Тава е така ,
за мен обаче квадратурата е действие , това не е опозиция...Мисля , че този аспект съм го преодоляла много отдавна....Да не коментирам , че на точния аспект така добре отработих , че цялата къща ми се смя....
Принципно , пр. луна е в много добра позиция , а така също и дирекциите и прогресиите работят....
единствения проблем в живота ми е това , че съм максималистка..... :unsure:[/quote]
Аз тълкувам така квадратите.
90° Квадратура до плюс/минус 3° орбис
Дисхармонично състояние, несъвместимост
Квадратурата се образува от разделянето на кръга на числото четири и отговаря на ъглово разстояние от 90 градуса. Планети в квадратура се намират в постоянно противоборство и носят трудности в живота чрез несъвместимостта и несговорчивостта на енергиите си. Те могат да се изживяват само напрегнато, докато тяхната несъвместимост се осъзнае и преодолее. На телесно и душевно ниво квадратурата дава големи напрежения, включително психосоматични като например неутрализиране (взаимно унищожаване) на витамини и минерали, което впоследствие води до заболяване. В астромедицината квадратурата е най-силният причинител на болести, и винаги трябва да се взима впредвид, когато се правят прогнози за здравето.
А пък Сатурн за мен е, дали ще си постигнем целта, която сме си поставили. :wink2: