъл част от книгата на Noel Tyl, има и примери, лесно се разбира как да тълкуваме. Ето и линка:http://books.google.bg/books?id=oPbxPBxKOnkC&printsec=frontcover&hl=bg&source=gbs_ge_summary_r&cad=0#v=onepage&q&f=false

Съвпадение е, че ми излиза събитие средата на август началото на септември, точно както Грейс предполага, този път вече трябва да стане нещо!

Не съм ползвала Tertiary progressions досега, въпреки, че имам книгата на Ноел Тил. Прогнозата съм ти направила по други методи, но сега ме заинтригувахте и ще седна да попрочета и за тях.  :blink: Хм .. това съвпадение за периода е интересно наистина. 

*

Grace

• 2257
« Отговор #32 -: Август 05, 2012, 09:24:15 pm »
Mayflower, какво по-точно разглеждаш, като казваш има точни попадения? Луна и Слънце към натала или ...? Би ли споделила по-конкретно?

*

Grace

• 2257
« Отговор #33 -: Август 05, 2012, 09:46:35 pm »
Разбрах те, благодаря  :blink: исках да прочета за твоя личен опит, освен написаната теория   :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #34 -: Август 05, 2012, 09:59:44 pm »
Аз пак си ги гледам, както си знам, като солар. По техния метод трябва да мра, а аз други планове имам. Ама ха! Гледам Слънце, :уна, Асц и управител, ъгли, съвпади с натални планети.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #35 -: Август 06, 2012, 09:23:13 pm »
Около Нова година си поръчах хороскоп по интернет. След няколко дни дойде, прочетох си го и го метнах някъде из компютъра. Тогава стягах багажи за чужбина и се бях засилила да подготвям и съответните документи за приравняване на образованието. Бях си сама като кукувица. Една приятелка, любител-астролог, ми направи слънчев хороскоп и каза, че няма да замина. Нещо щяло да ме задържи тук - мъж, деца...викам й, ти си луда, те мъжете и децата не се появяват от днес за утре, че и плановете ми да развалят. Този разговор се води в края на януари. Обяснява ми тя за някакви имоти, банки, брак - ха да стане, ама не. Хич не й се вързах и продължих по план. В началото на февруари авиокомпанията, от която си купих билет за чужбина, фалира. Към средата на февруари се завърна блудния Лъв, с Луна в Козирог, баш на ретро Марс и ми хвърли Венера в краката. Аре старата песен на нов глас. Та провали ми се пътуването от всякъде. Хайде сега апартамент ша купуваме и сватба ша вдигаме. Да, ама не. На ретро Венера, на 2-3 юни се довършихме един друг и всеки се оттегли в леговището си да ближе рани.
Около средата на май ми узря в главата, резултат от поредица от събития, идеята да си купувам собствен кабинет. Мислих, мислих и покупката трябва да се състой към края на годината.
По време на депресионната фаза след раздялата, за утеха се хвърлих в астрологията. Купих си книги, редях карти, четях...В един момент се сещам за оня поръчан по интернет хороскоп. Изрових ги и се втрещих. Точно за второто тримесечие беше написано, че ще проявя сериозен интерес към астрологията.
И от както сериозно се зачетох в нещата, в отговорите ви на моите въпроси и прочее, установих, че много истина има в тая наука. Особено отговорите на Мирабел ми скриха шапката. По едно време я заподозрях, че ни познава, така точно беше описала ситуацията само по синастрия, композит и комбин.