Здравей Гост

Водещата планета в хороскопа ви, извън знака на Слнъцето?

• 56 Отговора
  • 7054 Прегледи
*

Feia

Целта тук е да се разбере дали във форума има най-много Плутонианци, в сравнение с останалите, за да се види, че Уранианците са значително по-малко във форума по астрология.  ;D

Имате право да гласувате 3 пъти, ако имате три планети в съвпад със Слънцети и/или асцендента.

Тук гласуваме без оглед на слънчевия знак. Гледаме само коя планета управлява асценеднта или е в съвпад с асцендента, някоя друга от осите или Слънцето.

*

Feia

Отделно от това бих искала да споменете какви аспекти ви правят Плутон и Уран, за да се направи разлика. Целта е да се види дали във форума преобладават Плутонианци или Уранианци.

*

vanilla

• **
  • 1578
на мен Сатурн ми управлява АЦ....и ако часът ми е верен е на МЦ...
иначе за плутонианско...синтетичния ми знак е Скорпион....с един много силен акцент...Луна :soe:Плутон в Скорпион....освен това Сатурн е в Скорпион....
Уран във взаимна рецепция с Юпитер и секстил...

*

Feia

на мен Сатурн ми управлява АЦ....и ако часът ми е верен е на МЦ...
иначе за плутонианско...синтетичния ми знак е Скорпион....с един много силен акцент...Луна :soe:Плутон в Скорпион....освен това Сатурн е в Скорпион....

Значи си Сатурно-Плутонианка.

И аз така, защото Сатурн и Плутон са ми в 1-ви дом в Скорпион.

Отделно от това съм и Марсо-Венерианка, защото тези две планети са ми на трон по знак и по дом и са в опозиция, като Марс е в 1-ви, а Венера в съвпад със Слънцето.

Казвайте и за вашия Уран.

Моят е мажорно неаспектиран.

Фея вече ме причисли към Плутонианците. Вярно, Плутон ми е в 8-ми дом, аспектира Слънце в 1-ви дом и Меркурий на АС, освен това е У9 и У10. Но Уран е У1, на МС е и също аспектира Слънцето и Меркурий. Така че колкото съм Плутонианка, толкова и Уранианка. ;)

*

Divna

• 2478
Фея, не всичко се върти около асцендента. Това, че асцендента е Скорпион не означава, че интересите са ти свързани с Плутон и си непременно плутонианец.
Знанията, интересите, професията ... не се определят от знака на асцендента.  

*

Stella

• 7765
Юпитер управлява асцендента, Луната е в съвпад със Слънцето...А пък Луната управлява Юпитер. ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Feia

Юпитер управлява асцендента, Луната е в съвпад със Слънцето...А пък Луната управлява Юпитер. ;D

Теб те слагаме към Лунно-Юпитерианците.

Май Нептун ти беше в лоши аспекти към светилата. Бреййй, много си била емоционална.

*

Lillie

• 30532
Feia, има и нептунови астролози, макар че във форума са кът.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

Теб да те сложим ли към графа Урано-Плутонианка?

*

Feia

Единственият Нептунианец от форума, за когото се сещам е Вещичка.   :P :72:

А тя не е много астролог. По-скоро е летач из измеренията и из сънищата, който вижда неща, които повечето хора не виждат.

;D

*

Lillie

• 30532

Теб да те сложим ли към графа Урано-Плутонианка?

В моята карта трите транссатурнови са еднакво подчертани.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

за мен е 50/50

--Плутон съвпад Венера (управител на асцендент и слънчев знак)

--Уран-управител на северен възел,намира се в 3 дом,има голямо отношение към мисленето,квадратира Слънце,съвпада със Сатyрн и Нептун.

Плутон или Уран,Хело?  :blink:

*

Uran

• 6041
Слънце - управител на асц. Меркурий в съвпад със Слънце. Уран- диспозитор на Слънце и Меркурий.

*

Feia

Слънце - управител на асц. Меркурий в съвпад със Слънце. Уран- диспозитор на Слънце и Меркурий.

Теб ще те броим за Урано-Меркурианка.

*

Feia

Обаче на мен и Уран играе голяма роля в живота ми, защото е във 2-ри и е У4. В този смисъл съм усещала действително влиянието му.

Като е неаспектиран и не е в ъглов дом, макар да управлява ъглов дом, според вас брои ли се за акцентиран?

*

Lillie

• 30532
Акцентиран може и да не е, но ще се изразява по специфичен начин.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Скорошни проучвания на американски астролози (доколкото помня) показват, че тъкмо неаспектираните планети играят роля да двигатели в стремежите на човек. Така че Уран ти се брои, Фея.

*

Divna

• 2478
Обаче на мен и Уран играе голяма роля в живота ми, защото е във 2-ри и е У4. В този смисъл съм усещала действително влиянието му.

Като е неаспектиран и не е в ъглов дом, макар да управлява ъглов дом, според вас брои ли се за акцентиран?

Погледни мидпойнтите, върху които лежи Уран и ще разбереш до каква степен тази планета е акцентирана.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
отговорих слънце и сатурн защото асцедента ми е лъв и сатурн съвпада с него.

иначе натално и меркурий ми е в съвпад със слънцето.

но то е в 8-ми дом, който си е скорпионски та съм и плутонова все пак ;D