Здравей Гост

Solar

• 5 Отговора
  • 2066 Прегледи
*

RaHari

Solar
« -: Юли 05, 2005, 06:24:41 am »
Privet!

Iskam da zapitam kak se gleda na solar? :))
Po - konkretno - edna kitajka utre ima den rozhden i si mislja kakvo da i podarja :))
Reshenieto sam shte si go vzema, prosto pitam za teorijata :)))

PS: Tuk vsichko e ok - pri poputen vjatyr shte katzam v kraja na Juli :))
Apropo - kak provedohte July Morning - i kakvo si mislite za podobni praznici? :))

Tzeluvki!

*

АН

Solar
« Отговор #1 -: Юли 05, 2005, 08:48:16 am »
Да и е честит рождения ден на дамата! :)

И на една друга млада дама от тоя форум да е честит рождения ден! :)

Слънчевата революция - хороскопът, в който тр.Слънце ще застане в съвпад с наталното с точност до минути и секунди. Отчиташ евентуално нови координати, ако рожденото място не съвпада с мястото, на което ще бъде отбелязан празника. Ще получиш евентуално нов асцендент и нова домификация. От там на сетне почва творческата работа :D
Можеш да се съобразиш със следното:
- евентуалните прогнозни събития от солара трябва да кореспондират с радикса
- ако асцендентът на солара съвпада с асцендента от радикса, годината ще е подчинена на управителя на радикса
 - ако асцендентът на солара съвпада с ИС можеш да очакваш промяна в характера на човек
- знака, в който е господаря на 7-ми дом от радикса, ако идва като асцендентен, годината ще е добра
- знака на Юпитер от радикса ако е знак на асцендента, то можеш да очакваш материални придобивки
- при съвпад на слънчевия и рождения Юпитер можеш да очакваш брак
 - знака на Венера от радикса ако е асцендентен, то годината е щастлива
 -ако знака на Меркурий от радикса е асцендентен, то са възможни пътувания, духовни и материални придобивки
 - ако силни планети от революцията съвпадат със слаби от радикса, то имаме хубава и успешна година
- после разглеждаш върховете на домовете от солара в кой дом от радикса попадат и правиш интерпретация /например асцендентът на солара попада в пети дом на радикса - реализират се способностите в различни области - изкуство, печелене на пари, очертава се любов и удоволствия :) /
- после разглеждаш върховете на домовете на солара в кои знаци попадат - например куспидата на втори дом попада в Телец - успехи, доходи, но може и спорове за пари :)
-после разглеждаш соларните планети в кои домове на радикса попадат
- после разглеждаш господарите на слънчевите домове в кои домове на радикса попадат - например господарят на първи дом от солара попада в 4-ти на радикса - възможна е смяна на жилище, ново жилище, подкрепа от родители, но и неприятности в къщи и пр./зависи от всичко друго/
-след това разглеждаш аспектите между планетите в солара и радикса - например съвпад на Меркурий от солара с натална Венера дава артистични изяви :D

Изобщо освободи съзнанието си и подготви подаръка :D

*

RaHari

Solar
« Отговор #2 -: Юли 08, 2005, 08:06:20 am »
Granmersi AN!

Hubava godina obshto vzeto - no kakto ja gledam i bez prognozi znae kak da ja napravi hubava.  :)0
Podarukut - goljam i podhodjasht - chak posle poglednah kakvo si pisala - edin Jupiter solaren popada na DC v suvpad s rozhdenna Luna :)) (Jupiter  silen - Luna - slaba )
Saturn (solar) pochti suvpada s rozhden merkurii - no raztochihme tova pochti - pochti do maksimum :))    

Asc popada v 10 dom - no to za vsichki kitajki na tazi vuzrast obshto vzeto vse tam popada :))

Solaryt e hubav - iskam i az da imam takuv njakoi den :))

PS: Po putepisite nishto ne vurvi, moje bi zashtoto ima tolkova mnogo zheni okolo men - viza dotolkova se zabavila, che se izkushavam da pogledna sobstvenija si horoskop - a probvala li si vmesto "po princip" da kazvash "apropo, be djanum" :))

*

АН

Solar
« Отговор #3 -: Юли 08, 2005, 08:14:50 am »
можеш и да не си гледаш хороскапа, а да действаш според духовните закони, т.е. по линията на най-малкото съпротивление :D  

*

RaHari

Solar
« Отговор #4 -: Юли 08, 2005, 08:34:13 am »
Tova sjakash e prioritet na nezhnite polovinki - az naposledok si bluskam glavata i poluchavam uroci :)) Nali veche ne sum uchitel :))
Kak si AN - kakva e tazi neo-bichaina aktivnost? :))

*

АН

Solar
« Отговор #5 -: Юли 08, 2005, 09:12:42 am »
аз тук нещо ти бях отговорила за учители и уроци и активност, пък то се е загубило :D - знак ще да е някакъв :D